Storbyferie i Berlin på Hotel Berlin Mitte by Campanile

Norsk | NOK

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Bo i sentrum av Berlin rett ved alle byens severdigheter

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Berlins naturmuseum ligger rett ved hotellet
 • Totalrenoverte, innovative værelser
 • Høy komfort
372,-
3~5 dager fra
869,-

Opphold med frokostbuffé

Bo i sentrum av Berlin

3 dager
Fra 869,- / spar opp til 191,-
SPAR
4 dager
Fra 1.259,- / spar opp til 280,-
SPAR
5 dager
Fra 1.689,- / spar opp til 373,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotel Berlin Mitte by Campanile har en sentral beliggenhet i Berlins Mitte, like overfor byens naturhistoriske museum. Dette er et moderne og komfortabelt hotell, perfekt for en storbyferie i Berlin med gode forbindelser til offentlig transport, god frokost og en hyggelig loungebaren.

Hotellet

Dette moderne hotellet ligger kun en kort gåtur fra togstasjonen, hvorfra dere enkelt og raskt kommer dere rundt til byens mange spennende opplevelser og severdigheter. Dere har også muligheten til å leie sykler på hotellet, dersom dere heller ønsker å utforske storbyen på to hjul.

Under oppholdet er et besøk til Berlins naturhistoriske museum å anbefale. Det ligger like overfor hotellet, og huser en lang rekke spennende utstillinger med alt fra insekter til dinosaurer.

Med utgangspunkt i Hotel Berlin Mitte har dere en super mulighet til å nyte en storbyferie fylt med varierte opplevelser. Besøk f.eks. Berlinmuren, Rigsdagsbygningen, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie, Museumsinsel eller Berlin Zoo. Dra på en herlig shopping i byens levende handelsgate, Kurfürstendamm.

Frokosten serveres i den moderne frokostrestauranten, Breakfast Room, som består av et stort utvalg av varme og kalde frokostretter.

I løpet av dagen og om kvelden kan dere slappe av i den stemningsfulle loungebaren, som er et perfekt sted å avrunde dagen med en drink i en hyggelig atmosfære.

Det er parkeringsmuligheter på gaten, og under oppholdet har dere gratis internett.

Rommene

Hotellets værelser er totalrenoverte og tilbyr noen komfortable rammer under oppholdet. Det er både enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra seng tilgjengelig.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 4
Hyggelig og moderne enkeltværelse innredet med eget bad og toalett, og utstyrt med komfortabel seng og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 5
Hyggelig og moderne dobbeltrom innredet med eget bad og toalett, og utstyrt med komfortabel seng og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

350 km fra
Kiel, Tyskland
775 km fra
Hirtshals, Danmark
875 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Julemarked i Berlin (2.5km)

Dra på storbyferie til Berlin og nyt et opphold i denne tilbakelente, men levende kulturbyen med sightseeing, shopping og herlig julestemning. Når jula nærmer seg i Berlin, dukker det opp utallige julemarkeder over hele byen og den vakre hovedstaden fortrylles til et ekte julens paradis for lokalbefolkningen og besøkende i alle aldre.

Julemarkedet foran Berliner Rathaus – rådhuset i rød murstein – er et syn i seg selv med det enorme, 50 meter høye pariserhjulet, vakkert dekorert med fargede lys. Her spaserer dere rundt i Berlins historiske bymiljø, slik det så ut for 100 år siden. Det er særlig vektlegging på gamle tradisjoner og kunst- og håndverk. I tillegg til utallige boder og matservering i telt, er det mye god underholdning på dette julemarkedet. Her er spennende forlystelser samt en flott 600 meter stor skøytebane med belysning. Og julenissen passerer i sleden sin hele tre ganger om dagen, han poserer villig for alle fotografer og deler ut gode klemmer.

Like ved rådhuset på Alexanderplatz finnes enda et julemarked. Her ligger Europas største julepyramide som besøkende kan spasere rundt i. Den er dekorert med mer enn 5000 lys og har en vakker utsikt fra toppen. Dette markedet er et av byens mest besøkte, og tilbyr mye spennende underholdning og sjarmerende boder med servering av tyske pepperkaker og bratwurst og mye, mye mer.

Et annet av byens mest populære julemarkeder er Gendarmenmarkt midt i byen mellom Deutscher Dom og den franske katedralen. Her selges det spennende håndverk side om side ved der dyktige håndverkerne sitter og arbeider. Selvfølgelig er det også salg av deilig julemat og vanlige boder med krims-krams i alle varianter.

Foran det vakre Charlottenburg slott er det satt opp mer enn 250 boder, som danner en fin ramme sammen med distriktets vinmarked, med salg av julepynt, julemat og servering av gløgg i telt og nostalgiske fornøyelser for de minste. I desember er Charlottenburg slott dekorert og opplyst med julelys i festlige farger, og gatene yrer av julehandel og stemning med et stort pariserhjul, karuseller og berg-og-dalbaner der barna kan kose seg mens de voksne samles rundt bodene.

Berlins største julemarked ligger i Altstadt Spandau, en bydel rett utenfor sentrum. Rundt St. Nikolai kirke har håndverkere satt opp sine boder ved det store juletreet, mens luften fylles av velkjente juledufter og julemusikk.

Disse julemarkedene er bare et lite utvalg av spennende og morsomme julemarkeder i Berlin by og omegn. Det er også verdt å nevne vinterlandet på Potsdamer Platz og julemarkedene på Slotspladsen i Köpenick og ved Opernpalais i Berlin Mitte.

Få julestemningen med Risskov Bilferie allerede ved innsjekking på av de mange hotellene i Berlin by og omegn. Bli i nærheten av alle de fantastiske juleopplevelsene i denne historiske og flotte hovedstaden.

Berlinmuren (0.9km)

Den var opprinnelig ca. 43 km lang og 3,6 meter høy og delte Vest- og Øst Tyskland fra 1961 og frem til 1989, da Berlin igjen ble gjenforent. I dag er det ikke mye igjen av Berlinmuren, men det er markeringer rundt omkring, hvor muren har stått. Det er fortsatt ca. 1,5 km igjen av muren, også kalt ´East Side Gallery´ og som ligger ved Muehlenstrasse, men det beste stedet å oppleve muren er ved minnesmerket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111. Ta U-bahnen til ´Nordbahnhof Station´.

Museum für Naturkunde (0.1km)

Dersom barna er med på turen, så er et besøk til Berlins Naturhistoriske Museum ikke noe dårlig valg, også rent underholdningsmessig. Dette er et av de viktigste museene av sitt slag i verden med over 30 millioner zoologiske, paleontologiske, og mineralogiske prøver og er berømt for sine spektakulære utstillinger.

Brandenburger Tor (2.1km)

Brandenburger Tor er den mest imponerende og den siste bevarte byporten i Berlin. Det var opprinnelig 18 byporter langs den gamle tollmuren, som var i drift fra det 18. århundret og frem til midten av det 19. århundret. Carl Gotthard Langhans bygde den 26 meter høye porten i 1789-91 etter gresk forbilde. På toppen av Brandenburger Tor står en 6 meter høy statue av en stridsvogn og i porthusene kan dere se to store statuer, hvor i den ene står guden Mars med sverdet og i den andre Minerva med lansen. Porten ligger i enden av de to bulevardene, Unter den Linden og Straße des 17. Juni.

Riksdagen (1.8km)

Riksdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, og ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under den kalde krigen, lå bygningen i Vest-Berlin og Berlin muren gikk like bak Riksdagen, som på det tidspunktet stod der øde og forlatt. Bombardementer under 2. verdenskrig la bygningen i ruiner, men i 1990 ble bygningen gjenoppbygd og fikk en storslått glasskuppel. Gå ikke glipp av en tur opp i kuppelen, hvorfra dere kan kikke ned i parlamentssalen samt få en helt fantastisk utsikt utover Berlin.

AquaDom & Sealife Berlin (2.3km)

AquaDom & Sealife Berlin er et kjempe stort akvarium med 35 tanker fylt med haier, sjøstjerner, blekkspruter og mange fiskearter. AquaDom er verdens største sylindertank og inneholder over en million liter vann med korallrev og hundredevis av fisk. Sylinderen virker som en heis og frakter de besøkende opp igjennom en menge fisk, som svømmer rett ved siden av. Dette er en spennende opplevelse både for voksne og barn.

Checkpoint Charlie (3.3km)

Da Berlin var delt mellom øst og vest fra 1945 til 1990 var Checkpoint Charlie en av de mest kjente grenseovergangene. Følelsen av den kalde krigem merkes tydelig ved Checkpont Charlie. Selv om navnet lyder fint, så betyder Checkpont Charlie faktisk bare kontrollpunkt "C". Her kan man lære mer om en rekke spektakulære fluktforsøk fra den østlige til den vestlige delen av byen, som dessverre kostet mange mennesker livet. Checkpoint Charlie ble lagt ned den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands gjenforening.

Ved grenseovergangen er det et spennende museum med en omfattende samling bilder, fotoer, avisutklipp, film og andre ting, som dokumenterer og forteller om Berlinmuren og alle fluktforsøkene over muren. Dette er både spennende og skremmende.

Fjernsynstårnet (3.6km)

Besøk Berlins arkitektoniske kjennetegn, fjernsynstårnet, som er 368 meter høyt og kan sees fra hele byen. Restauranten og kuppelen øverst i tårnet giver et fantastisk 360 graders utsikt over den tyske hovedstaden. Hvert år besøker ca. 1.2 millioner mennesker fjernsynstårnet, og det er derfor et av de mest populære turistmålene i Berlin. Fjernsynstårnet ble bygget i 1950-årne på byens mest kjente plass, Alexanderplatz. Datidens begeistring for romfart og raketter kan tydelig gjenkjennes i arkitekturen. Noe av inspirasjonen til tårnet kommer da også fra den sovjetiske satellitten Sputnik. Fjernsynstårnet er fortsatt i drift med ca. 60 TV og radio kanaler om sender fra tårnet. Man kan komme opp tårnet mot betaling og dersom dere ønsker å spise middag i restauranten, så er det en god ide å bestille bord på forhånd.

Deutsches Technikmuseum Berlin (4.2km)

Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet på litt eldre barn og voksne. Ikke desto mindre, så er det en usedvanlig reise i teknikkens verden, som innebærer dampmaskiner, damplokomotiver, fly, computere og en mange andre teknologiformer. Det er en god blanding av eldre og nyere teknologier, med mange ting ting som kan testes. Det er en over 26.000 kvadratmeter utstilling, så der er mer enn nok å oppleve dersom dere er interessert i å finne ut av hvordan ting virker.

Zoologischer Garten Berlin (5.9km)

Berlin Zoo er Tysklands eldste zoologiske hage og ble opprinnelig anlagt i 1844. I dag har parken over 13 000 dyr og 1400 arter fordelt over et stort areal i bydelen Charlottenburg, vest for sentrum av Berlin.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Victor's Residenz-Hotel Berlin

Opphold med frokostbuffé

Berlin

Opplev Berlin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x frukt på rommet
 • Gratis internett

115,-
Kun
1.249,-

Vis kort

Storbyferie med shopping og kultur

Les mer

Hotel Berlin Berlin

Opphold med frokostbuffé

Berlin

Oppdag Berlin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Kaffe og te på rommet
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

427,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Storbyferie i Berlin

Les mer

BW Plus Plaza Hotel Berlin

Bo midt på Kurfürstendamm

Berlin

Sentralt i Berlin

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • Sentralt i Berlin
 • Beliggenhet på Kurfürstendamm

324,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Spennende designhotell

Les mer

Hotel Berlin Tegel

Ideell beliggenhet m. fly/bil

Berlin

Berlin kaller

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x matpakke (til å ta med)
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Gratis internett

299,-
Kun
899,-

Vis kort

Moderne hotell med terrasse

Les mer

Lulu Guldsmeden Berlin

Gratis parkering

Berlin

Dansk hygge i Berlin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Gratis parkering

255,-
Kun
1.839,-

Vis kort

Storbyferie med dansk hygge i Berlin

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.