Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel de La Poste Bonhomme

Fantastisk vin, mat og utsikt

 • 1.600 km fra Svinesundbroen
 • 1.300 km fra Hirtshals
 • 875 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Hotel de la Poste Bonhomme ligger vakkert til i Vogesene i Alsace. Hotellet ligger bare 15 minutter fra den berømte vinveien, vakre fjellvann og tradisjonelle landsbyer. Du har noe å glede deg til i dette fantastiske hjørnet av Frankrike, hvor vinene er fantastiske og maten like god.

Hotellet tilbyr

Du har noe å se frem til når du skal besøke det familiedrevne Hotel de la Poste Bonhomme. Her får gjestene en god velkomst, og personalet gjør alltid sitt beste for at gjestene skal få et fantastisk opphold i Alsace. Hotellet er komfortabelt innredet med en tradisjonell Alsace-touch. Hotellet har en god restaurant hvor frokosten blir servert. Her kan du også spise et typisk lokalt måltid og nyte regionens fine viner og konjakker hver kveld.

Etter en dag som er fult av opplevelser, kan du slappe av med en dukkert i hotellets innendørs svømmebasseng, som er oppvarmet hele året. I tillegg har hotellet en fin badstue. Det er også mulig å låne badekåper. Hotellet har også et treningsrom, slik at dere kan holde dere i form gjennom ferien. Hvis du foretrekker å gjøre dette utendørs, er det nok av muligheter til å gå på fottur og sykle i det vakre landskapet.

Hotellet har en frodig hage med hagemøbler, hvor du kan slappe av eller lese en bok, mens barna kan leke.

Rommene

Rommene er hyggelige med tradisjonell innredning. Alle rommene har eget bad/toalett, telefon, trådløst internett og tv.

Merk at

Turistskatt på 1,20 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Bonhomme (0.1 km)

  Dra på ferie i egen bil og opplev Frankrike fra sin beste side. Besøk den lille tradisjonelle landsbyen Bonhomme, hvor dere finner noen få hoteller, butikker og restauranter. Herfra kan dere starte en gåtur eller en sykkeltur, hvor dere kan utforske Alsace og Vogeserne. I Kayserberg Valley, mellom vinmarker og fjell, vil dere på en gåtur oppdage den kulturelle rikdommen og den vakre naturen som denne regionen rår over. Dere kan vandre i Vosges National Park i Alsace eller på ruter gjennom vinmarkene – de er alle godt merket. Om vinteren er det mulig å gå på langrennsturer og snøturer i området. Finn en familievennlig bilferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Bonhomme
  Dra til den tradisjonelle landsbyen Bonholme og reis tilbake i tid.
 • Vinruten i Alsace (17.5 km)

  En flott utflukt er å kjøre en tur på den såkalte vinruten, hvor dere kan stoppe i de mange tradisjonelle landsbyene på veien; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finner dere vinutsalg, gode restauranter og vakre bindingsverkshus. Riquewihr er kanskje den mest fortryllende byen på vinruten. Voller fra middelalderen avgrenser byen med sine labyrintiske gater, gjemte bakgårder og bindingsverkshus. I Hunawihr finner dere en storkepark, som også er vel verdt et besøk. Storken er et viktig symbol i Alsace, og sies å bringe lykke og babyer. I en periode falt storkebestanden i Alsace og man gjør nå mye for å beholde bestanden, som igjen er betydelig.

  Vinruten i Alsace
  Vinruten I Alsace passerer landsbyene Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg
 • Lac Blanc (13.7 km)

  Tag på en billig bilferie og udforsk Frankrig der med sin skønne natur og dejlige mad er et af favoritTag en tur til Lac Blanc, som er en fin dybblå sø. I kan vandre en tur rundt om søen på en vandresti. Om vinteren kan I finde et skiområde her, og om sommeren er der en cykelbane.

  Lac Blanc
  Lac Blanc har en skøn udsigt hele året rundt.
 • Château Hohlandsbourg (31.3 km)

  Litt utenfor Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en fjelltind med en enestående panoramautsikt over Alsace og Vosges-fjellene. I godt vær er det mulig å se domkirkens spir og de sveitsiske alpene fra slottet, som stammer helt tilbake til det 13. århundre da det var hjemstedet til den Habsburgske slekten, som var en del av Europas største fyrstehus. Slottet har blitt restaurert og er i dag et senter for kulturell utvikling. Slottet kan besøkes og det er dermed lagt opp til en spennende opplevelse med en fantastisk utsikt for hele familien.

  Château Hohlandsbourg
  Besøk det flotte Hohlandsbourgslottet og nyt den flotte utsikten over fjellene.
 • Turckheim (22.8 km)

  Turckheim er en hyggelig by som ligger i Alsace vest for Colmar og på områdets vakre vinrute. I den hyggelige byen er det flere turstier som dere kan bevege dere ut på, og som gir dere et fint bilde av byen. Dere kan ta den høye ruten, hvor dere fra en bakketopp kan nyte utsikten over byens tak. Siden Turckheim er en vinby er det også opplagt å gå en tur og kikke nærmere på de mange vinmarkene som omkranser byen. Dere kan også nyte et glass av den gode vinen på et av de mange serveringsstedene her. Når dere beveger dere rundt i byen er det også opplagt å ta en nærmere kikk på byens mange vakre og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, som før i tiden ble brukt som handelspunkt hovedsakelig for handel med Sveits. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene gjennom på vei mot bålet. Ta også turen forbi det fine rådhuset som stammer tilbake til det 17. århundre.

  Turckheim
  Nyt utsikten over byens tak
 • Koenigsbourg (34.6 km)

  Dra på bilferie i Europa og avlegg Alsace i Frankrike et besøk på en kjør-selv ferie med hele familien. Besøk den spennende middelalderborgen i Koenigsbourg. Borgen er en stor opplevelse, og man kan enten følge en guide eller gå rundt selv. Det er et fantastisk byggverk, som etter å ha forfalt, ble gjenreist av Wilhelm den andre. Herfra er det mulig å nyte utsikten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske siden. Finn billige bilferier til Frankrike hos Risskov Bilferie og nyt en herlig familieferie i eget tempo.

  Koenigsbourg
  Besøk det flotte Koenigsbourg i Alsace.
Vis flere

Kart

Hotel de La Poste Bonhomme
Rue du 3ème Spahi Algérien 68650 Le Bonhomme Village

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~9.99 år i ekstraseng 80% rabat
Barn 10~14.99 år i ekstraseng 20% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 5% rabat