Reis på ferie til Harzen

Norsk | NOK

DER ACHTERMANN

Hotellet tilbyr et 1.000 kvm stort spa-område med basseng og badstue.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentralt beliggende i Goslar
 • Stort spa-område med basseng og badstue
 • Moderne innredede rom
423,-
4~6 dager fra
2.619,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Wellness i Harzen

4 dager
Kun 2.619,- / spar opp til 264,-
SPAR
5 dager
Kun 3.469,- / spar opp til 359,-
SPAR
6 dager
Kun 4.349,- / spar opp til 424,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til velvære-avdeling
Risskov Pakken

Det 4-stjerners hotellet ligger i sentrum av den historiske byen Goslar i Harzen. Hotellet har alt som trengs for å slappe av. Bli bortskjemt på hotellets spa eller nyt en fin middag i restauranten. Hotellet ligger mindre enn 10 minutters gange fra Goslars sjarmerende sentrum. Goslar tilbyr mange historiske og kulturelle opplevelser for hele familien. Her kan du reise på ferie nær alle de opplevelsene som ligger og venter i Harzen.

Hotellet tilbyr

Hotel DER Achtermann er et deilig førsteklasses hotell med et vakker 1000 kvm, spa-området, som kan brukes gratis av hotellets gjester, med innendørs svømmebasseng og forskjellige typer badstuer. Du kan også bestille forskjellige behandlinger, for eksempel massasje, som passer perfekt for dem som er på en avslappende ferie. Hotellets restaurant, Altdeutsche Stuben, spesialiserer seg på regional gastronomi fra Harzen, og tilbyr godt tilberedt mat, basert på gode ingredienser. Hvis det er fint sommervær, så serveres det snacks og drikker på hotellets Panorama terrasse.

Rommene

Komfort-rom er innredet i varme farger med tremøbler og et stort skrivebord. Det er en flatskjerm-TV, radio og minibar på rommet. Alle rommene har eget moderne bad.

Romtyper *

Komfort dobbeltrom

1 / 3
Komfortabelt dobbeltrom i høy kvalitet med eget moderne bad, skrivebord, safe, behagelig seng, minibar, radio, telefon og kabel-TV. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort enkeltrom

1 / 2
Komfortabelt enkeltrom i høy kvalitet med eget moderne bad, skrivebord, safe, behagelig seng, minibar, radio, telefon og kabel-TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

330 km fra
Kiel, Tyskland
750 km fra
Hirtshals, Danmark
1000 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Goslar (2.4km)

Goslar er den største byen i fjellområdet Harz. Bymiljøet preges av gamle bindingsverkshus og steinbygninger med skifer i fantastiske mønstringer. Disse husene ble oppført i den tiden da gruvearbeidere strømmet til byen for å trekke ut sølv, bly og kobber.

I Goslar hilser dere blant annet på det eldste sekulærbygget i Tyskland. «Kaiserhaus» ble bygget i 1050, og her bodde keiseren fram til år 1250.

Rundt juletider er sjarmerende Goslar med de smale gatene minst like fantastisk når det årlige julemarkedet går av stabelen.

Rammelsberggruvene (3.7km)

Fjellområdet Harz ble tidligere forbundet med rike naturressurser. Det fantes et overflod av nyttige mineraler og metaller, inkludert sølv, gull, kobber, kull og jern. Her i området finnes det i dag mange nedlagte gruver. Hvis dere ønsker å utforske gruvene er Rammelsberggruvene verdt et besøk. Her kan dere se hvordan de jobbet i gruvene i gamle dager, og lære mer om utviklingen innen moderne gruvedrift. Dere kan sette dere på det lille fjelltoget som kjører dypt inn i Rammelsberggruvene. Barna får låne hjelm med hodelykt på og forsøke seg som gruvearbeidere. Her er det også et museum og en restaurant.

Harz nasjonalpark (26.2km)

I denne fantastiske nasjonalparken på hele 247 kvadratkilometer kommer dere helt tett på naturen. Den rommer over 300 km med stier så her har dere utsikter til flotte fotturer og sykkelturer for hele familien.

Gustav-Adolf-Stavkirke (16.5km)

Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee ble bygget i 1908 etter inspirasjon fra norske stavkirker, og står i dag som byens kjennetegn. For utenom den enestående arkitekturen, kan dere inne i den vakre kirken også se et Goll-Orgel fra Luzern i Sveits og et Carillon, et klokkespill, som kirketjeneren kan spille på ved hjelp av både hender og føtter. Kirken blir blant annet brukt til gospelkonserter og klassisk musikk. 

BocksbergBob (11.6km)

Den gøyale sommer-kjelkebanen som finnes i skråningene av Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan en til to personer kjøre ned skråningene av gangen. Dere styrer selv hastigheten, så det ikke blir raskere enn ønsket. Banen befinner seg mellom 1 og 6 meter over jorden avhengig av hvor dere befinner dere på banen. Etter turens avslutning blir dere trukket opp til start igjen, mens dere sitter i sleden. Dere kan enten ta svevebanen opp til banens start eller ta en rask gåtur opp dit.

Baumwipfelpfad Harz (15.4km)

Opplev den vakre naturen i Harzen fra et nytt perspektiv med en tur mellom trekronene i Bad Harzburg! På deres neste kjør-selv ferie til Harzen kan dere legge turen innom Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skogbunnen har det blitt oppført et nettverk av trebroer mellom tretoppene, hvor dere får en spektakulær 360 graders utsikt over landskapet med flere utsiktspunkter underveis. En spennende opplevelse for hele familien. 

Brocken (63km)

Blokksberg, med sine 1142 meter, er det høyeste punktet i fjellområdet Harz. Herfra er det en flott utsikt når bare værgudene er snille og her kan dere se utover de store skogene, andre fjelltopper og omkringliggende daler. For å nå toppen kan dere benytte dere av bil, sykkel eller bruke apostlenes hester. Dessuten kan dere eventuelt også velge å ta den smalsporede jernbanen opp fra landsbyen Schierke.

Julemarked i Goslar (2.4km)

I Goslar by venter et magisk julemarked og en helt spesiell juleopplevelse. Den gamle bydelen trylles hvert år til en skog av juletrær, der står de og lener seg mot de vakre husene fra middelalderen. Juleskogen er en sikker hit blant både store og små, og med sine 40 opplyste grantrær dufter det av jul i gatene i hele desember. Livlig musikk bringer også julestemningen frem hos de aller fleste i Goslar.

Julemarkedet på den historiske markedsplassen bugner av mer enn 70 forskjellige boder. Her selges alt som tenkes kan av tradisjonelle tyske spesialiteter, som for eksempel glühwein og wienerbrød og håndlagde produkter fra regionen.

Hver dag bringer også med seg musikalske innslag, konserter eller underholdning på den store markedsplassen. Spaser ellers rundt på markedet og videre rundt i gamlebyen, et sted på UNESCOs verdensarvliste, og nyt de flotte omgivelsene. Her ligger byens vakre bindingsverkshus side om side med rådhuset og danner en helt egen stemning på det hyggelige julemarkedet.

Et annet tips er å besøke lysfesten i byens underjordiske ganger, her venter nemlig dette helt spesielle julemarkedet under jorden.


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpensjon

Harzen

Wellness i Harzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • Fri bruk av innendørs svømmebasseng og sauna

187,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Les mer

Sunotel Kreuzeck

All inclusive opphold

Harzen

Miniferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis drikkevarer (10:00 - 21:00)

229,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Grønn oase midt i Harz

Les mer

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive i Harzen

Harzen

Nær hansabyen Goslar

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake (15:00-16:00)
 • Gratis drikkevarer (10:00-20:30)

135,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Nydelig beliggenhet i Harzen fjellene

Les mer

Hotel Restaurant Walpurgishof

Inkl. halvpensjon

Harzen

Naturopplevelser i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 20 % rabatt på spabehandlinger
 • Gratis parkering

1.127,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Grønne dager i den vakre Harzen

Les mer

Klosterhotel Wöltingerode

Inkl. destilleribesøk

Harzen

Bo i et historisk kloster

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • Distilleritur
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

718,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Naturopplevelser i historiske rammer

Les mer