Kjør-selv ferie til Hotel des Nordens

Norsk | NOK

Hotel des Nordens

Bra hotell med basseng og spa bare 300 meter sør for den danske grensen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Svært populært hotell like ved grensen
 • 700 m2 wellnessområde – store basseng-områder
 • Sjekk våre SUPRE priser
1.062,-
2~5 dager fra
599,-

Wellnesshotell sør for DK-grensen

Dansktalende personale

3 dager
Fra 1.399,- / spar opp til 408,-
SPAR
4 dager
Fra 1.949,- / spar opp til 662,-
SPAR
5 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 1.063,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe
 • Gratis inngang til Aquapoint
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Ankomst søndag

Nær danske grensen

2 dager
Kun 599,- / spar opp til 253,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3 retters meny/buffé
 • 1 x kaffe
 • Gratis inngang til Aquapoint
 • Gratis parkering
Wild Offer

Nyt et deilig opphold på Hotel des Nordens like syd for Kruså og den danske grensen. Her er det gode innkjøpsmuligheter i en av de mange grensebutikkene, og på hotellet kan du benytte tiden i wellnessavdelingen med svømmebasseng eller nyte et hyggelig måltid i hotellrestauranten.

Hotellet tilbyder

Hotel des Nordens ligger like syd for den danske grensen, nær mange utfluktsmuligheter og billig grensehandel.

Hotellet er ideelt for et wellnessopphold i Nordtyskland, med en wellnessavdeling på hele 700 m2, Aquapoint, med stor innen- og utendørs basseng, som er oppvarmet hele året. Dessuten er det badstue, spa og babybasseng. Hotellet har også fitnessfasiliteter samt solarium (mot gebyr).

I hotellrestauranten serveres det gode måltider basert på gode råvarer, så måltidene er av god kvalitet. Det er mulighet for å spise middag kl. 18 eller kl. 20, så husk å reservere bord ved ankomst.

Hvis du ønsker en kaffepause eller en drink i løpet av dagen, har Hotel des Nordens også en café og bar. Her serveres spesialkaffe, øl, snacks og cocktails.

Det er gratis parkering ved hotellet, og personalet snakker dansk.

Værelser

Rommene ligger i hovedbygningen og i President House (20 meter fra hovedbygningen). Du kan leie kjøleskap og låne strykejern og strykebrett samt en vifte i resepsjonen, og på Aquapoint er det badekåper og tøfler.Rom for funksjonshemmede kan bestilles, men dette må ordnes på forhånd.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 1
Rommene ligger i President House- ca. 17 m2 Inkluderer skrivebord med stol og lenestol. Rommene i første etasje har terrasse og inngang fra parkeringsplassen og rommene i etasjene over har balkong.

Dobbeltrom

1 / 1
Rommene ligger i President House- ca. 17 m2 - 2 pers Det er ikke mulighet for ekstra senger, altså kun plass til 2 personer. Inkluderer skrivebord med stol og lenestol. Rommene i første etasje har terrasse og inngang fra parkeringsplassen og rommene i etasjene over har balkong.

Superior rom

1 / 1
Rommene ligger i hovedbygningen - ved Aquapoint - ca 24 m2 - maks 3 pers Rommene inneholder seng for 1 person pluss en gjesteseng. Rommene Inkluderer skrivebord med stol og lenestol. Rommene har balkong, og rommene i første etasje har terrasser.

Deluxe dobbeltrom

1 / 1
Rommene ligger i President House- ca 28m2 - maks 4 pers Det er mulighet for ekstra seng for 2 personer ved bruk av sovesofa. På rommet er det en liten sofagruppe (sofa / sovesofa og lenestol, i tillegg til et skrivebord med stol). Rommene har balkong.

Familierom

1 / 2
Rommene ligger i hovedbygningen - oppe i tårnet - ca 32 m2 - maks 4 pers Det er mulighet for sovesofa for 2 personer som er i et separat rom. Det separate rommet kan også fungere som en TV-stue, da det er utstyrt med flatskjerm-TV, sofa og skrivebord.
» Se flere romspesifikke bilder

Familie suite

1 / 1
Rommene ligger i President House, på toppen av bygningen - mellom 34 og 54 m2 - maks 6 personer. Rommene har balkong med utsikt over skogen eller mot hotellet. Rommene inneholder dobbeltseng, sovesofa med mulig oppredning til 2, et separat rom med sovesofa, skrivebord med stol, romslig skapplass og et stort bad.

Pool suite

1 / 1
Rommene ligger i hovedbygningen - ved Aquapoint - ca 41 m2 - maks 6 pers. Rommene har utsikt mot bassenget og alle rommene har balkong. Rommet inkluderer skrivebord med stol, sofagruppe med sovesofa, separat rom med sovesofa og dobbeltseng. Rommet inneholder en elektrisk peis.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

100 km fra
Kiel, Tyskland
350 km fra
Hirtshals, Danmark
750 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Grænsehandel (7.4km)

Gjør et godt kjøp i en av de mange butikkene rett sør for grensen på deres neste bilferie til Sønderjylland eller Nord-Tyskland. Butikkene bugner av varer til billige priser, så dere finner helt sikkert noe dere kan kjøpe med dere hjem. Hvis dere har bestilt et opphold hos Risskov Bilferie, får dere dessuten et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin per voksen over 18 år).  

Flensburg (7.1km)

Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

Glücksburg Slott (16.8km)

Slottet betegnes som et av de mest betydningsfulle renessanseslottene i Norden. Vannslottet ligger i byen Glücksburg ved en dam, som opprinnelig ble bygget på en 2,5 meter høy granittsokkel. Slottet var før den 2. schlesiske krigen i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik den 7. tilbrakte en del av sin tid. Han døde her i 1863 året før krigen.

Kupfermühle (1.9km)

Dra på bilferie i Tyskland og nyt de mange mulighetene som Nord-Tyskland har å by på. Bestem farten selv, og finn et billig hotell til ferien hos Risskov Bilferie. Besøk landsbyen Kupfermühle, som er en liten historisk by med ca. 1600 innbyggere. Her grunnla Christian 4. en kobbermølle på 1600-tallet, som etter hvert ble til en av de største virksomhetene i området. Her ble det produsert kobberplater til store byggeprosjekter samt bruksgjenstander i kobber. Kobbermøllen var i bruk frem til 1962, og i dag kan man besøke Kupfermühle museum som vitner om industrien den gang. Merk at museet har begrensede åpningstider. Få mer frihet til å utforske på en kjør-selv ferie. Det er også massevis av gode muligheter til å dra på en aktiv ferie i området rundt Kupfermühle.

Phänomenta (6.2km)

Phänomenta i Flensburg rommer mer enn hele 2000 kvadratmeter med interaktive installasjoner som tester de små grå. Dette er et stort vitensenter hvor alle sansene tas i bruk, og det inneholder over 200 eksperimenter fordelt på fire etasjer.

Frøslevleiren (9km)

Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og opplev historien som utfoldet seg under 2. verdenskrig. Besøk den nasjonale minnesparken Frøslevleiren, som er et historisk minnesmerke fra 2. verdenskrig. Leiren består av barakker og fangeleirens struktur og utseende er fortsatt meget autentisk. Leiren var en tysk interneringsleir i 1944 under den tyske besettelsen, og er i dag en av de best bevarte tyske fangeleirene i Europa. Under krigen satt det tusenvis av danske fanger i leiren som unngikk å bli deportert til konsentrasjonsleirene andre steder i Tyskland. Finn en billig miniferie eller et helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med familien på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Strandhotel Glücksburg

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Elegant strandhotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Frokost el. middag i Beach Bistro

563,-
Kun
1.619,-

Vis kort

Rett ved Flensborg Fjord

Les mer

Hotel Ramada Flensburg

Wellness og shopping

Østersjøkysten

Sentralt i Flensburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis inngang til Aquapoint

534,-
Fra kun
1.619,-

Vis kort

Opplev sjøfartsbyen Flensburg

Les mer

Frøslev Kro

Opphold med halvpensjon

Sørjylland

Ved Flensburg Fjord

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis parkering

846,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Kroferie i Sønderjylland

Les mer

Alte Direktionsvilla Kupfermühle

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

Miniferie på Flensburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske piccolo vin på rommet
 • Gratis internett og parkering

326,-
Fra kun
999,-

Vis kort

En uforglemmelig familieferie

Les mer