Panorama Hotel Cursdorfer Höhe

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Panorama Hotel Cursdorfer Höhe

Naturen og hyggen er i høysetet når dere besøker Thüringer Wald.

 • 1.275 km fra Svinesundbroen
 • 975 km fra Hirtshals
 • 550 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Thüringer Wald ligger rett utenfor døren når du besøker Panorama Hotel Cursdorfer Höhe. Det koselige hotellet har en hjemmekoselig atmosfære. Det ligger i det kuperte landskapet 700 m over havet, og byr på et unikt miljø for utflukter i naturen og en tur til områdets populære fjellbane.

Hotellet tilbyr 

Det familiedrevne Panorama Hotel Cursdorfer Höhe har en hjemmekoselige atmosfære, og naturen omkring innbyr til et besøk. Hotellet ligger i rolige omgivelser i kuperte omgivelser i Thüringer Wald. Hotellet har en tradisjonell restaurant, hvor du kan nyte spesialiteter fra Thüringen, god kald øl eller en kopp kaffe med hjemmelaget kake. Om morgenen serveres en solid og typisk tysk frokostbuffé. Fra hotellet finnes det mange muligheter til spennende og vakre fotturer. Spør i resepsjonen om råd, de står gjerne til tjeneste. Det er parkering på hotellet mot et lite gebyr.

Rommene 

Alle rommene er moderne innredet og har eget bad, hårføner, telefon og tv.

Merk at

Turistskatt på 1 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Kveldsmaten består av spesialiteter fra Thüringen. Hvis du ønsker vegetar- eller laktosefrie retter, koster det 5 euro ekstra per måltid, som må betales direkte til hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Thüringer Wald (42.7 km)

  En annen utfluktsmulighet er å kjøre en tur gjennom Thüringer Wald. Skogen er 150 km. lang og inntil 35 km. bred. Det høyeste fjellet i Thüringer Wald er Grosse Beerberg (982 moh.). Andre viktige fjell er Grosse Inselsberg (916 m) samt Schneekopf (978 m). Om dere kjører gjennom Thüringer Wald kommer dere til vintersportbyen Oberhof. Her er det bl.a. en skiarena med plass til 13 000 tilskuere. Gå en tur på Rennsteig og opplev den flotte utsikten på toppen.

  Thüringer Wald
  Den store, dype skogen Thüringer Wald er pepret med mektige fjell
 • Erfurt (71.1 km)

  Det er et must å besøke Thüringens hovedstad, Erfurt, som er en herlig blanding av torg, små kirketårn og idylliske områder langs elven. Byen fikk på 1300-tallet sitt berømte universitet, hvor Martin Luther var den mest berømte studenten. I dag kan dere fremdeles merke aner fra middelalderen idenne byen og det er en unik atmosfære blant de gamle husene. Blant de største severdighetene er markedsplassen med byens domkirke, middelalderbroen Krämerbrücke og det gamle Augustinerklosteret.

  Erfurt
  Sentralt i Tyskland ligger Erfurt, hovedstaden i delstaten Thüringen. Den gamle middelalderbyen har mange fine gater og torg
 • Weimar (86.8 km)

  Ydermere inviterer kulturbyen Weimar til et besøk. I 1999 ble Weimar kåret til Europas kulturhovedstad. Her kan dere se Goethes hus og hage - det gule huset med port i hver ende eller besøke den lille byen, hvor Goethes gode venn Schiller skrev mange av sine berømte verker. Huset, hvor han bodde, kan ses på Schillerstrasse i Weimar. En stor opplevelse er også å se naturparken Hoher Meissner. Det er nå et stort, fredet naturområde.

  Weimar
  Weimar
 • Bamberg (97.9 km)

  Bamberg er bl.a. kjent for øl med hele 9 bryggerier, men er nok mest kjent for sine mange flotte UNESCO-listede bygninger med en vellykket blanding av imponerende hus i barokkstil. Byen er delt opp i forskjellige kvarterer slik som bl.a. bakkebyen (”Frankiske Rom”), markedshagen og ø-kvarteret (”Lille Venezia”), er det mange flotte og spennende ting å utforske i Bamberg. Noen av det man helt sikkert bør se er domkirken, rosenhaven og det gamle rådhuset.

  Bamberg
  Bamberg har 9 bryggerier og er en sjarmerende barokkby.
 • Eisenach (109.1 km)

  Dere kan også planlegge en tur til Eisenach med et besøk på flotte Wartburg. Borgen har tilhørt UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Ta en rundtur i de forskjellige avdelingene, bygningene, rommene og flotte salene samt den tilhørende hagen.

  Eisenach
  Borgen Wartburg i Eisenach ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1999
Vis flere

Kart

Hotel Cursdorfer Höhe
Kreisstraße 16 98744 Cursdorf

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 4~13.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 14~99.99 år i ekstraseng 0% rabat