Miniferie i Dolomittene på Hotel Digonera

Norsk | NOK

Hotel Historic Digonera

Familiedrevet hotell omgitt av muligheter og fantastisk natur

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Storslått beliggenhet i Dolomittene
 • Gode ​​fordeler og rabatter på aktiviteter
 • Fotturer, innsjøer, adrenalin og vakre byer
503,-
4~8 dager fra
1.559,-

Opphold med halvpensjon

Naturopplevelser i Dolomittene

4 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 219,-
SPAR
5 dager
Fra 2.079,- / spar opp til 242,-
SPAR
6 dager
Fra 2.529,- / spar opp til 376,-
SPAR
7 dager
Fra 2.999,- / spar opp til 432,-
SPAR
8 dager
Fra 3.499,- / spar opp til 503,-
SPAR
* Pris pr. person i standardrom - col di lana

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny m. salat
 • 3 x ettermiddagskaffe
 • 1 flaske vin på rommet
Risskov Pakken

Hotel Historic Digonera har en fantastisk beliggenhet i Dolomittene, omgitt av Marmolada, Civetta og Col di Lana-fjellene. Her bor du i en historisk og koselig hotell som har blitt drevet av den samme familie siden 1938. Hotellet er innredet i en sjarmerende tyrolsk stil, og byr på alle mulige utgangspunkt, uansett årstid for både aktiv og familieferier.

{$ident}

Den omliggende hotell naturen er preget av fjell, daler, elver, innsjøer, og er perfekt for fotturer og sykling.

Hotellet ligger midt i UNESCO-listede Dolomittene i Nord-Italia og nær det høyeste fjellet, Marmolada. Det er en taubane som fører deg helt til toppen som er ca 3300 meter i høyde. Turen tar tre etapper og gir en unik utsikt over Dolomittene. Når du bestiller på Risskov Bilferie, tilbyr hotellet en god rabatt på kabelbanen Marmolada.

Alle overnattings gjester ved Hotel Historic Digonera vil også bli gitt et "Marmolada-kort" som gir deg gratis adgang til slottet, Serrai di Sottoguda, samt rabatter på opplevelser og aktiviteter i nærheten av Marmolada, blandt annen ‘Civetta Adventure Park’, som tilbyr fantastiske taubaneopplevelser for hele familien.

Under oppholdet kan du slappe av i hotellets nydelige finske badstue, og lad opp til de nye og spennende opplevelsene i de vakre omgivelsene.

Hver morgen kan du stå opp og nyte en fin frokost med et godt utvalg av nybakte brød, syltetøy, hjemmelaget eplekake, croissanter, yoghurt, musli, ost, kjøttpålegg, samt eggerøre med bacon og mye mer. Man må også prøve ekte italiensk kaffe, enten det er en espresso eller cappuccino.

Hotellets innbydende restaurant, Locanda Digonera, serverer tradisjonelle, lokale og nasjonale retter tilberedt med sesongens råvarer.

Gratis internet og parkering tilbys under oppholdet.

{$ident}

Hotel Historic Digonera har 16 innbydende rom, innredet i en klassisk tyrolsk stil med en fantastisk fjellutsikt. Rommene er oppkalt etter de omkringliggende fjellene og navnene angir fjellutsiktene fra rommene.

Hotellets standardrom på ca. 16 m² heter "Col di Lana" og tilbyr enkle, men komfortable rammer for to personer.

Comfort-rommet "Marmolada" er ca. 20 m² og har en rolig beliggenhet i bygningen. Disse rommene kan bestilles med balkong, og gir deg den perfekte solnedgangen. Det er mulig å legge til ekstra seng, slik at rommet har plass til opptil tre personer.

Til slutt er det familierommet, "Civetta", som er 26 m² i størrelse, og har perfekte omgivelser for familie med barn. Rommet består av to sammenhengende rom, og ekstra senger kan legges til plass, til totalt fire personer.

Alle hotellets rom har eget bad og er utstyrt med hårføner, skrivebord, garderobe, telefon og TV med satellittkanaler.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1150 km fra
Kiel, Tyskland
1575 km fra
Hirtshals, Danmark
1725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Alleghe (9.5km)

Alleghe er et av de mest kjente stedene i Dolomittene - både blant klatrere, skiløpere og alminnelige turister på aktiv ferie. Det er en ytterst sjarmerende fjellandsby med utrolig mye å by på, enten dere liker gåturer, vintersport eller badeturer i den vakre sjøen. Alleghe ligger ved foten av det vakre fjellet, Civetta, og hører til under den UNESCO-listede delen av Dolomittene. De unike og idylliske landskapene tiltrekker hvert år turister fra både nær og fjern. Utover Civetta-fjellets fremragende skifasiliteter er Alleghe-sjøen et av de største høydepunktene, ikke bare i Alleghe, men i hele området. Her finner man både sportsutøvere som dyrker vindseilas, surfing, kajakk og fiske, folk som bader og soler seg og folk som går den vakre to timer lange turen hele veien rundt sjøen. Det er rett og slett et samlingspunkt midt i de idylliske landskapene.

Rocca Pietore (5.2km)

Rocca Pietore er en fredfull oase av en landsby i hjertet av Dolomittene. Med en idyllisk beliggenhet ved foten av Marmolada-fjellet har dere her et flott utfluktsmål, som byr på natur, kultur og massevis av historiske severdigheter.

Byen er oppkalt etter et tårn som en gang stod på den store plassen ved siden av kirken. En av de mest interessante severdighetene er den vakre gotiske kirken, Santa Maria Maddalena, som ble bygget i 1442. Inni den kan man bl.a. oppleve et kunstverk av et alter fra 1517 og et tabernakel fra det 17. århundre. Både kirken og mange andre bygninger i byen vitner om både tidens og regionens tradisjoner og kulturarv.

Når dere er på ferie i Dolomittene, er Rocca Pietore vel verdt et besøk!

Serrai di Sottoguda (9.9km)

Hvis dere er på aktiv ferie i Dolomittene er det helt opplagt å utforske Sottoguda - et fantastisk naturområde som byr på massevis av fine gå- og sykkelstier, slik som ideelle skiforhold om vinteren. Midt i landskapet er det en stor kløft, hvor utallige fossefall finner sin vei gjennom sprekkene, og hvor en smal vei fører dere gjennom de vakre omgivelsene. Området er også helt perfekt å klatre i, og hvert eneste år kommer det ivrige klatrere hit fra hele verden. Derfor tilbyr dette området gode forhold både for avslappede gåturer og mer ekstreme aktiviteter.

Det er også mange skjulte perler i landskapet, sanne naturskatter som man må utforske området for å finne, hvis man ikke vet hvor de er. Slik blir det raskt til et sant eventyr, man går rundt i og i ordets bokstaveligste forstand, går på oppdagelse i området.

Marmolada Kabelbane (11.5km)

Marmolada Kabelbane er et heissystem som tar dere opp til toppen av det majestetiske fjellet Marmolada, i Dolomittene. Heisturen foregår i tre etapper og går først fra foten av bjerget og opp til Banc d’Antemoja som ligger 2.350 meter over havets overflate. Derfra går turen opp til Serauta 2.950 meter over havet, og til slutt ender dere helt oppe på toppen, Punta Penia, intet mindre enn 3.343 meter over havet. Her står dere på Dolomittenes absolutt høyeste punkt, og kan nyte en helt formidabel utsikt over de vakre landskapene nedenfor. Man behøver derimot ikke å ta hele turen på én gang, for på hver stasjon er det mye å oppleve, som f.eks. et museum om 1. verdenskrig på Serauta-stasjonen, ved navn ’Museo La Grande Guerra’. Kabelbanen ble bygget i 1965 og gjennomgikk omfattende renovering i 2004. Turen varer i alt ca. 12 minutter.

Arabba (14km)

Arabba kalles Dolomittenes juvel og er en sjarmerende landsby, omgitt av Sella-gruppens vakreste spisser. Landsbyen ligger ved foten av fjellene Pordoi og Campolongo, som begge er blant noen av områdets mest populære skisteder om vinteren samt skikarussellen, Superski. Om sommeren er området helt perfekt til gåturer og klatring i alle mulige vanskelighetsgrader. Arabba er også et fint sted for de som er interessert i gastronomi. Landsbyen er kjent for sine lokale spesialiteter og har lange tradisjoner for å produsere både bacon, alpeoster og mye annet. Når dere er på ferie i Dolomittene bør dere legge veien innom den vakre juvelen av en landsby, Arabba, og oppleve den vakre naturen og alle de spennende kulturelle og historiske severdighetene som inkluderer alt fra gamle vannmøller til det vakre Ndraz slott.

Museo La Grande Guerra (16.9km)

Navnet på dette museet kan direkte oversettes til ”museum for den store krigen” (på engelsk, The Great War), og er et museum om 1. verdenskrig. Museet ligger på veien opp til toppen av Dolomittenes høyeste fjellet, Marmolada, på heisstasjonen Serauta. Og det er ikke helt tilfeldig, at hotellet ligger på heisturen, ettersom man også den gangen benyttet seg av heissytemer - som derimot oftest var hånddrevne - så man lett kunne transportere mat, materialer og annen proviant opp og ned fra fjellene. Museet er det høyest beliggende museet i hele Europa og rommer en spennende utstilling med med minneverdige gjenstander og historier fra 1. verdenskrig samt ikke minst alpenes betydning for krigen. Når dere er på ferie i Dolomittene bør dere kikke innom dette museet.

Marmolada (20.3km)

Marmolada kalles ofte for ”Dolomittenes Dronning”, siden det med sine 3.343 meter er Dolomittenes høyeste fjell. Det er også et relativt bredt fjell, som skuer over de to nord-italienske regionene Trentino og Veneto. På østsiden ligger det opp mot Cordevole-elven og på vestsiden lener det seg ned mot det vakre dalområdet Val di Fassa.

Om vinteren er Marmolada selvsagt et av regionens mest populære skisteder og tilbyr en lang rekke muligheter, enten dere liker langrenn, kjelke, snowboard eller alpinski. Resten av året er det lagt opp til noen helt fantastiske gåturer. Områdets heiser tar dere med opp til spissen, Punta Penia, i tre separate omganger, og fra toppen har dere en helt formidabel panoramautsikt over de rullende landskapene. Dolomittene er delvis UNESCO-listede og under disse finner dere blant mye annet, Marmolada.

Cortina D’Ampezzo (34.1km)

Denne vakre byen i Dolomittene er et av Europas mest eksklusive skisteder og er spesielt kjent for sine mange førsteklasses hoteller og merkevarebutikker. Og når man besøker byen oppdager man raskt hvorfor den er så populær. Omgitt av fjell som Tofane, Cristallo og Cinque Torri og med et hav av muligheter uansett årstid, har man her et sant paradis for de som elsker en aktiv ferie. Området er naturligvis perfekt til skiferie, men også om sommeren er det massevis å finne på, enten man liker klatring, gåturer eller noe helt annet. Nede i dalen er det mange gode muligheter til å bade, det er en adrenalinpark for folk i alle aldre og for de som liker mer ekstrem sport kan det både raftes og seiles kajakk.

Bolzano (80.2km)

Besøk den vakre og kulturrike hovedstadsbyen i Sydtyrol - også kjent som Dolomittenes hovedstad. Bolzano har en morsom historie, da den frem til 1. verdenskrig faktisk hørte under Østerrike, og derfor også fremdeles den dag i dag, har en stor befolkningsgruppe som snakker tysk. Ca. en fjerdedel av byens innbyggere er i dag ”bozere”, og altså tysktalende borgere i Bolzano.

Byen har utrolig mye å by på enten dere liker tradisjonell shopping og sightseeing, kultur, gastronomi eller historie. Byens beliggenhet midt i de vakre grønne landskapene gir dere dessuten gode muligheter til å ta litt pauser fra byen og utforske naturen. Byens sentrum er spekket med kunstgallerier, museer, hyggelige kaféer og butikker, og hvis dere er på ferie i Dolomittene, må dere ikke gå glipp av denne perlen!

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel alle Piramidi

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Sør-Tyrol

Opplev Trentino

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger
 • 4 x frokostbuffé
 • 4 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

525,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Ferie mellom Trento og Cavalese

Les mer

Hotel Margarethenbad

Inkl. halvpensjon

Kärnten

Idylliske omgivelser

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters valgmeny
 • 10 EUR verdikupong for urte/rosebad
 • Gratis inngang til badstu og dampbad
 • Gratis internett og parkering

265,-
Fra kun
2.139,-

Vis kort

Velværehotell i vakre Tyrol

Les mer

Vital Landhotel Pfleger

Inkl. 4-retters meny

Tyrol

Velværeferie i Tyrol

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 4-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x øl- eller aromabad
 • Snacks på ettermiddagen

Fra kun
2.529,-

Vis kort

4-stjerners hotell i Østerrike

Les mer

First Mountain Hotel Zillertal

Mange aktiviteter i Zillertal

Tyrol

Sommer i Østerrike

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x lunsjpakke
 • 1 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis drikkevarer

136,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Sommerferie i Zillertal

Les mer

Hotel Al Sole

Besøk Forte Belvedere

Gardasjøen

Opplev Norditalia

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 1 x ostesmaking
 • 1 x entré til Forte Belvedere
 • 1 x Velkomstgave
 • Trentino Guest Card

244,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Sjarme i nærheten av Gardasjøen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.