Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Carstens

Gjestfrihet og spennende opplevelser i Nord-Tyskland

 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 450 km fra Hirtshals
 • 25 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotel Carsten har en ideell beliggenhet bare 90 km sør for danskegrensen og i hjertet av Schleswig-Holstein. Det er massevis av opplevelser rundt Bordesholm, hvor hotellet ligger. Opplev Vadehavet, østersjøkysten, hansabyene og Neumünster, eller ta en tur på de mange turstiene og sykkelrutene. Dere kan glede dere til å bo i rolige omgivelser og til gode tyske måltider på Hotel Carstens.

Hotellet tilbyr

Hotel Carstens ligger i den sjarmerende lille landsbyen Bordesholm. Her er det ro og fred og plass til å slappe av og nyte hverandres selskap. Hotellpersonalet er imøtekommende, og vil gjøre sitt beste for at dere får et godt opphold på hotellet.

Fra mandag til fredag serveres det en rikholdig frokostbuffé i hotellets hovedhus fra kl. 6.15 til 10. Lørdag og søndag serveres frokost fra kl. 7. Hotellet serverer rikholdige tyske middagsmåltider i hotellets restaurant. Hotellet har også en koselig, grønn hage, hvor man kan grille eller slappe av. Dessuten har hotellet sin egen bowlinghall, som dere kan benytte dere av.

Rommene 

Hotellet har 40 rom, hvorav flere ligger i det trivelige gjestehuset rett ved siden av. Alle rommene har eget bad/WC, telefon og tv. Mot en liten avgift kan dere benytte dere av trådløst internett både på hotellet og i gjestehuset.

Verdt å se

 • Neumünster (12.3 km)

  Ta en tur til byen Neumünster, hvis historie som klosterby på Hærvejsruten går tilbake til 1130, og mye av den gamle sjarmen er gjenskapt etter krigen, på klosterøyen, langs elven Schwale og på byens torg med sin vakre bygårder, som også huser kaféer, ølstuer og flere butikker. I Neumünster kan dere besøke badelandet, Das Bad am Stadtwald eller dra til Tierpark, som er en dyrehage. Byen har også en herlig strandpromenade ved Einfelder See.

  Neumünster
  Neumünster er en gammel klosterby med badeland, dyrepark og strandpromenade. Her kan dere gjerne reise med hele familien
 • Kiel (21.5 km)

  Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

  Kiel
  Kiel
 • Botanischer Garten Kiel (24.8 km)

  Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en tur i den botaniske haven i Kiel.
 • Tiergehege Tannenberg (26.0 km)

  Tiergehege Tannenberg er et pent naturområde ved Østersjøkanalen nord for Kiel. Det flotte området er preget av store skoger og enger og små idylliske elver og innsjøer med et rikt dyreliv med mange forskjellige arter, slik som okser fra det skotske høylandet, villsvin, rådyr og dådyr. De ufarlige dyrene ferdes fritt omkring i området, mens de farlige dyrene inngjerdet.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt for en spasertur.
 • Outlet senteret McArthurGlen Neumünster (32.4 km)

  Dra på shoppetur til outlet senteret McArthurGlen i Neumünster, hvor dere kan handle deres favoritt designer-varemerker med 30-70 % rabatt hele året rundt. Her finner dere et stort utvalg av klær, tilbehør og sko, elegante ting til hjemmet og smart sportsutstyr. Utforsk fantastiske merker og nye trender.

  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
 • Plön (31.7 km)

  Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slott
 • U-Boot U 995 (40.2 km)

  U-Boot U 995 er den eneste tyske u-båden fra 2. Verdenskrig som man fortsatt har muligheten til å komme inn i. Her får dere et helt unikt innblikk i besetningens liv ombord. U-båten som var aktiv under den 2. Verdenskrig, ble gjort om til museum i 1972, og har siden den gang hatt over 12,5 millioner besøkende. Kom forbi og opplev historien, og se også på Laboe Naval Memorial som ligger i kort avstand fra u-båten.

  U-Boot U 995
  U 995 har ca. 120.000 besøkende hvert år.
Vis flere

Kart

Hotel Carstens
Holstenstraße 23 24582 Bordesholm

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 16% rabat