Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn

Ta en hyggelig miniferie bare 15 min. med bil fra Kiel

 • 900 km fra Svinesundbroen
 • 460 km fra Hirtshals
 • 17 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Hund

Om hotellet

Kiel ligger vakkert til ved Østersjøen og er kjent for sin maritime historie og Kielerkanalen som forbinder Nord- og Østersjøen. Kiel har også mye å tilby innen shopping og kulturelle opplevelser. Tilbake på hotellet kan dere slappe av og nyte god lokalmat.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners hotellet Nordic Hotel Dänischer Hof tilbyr et fint velværeområde med blant annet svømmebasseng og badstue. Det er parkering i hotellets garasje for ca. 40 NOK per døgn. Hotellets restaurant Sessa, tilbyr lokal mat og middelhavsretter som dere kan nyte innendørs, i en vinterhage eller på terrassen. Hotellets beliggenhet er et flott utgangspunkt for å oppleve det fantastiske Dänischer Wohld i Schleswig-Holstein. Nordic Hotel Dänischer Hof ligger i Altenholz bare 15 min. med bil fra Kiel. Det er mulig å ta med hund på hotellet, men det er ikke tillatt at hunden oppholder seg på hotellets restaurant og bar.

Rommene

Nordic Hotel Dänischer Hof har 42 dobbeltrom, som også kan bestilles som enkeltrom. De komfortable rommene er alle utstyrt med safe og minibar.

Merk at

Vi anbefaler at det betales med kontanter i hotellets restaurant, ved kortbetaling på under 10 € tilkommer et gebyr.

Det er gratis parkering ved hotellet og dessuten mulighet for parkering i hotellets garasje mot et gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Kiel War Cemetery (8.0 km)

  Kiel War Cemetery er en del av Kiels største kirkegård, Nordfriedhof fra 1878, som ligger nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården ble tilføyd i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskjellige soldater av ulik rang og de høyt rangerte flåteoffiserenes minnesmerker understreker viktigheten av Kiel som flåtebase.

  Kiel War Cemetery
  Krigskirkegården er en del av Nordfriedhof - Kiels største kirkegård.
 • Botanischer Garten Kiel (10.7 km)

  Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en tur i den botaniske haven i Kiel.
 • Kiel Zoologiske Museum (11.5 km)

  Kiel Zoologiske Museum er et av Tysklands eldste naturhistoriske museer og huser unike samlinger av høy vitenskapelig og kulturell verdi. Faktisk er det fra helt tilbake til 1600-tallet, men det var i løpet av 1800-tallet at museet virkelig utviklet seg til et av de viktigste zoologiske forskningsinstituttene i Tyskland.

  Kiel Zoologiske Museum
  Opplev tre århundreder med naturhistorie.
 • Kiel (13.2 km)

  Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

  Kiel
  Kiel
 • St. Nikolaikirken (16.7 km)

  Den flotte evangeliske St. Nikolaikirken står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og byens eldste bygning. Kirken er spesielt kjent for sitt utrolig flotte interiør med et prangende fløyalter og et enormt orgel. Den 22. mai 1944 ble kirken bombet av de allierte. I 1950 ble den bygget opp igjen i en mer moderne stil.

  St. Nikolaikirken
  Kirken ligger i byens gamle sentrum.
 • Laboe Naval Memorial (31.6 km)

  Laboe Naval Memorial er et 72 meter høyt monument, opprinnelig bygget til minne om de falne fra den keiserlige flåten under 1. Verdenskrig. Oppførelsen an det enorme minnesmerket er fra 1927 og 1936. I 1954 dedikerte de monumentet til å omfatte alle flåte- og marinesoldater av alle nasjonaliteter, under begge verdenskrigene.

  Laboe Naval Memorial
  Tårnet er Laboes store kjennetegn.
 • U-Boot U 995 (31.7 km)

  U-Boot U 995 er den eneste tyske u-båden fra 2. Verdenskrig som man fortsatt har muligheten til å komme inn i. Her får dere et helt unikt innblikk i besetningens liv ombord. U-båten som var aktiv under den 2. Verdenskrig, ble gjort om til museum i 1972, og har siden den gang hatt over 12,5 millioner besøkende. Kom forbi og opplev historien, og se også på Laboe Naval Memorial som ligger i kort avstand fra u-båten.

  U-Boot U 995
  U 995 har ca. 120.000 besøkende hvert år.
 • Plön (42.2 km)

  Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slott
 • Gottorp Slott (66.0 km)

  Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi. Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene. Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

  Gottorp Slott
  Besøk det vakre barokkslottet Gottorp Slott på deres ferie i Slesvig-Holsten
 • Julemarked i Kiel (13.9 km)

  Kiel sine fire tradisjonelle julemarkeder åpner 25. november og varer til 23. desember i 2019. Veiledende åpningstider er mandag–lørdag kl. 10.00–20.00 og søndag kl. 11.00–20.00. Byen holder også en isfestival fra 15. november til 13. januar 2020.

  De årlige julemarkedene i Kiel henter inspirasjon fra byens umiddelbare omgivelser og rike kysthistorie. I hele desember skinner lysene fra byens gater og torg og boder yrer av liv og musikalske innslag.

  På det store rådhusplassen står 500 juletrær og preger omgivelsene til de mange fargerike bodene. Her bys det på lokale delikatesser og glühwein og mye mer. Et godt tips er årets eksklusive glühwein fra Anselmann, en vingård i regionen Pfalz, basert på en utsøkt og druesort og et eksklusivt tilbud fra markedet på rådhusplassen.

  På Holstensplatz er det en intim atmosfære som gjelder, og salg av ullklær, ravsmykker samt smakfulle lokale delikatesser. Dette julemarkedet har vært en klassiker siden 1973 og presenterte i 2018 en helt ny design med nye tribuner og et nytt og kreativt belysningskonsept.

  Altenmarkt er gamlebyens julemarked ved St. Nikolai kirke, her bærer julestemningen preg av de omkringliggende fjellstrøkene og det er skikkelig fart i omgivelsene og rause matboder.

  Så er det også et helt spesielt vakkert julemarked på Asmus-Bremer-Platz mellom rådhusplassen og Holstenplatz. Her prydes torget av en 12,5 meter høy julepyramide, inspirert av Ertsfjellene, skjønne engler og de tre hellige konger med jesusbarnet.

  Fra midten av november arrangeres også den årlige isfestivalen i Kiel. Da er det skøyting på skøytebanen som gjelder. 

  Julemarked i Kiel
  Julemarkedene i Kiel er magiske
Vis flere

Kart

Hotel Dänischer Hof
Kronsberg 31 24161 Altenholz bei Kiel

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 25% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 0% rabat