Miniferie ved Elben på Hotel Dömitzer Hafen

Norsk | NOK

Hotel Dömitzer Hafen

Herlig ferie med strand, basseng, flott natur og panoramarestaurant

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Unik beliggenhet ved Elben-elven
 • Rom i maritim stil
 • Sandstrand med basseng og palmer
1.124,-
3~6 dager fra
1.059,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Maritimt hotell rett ved Elben

3 dager
Fra 1.059,- / spar opp til 341,-
SPAR
4 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 522,-
SPAR
5 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 833,-
SPAR
6 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 1.125,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kake
Risskov Pakken

Nyt en fantastisk kjør-selv ferie i maritime og familievennlige omgivelser i festningsbyen Dömitz. Her har dere både en sandstrand og et utendørsbasseng, vakre naturomgivelser, en restaurant med panoramautsikt og spennende utfluktsmuligheter i nærheten.

Hotellet tilbyr

Hotel Dömitzer Hafen ligger i festningsbyen Mecklenburg-Vorpommern, Dömitz, rett ved elven Elbe, og midt i det vakre UNESCO-biosfærereservatet 'Flusslandschaft Elbe'. Her er dere omgitt av en fantastisk maritim atmosfære, som preger både omgivelsene og innredningen av hotellet og dets rom.

Under oppholdet kan dere slappe av på hotellets egen sandstrand med palmer, som ligger rett mellom Elben, havnen og havnerestauranten. Her finner dere også et fantastisk utendørsbasseng med fossefall, som innbyr til fantastiske ferieøyeblikk for hele familien.

Hotellet gir dere et godt utgangspunkt for en aktiv ferie med fotturer og sykling i vakre omgivelser. Biosfærereservatet ‘Flusslandschaft Elbe’ er et naturreservat som strekker seg nesten helt opp fra Hamburg og ned mot Dessau, og dermed er et av Tysklands største reservater. Det er også ganske åpenbart å utforske Dömitz, hvor dere bl.a. kan besøke festningen.

Den unike panoramarestauranten i 40 meters høyde gir en fantastisk utsikt over havnen og flomslettene, og her kan dere nyte både frokost og ettermiddagskaffe. Middagen serveres i den koselige havnerestauranten, som tilbyr et godt utvalg av retter og drikke fra bryggeriet ‘Vielanker’.

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot et gebyr, og under oppholdet har dere tilgang til gratis Wi-Fi.

Rommene

Hotellrommene er preget av et sjarmerende maritimt tema, og dere kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom med én ekstra seng.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 5
Koselig og maritimt dobbeltrom med privat dusj og toalett, hårføner, skrivebord, bagasjeoppbevaring, komfortabel dobbeltseng, telefon og TV. Alle rommene har en vakker utsikt over Elben og omgivelsene, og de fleste har også balkong.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 5
Koselig enkeltrom innredet i maritim stil med privat dusj og toalett, hårføner, skrivebord, komfortabel enkeltseng, telefon og TV. Alle rommene har en vakker utsikt over Elben og omgivelsene, og de fleste har også balkong.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

200 km fra
Kiel, Tyskland
625 km fra
Hirtshals, Danmark
850 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Schwerin brannmuseum (35.4km)

Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin er Tysklands største brannmuseum. Her forteller over 15.000 utstillingsgjenstander historien om brannvesenets utvikling opp gjennom tidene. Området strekker seg over 4500 m² og har, blant mye annet, hele 112 kjøretøyer utstilt.

Neustad-Glewe (42.7km)

Det mest spennende med Neustad-Glewe er å utforske byen på egenhånd. Ta en tur rundt i den gamle bydelen og nyt innflytelsen som barokken har hatt på byens utformning og ikke minst på bygningene. Start med slottet, der Alte Burg, en gammel borg som stammer fra det 13. århundre. Borgen er blitt restaurert i flere omganger. Borgen har også sin egen restaurant, Burg, som er et ettertraktet spisested i byen med en flott terrasse, som også er et opplagt hvilested – både til bena, men også til ganen, dersom tørsten skulle ha meldt seg.

Barracuda Beach am See (43.1km)

Det er alltid et godt reisetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke dra på ferie i egen bil og få dere en ekte badeferie på Barracuda Beach, som byr på hvite sandstrender med palmer, vannrutsjebane samt både lekeplass og en strandarena, hvor det kan spilles volleyball, basketball og fotball om sommeren. Det perfekte stedet å tilbringe en familiedag, hvis været tillater det. Til de voksne er det også en Beach Bar med kjølige drinker og herlige rytmer fra høytalerne, og i snackbaren serveres det bl.a. lokale pølser med den velkjente Barracuda karrydressingen bare for å nevne en av de mange forskjellige typene snacks som serveres i snackbaren. Dra på ferie i egen bil til Nord-Tyskland og opplev en verden med aktiviteter både for barn og voksne. Det er også mulig å finne et billig weekendopphold for hele familien, med barnevennlige hoteller, hos Risskov Bilferie til området rundt den betagende byen Schwerin ikke langt fra Barracuda Beach am See.

Lewitz (46.2km)

Drømmer dere om friluftsliv, er det massevis av muligheter for å komme tett på den skjønne og godt bevarte naturen i det vakre naturreservatet Lewitz. Spør i hotellets resepsjon og få et kart over reservatet, og så er det bare å komme seg avgårde. Det finnes mange forskjellige stier rundt om i reservatet, og hele familien er garanteret en god opplevelse i de vakre omgivelsene, fordi turene kan tilpasses slik at alle familiemedlemmer kan være med, fra de yngste til de eldste, uten å bli for slitne.

Suhlendorf (53km)

Suhlendorf ligger i et idyllisk, rolig og naturskjønt område i det østlige Lüneburger Heide i nærheten av den vakre Naturparken Elbhöhen-Wendland. Det åpne landskapet innbyr til skjønne gå- og sykkelturer.

Suhlendorf kan tilby et meget interessant håndverksmuseum. I ti forskjellige bygninger kan dere se nærmere på og lære mye om de forskjellige håndverkene. Dere kan bl.a. besøke skomakeren, radioteknikeren, smeden, frisøren, urmakeren, maleren, bakeren og mølleren. Museet bærer preg av, at det ble startet som et møllemuseum og siden den har utviklet seg til å presentere mange forskjellige håndverk.

Ved museet finder I byens gamle mølle "Auguste", der er mere end 200 år gammel. Her blev korn tidligere malet til mel og den fine mølle bør I kigge nærmere på. Møllen hører til en af de ældste vindmølletyper i Europa.

Den lille hyggelige byen har forskjellige festligheter i løpet av året. Her kan dere bl.a. oppleve den årlige Schlachtefesten, den internasjonale museumsdagen, den tyske mølledagen, sommerkonserter, møllefesten samt håndverkerdagen. Her er det opplevelser for hele familien og de yngste kan også nyte godt av byens fine lekeplass i nærheten av håndverkermuseet.

Bleckede (54.2km)

Dra en liten tur til Bleckede og se byens Elbschloss. Det nåværende slottet ligger på restene av en tidligere borg fra 1270, hvorav det høye tårnet fremdeles står. Det er en utsiktsplattform i toppen av tårnet, hvor dere kan nyte en flott utsikt. På selve slottet finner dere en fin utstilling, som forteller om det spennende elve-landskapet ved Elben. I Bleckede er det også verdt å kikke nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områdene, hvor dere bl.a. kan finne interessante steinformasjoner i Findlingsgarten Breetze. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og opplev Nord-Tyskland fra sin beste side.

Banzkow (62.8km)

Dra på juletur til Nord-Tyskland med Risskov Bilferie. Ta hele familien med på ferie og overrask dem med et besøk i Banzkow, som er en liten hyggelig landsby, som har rundt 3000 innbyggere. Selv om byen er relativt liten, har den hele tre kirker, alle fra 1800-tallet, og den er vel verdt et besøk. Banzkow ble, i 2007, kåret til Mecklenburg-Vorpommerns vakreste by. Legg også turen forbi det sjarmerende hjemstavnsmuseet i Banzkow, og få et innblikk i regionens spennende historie og utvikling gjennom tidene. Byen egner seg til både til en sommerferie og en vinterferie, så nyt turen og det vakre julemarkedet. Dra på en kjør-selv ferie til det vakre Nord-Tyskland med Risskov Bilferie.

Lüneburg (68.5km)

Lüneburg ligger ved elven Ilmenau, og er en gammel middelalderby, som ble rik på handle salt, eller det hvite gull, som det ble kaldt den gang. Det er nok en av de vakreste byene i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, er det mye å både se og oppleve her.

Det er mange plasser rundt om i byen, og her er det alltid god stemning og glimrende muligheter for å ta seg et glass øl og samtidig nyte den skjønne utsikten utover de mange flotte bindingsverkshusene, som preger bybildet. Prøv eventuelt å starte ved Am Sande, ved Sankt Johannis kirken, eller ta en tur med hestevognen, som frakter nysgjerrige rundt om i byens vakreste strøk.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Opphold med halvpensjon

Lüneburger Heide

Nydelige Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 flaske vann
 • Fri bruk av svømmebasseng og sauna

243,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Et sant naturparadis

Les mer

Hotel Neetzer Hof

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Lüneburger Heide

Ferie nært Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times bruk av kjeglebane

424,-
Kun
969,-

Vis kort

Det vakre Lüneburger Heide

Les mer

Hotel Schloss Neustadt-Glewe

Inkl. 2-retters meny

Mecklenburg-Vorpommern

Slottsopphold i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x ettermiddagskaffe
 • Adgang til sauna

984,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Populært slottsopphold i Nord-Tyskland

Les mer

VitalHotel Ascona

Opphold med 3-retters meny

Lüneburger Heide

Wellness i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 5 EUR velveærekupong
 • Adgang til basseng og badstue
 • Gratis parkering og WiFi

Fra kun
1.519,-

Vis kort

Deilig velvære i vakre naturlige omgivelser

Les mer

Casilino Hotel A 24 Wittenburg

Opphold med frokostbuffé og pizza

Mecklenburg-Vorpommern

Vakker natur i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x pizza og 1 glass vin/øl eller vann
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

406,-
Kun
519,-

Vis kort

Fint hotell i nærheten av Schwerin

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.