Billig miniferie med velvære på Hotel Dorn i Büsum

Norsk | NOK

Hotel Dorn

Ta turen ut og nyt livet med velvære og opplevelser i Büsum

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk vadehavsnatur
 • Avslapning og velvære
 • Mange spennende byer og severdigheter
720,-
3~4 dager fra
799,-

Inkl. kaffe og småkaker

Miniferie i Büsum

3 dager
Fra 799,- / spar opp til 506,-
Nedsatt
4 dager
Kun 1.189,- / spar opp til 720,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kaffe og småkaker
 • 1 dag sykkelutleie
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotel Dorn ligger vakkert til mitt i den koselige, lille havnebyen Büsum, nord for det naturskjønne området som er nasjonalparken Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer. Her har dere en perfekt base for deres miniferie i Nord-Tyskland hvor dere finner badstue, og har mulighet til å bestille massasje på hotellet, fantastisk stemning ved havnen, vakker natur nær flere spennende steder og severdigheter. Besøk Sankt Peter Ording rett ved kysten, dra med båt til Helgoland eller se alle de sjarmerende nederlandske husene i kanalbyen Friedrichstadt.

Om hotellet

Hotell Dorn ligger sentralt, men i rolige omgivelser, i den koselige havnebyen Büsum i Schleswig Holstein. Staden ligger rett ved Nordsjøen på Tysklands nordvestlige kyst og rett nord for det fantastiske området rundt nasjonalparken Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer. Hotellet ligger ved en gågate og kun et par hundre meter fra både sentrum og havnen hvor dere blant annet finner den historiske Museumshafen.

Hotellbygningen har aner fra 1896 og var fra starten av en bolig. Familjen Dorn kjøpte huset i 1956 og det ble da gjort om til et hotell. Hotellet er fremdeles familieeid og har fokus på personlig service.

Under oppholdet kan dere slappe av i hotellets velvære-avdeling hvor dere finner både badstue og mulighet for å bestille massasje. Dere kan også slappe av i hotellets hage hvor det finnes komfortable sittemøbler typiske for mange av Nord-Tysklands spa.

Hver morgen serveres det frokostbuffé med mange velsmakende alternativer. Her kan dere velge blant fersk frukt, yoghurt, nybakt brød, juice, ost, pølse, fisk og egg. Frokost serveres mellom klokken 07-10.

Hver ettermiddag serveres det kaffe og te på hotellet og ofte serveres det også kaker. Hotellet har ingen middagsrestaurant men det finnes mange restauranter og kaféer i gåavstand fra hotellet.

Det er gratis å parkere ved hotellet og dere har tilgang til gratis trådløst internett under oppholdet.

Om rommene

Hotellet har 24 lyse og koselig innredede rom. Dobbeltværelsene er ca. 18 kvm store og er en perfekt base for deres besøk til Büsum. Alle rom har eget bad, TV, telefon, hårføner og safe. 

Merk at Hotell Dorn er et hotell kun for voksne. 

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

120 km fra
Kiel, Tyskland
460 km fra
Hirtshals, Danmark
850 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Büsum (2.6km)

Büsum er en meget populær by og mange turister kommer hit hvert år. Det er ikke mange som vet at byen for 400 år siden lå på en øy – midt i Vadehavet. Først mot slutten av 1500-tallet ble Büsum landfast som følge av naturlig landvinning. Fra den idylliske havnen er det kun noen få meter til Grünstrand med dens mange strandkurver og hvilesoner. Det rød/hvit-stripete fyrtårnet er spa-byen Büsums varemerke. Spa-byen er også kjent for reker, gåturer ved Vadehavet og en gresskledd strand. Den romantiske havnen er full av liv og her kan dere nyte stemningen.

Piratenmeer (1.1km)

Piratenmeer er et fantastisk badeland i Büsum, med mange attraksjoner som vil friste folk i alle aldre. Bortsett fra mange fornøyelser barn i form av store basseng, vannsklier og saltvannsbassenger, tilbys også en lang rekke wellness-behandlinger, også inklusive massasje og sauna. Piratenmeer er med andre en sikker suksess for hele familien.

Helgoland (3.6km)

Fra Büsum kan dere seile til Helgoland. Helgoland har gjennom tidene hatt en omskiftelig tilværelse. Kolonisert i det 8. århundre av friserne og siden underlagt bl.a. Danmark og hertugdømmet Schleswig. De to øyene som utgjør Helgoland ble tysk i 1890 da engelskmennene byttet den mot Zanzibar. Dens strategiske beliggenhet medførte allerede under 1. verdenskrig til en sterk befestning av øya. Frem til 2. verdenskrig gjorde Hitler den om til en mektig ubåtsbase. Under 2. verdenskrig ble den derfor også hardt rammet og etter krigen brukte engelskmennene den som treningsmål for bombeflyvere, inntil de den 18. april 1947 forsøkte å sprenge den i luften. 6800 tonn med sprengstoff klarte derimot ikke å utslette øya. I 1952 ble den atter en gang bebodd og gjenoppbygget, og i dag er den et av Tysklands mest populære reisemål og tollfrie område.

Meldorf (24.4km)

Besøk Meldorf som kan skilte med en mengde kulturelle opplevelser, hvor bl.a. rosenhaven eller klosterkvarteret er verd å titte nærmere på. Besøk Ditmarscher Landesmuseum, hvor dere kan få et innblikk i den historiske utviklingen i området. Gå også en tur ned til Miele, som renner igjennom byen. Gå en tur langs elven og nyt atmosfæren blant de flotte båtene.

Heide (20.2km)

Heide er kjent for å ha Tysklands største markedsplass med populære Wochenmarkt hver lørdag morgen og formiddag. Her kan dere finne stort sett mange tradisjonelle ting fra området.

Det er også anbefalt å gå en tur i Heide og kikke nærmere på byens flotte arkitektur. Gå forbi St. Jürgen-kirken, som etter en brand blev gjenoppbygget i 1560. Gå også forbi det gamle pastoratet, som ligger like overfor kirken som ble bygget i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget under nyrenessansen, mens Dreetörn-Hus, fra 1733, ble oppført under barokkalderen. 

Eider-Sperrwerk (19.7km)

I utkanten av Tønning i sydvestlige Schlesvig ligger Ejderdemningen som er litt av et syn. Da den ble innviet i 1973, var formålet at beskytte utsatte landområder mot stormfloder. Dette var som følge av noen voldsomme oversvømmelser etter en stormflod i 1962. Samtidig skulle demningen også være med på å regulere vannstanden i Ejderen.

Dithmarscher Wasserwelt (21.3km)

Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien. Her er det bl.a. et 50 meter langt innendørsbasseng, utendørsbasseng, vannsklier, samt biosauna, finsk sauna og 32 graders basseng.

St. Peter-Ording (36km)

Gå på oppdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nord Frisland, hvor det bl.a. finnes hele 12 kilometer med fantastisk sandstrand, flotte skogsområder og store klipper. Området har vært bebodd siden vikingetiden og er et meget populært utfluktsmål.

Westerhever Fyrtårn (41.5km)

Westerhever Fyrtårn er Eiderstedts store kjennetegn og har vært i bruk i mer enn 100 år. Fra toppen av det 41,5 meter høye fyrtårnet får dere en fantastisk utsikt over vadehavet og Nordsjøen.

Friedrichstadt (43.2km)

Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

Julemarkedet i Heide (20.2km)

Julemarkedet i Heide arrangeres på Südermarkt Plassen i Heide, og er fylt med hyggelige boder og underholdning. For eksempel kommer julenissen innom hver søndag og hilser på barna. I julemånedene finner dere Tysklands største julemarkedsplass her, med massevis av julestemning.  Fra Tysklands største julemarkedsplass brer Heides julemarked seg ut i byen. De mange bodene tilbyr et stort utvalg av julespesialiteter som for eksempel glühwein og wienerbrød. 

I bodene finner dere også et stort utvalg av julegaveidéer, hvor tradisjonelle håndlagde produkter står side om side med flotte, moderne julegaver.

På Heides julemarked er dere garantert ekte julestemning, og de mange tyske juletradisjonene er i høysetet. Hos Risskov Bilferie har vi en lang rekke hotelltilbud, som vil være et perfekt utgangspunkt til å dra ut og besøke ikke bare julemarkedet i Heide, men også noen av Nord-Tysklands mange andre julemarkeder for eksempel Lübeck, Flensborg eller Hamborg.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Holsteinisches Haus

Inkl. 3-retters meny

Nordsjøkysten

Populære Friedrichstadt

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • Te med rom
 • Gratis parkering

376,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Familieeid hotell

Les mer

Hotel Zur Linde

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Nordsjøkysten

Miniferie nært Nordsjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 flaske vann

334,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Miniferie i domkirkebyen Meldorf

Les mer

Ringhotel Landhaus Gardels

Inkl. 2-retters meny

Nordsjøkysten

Miniferie nær Nordsjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x Hovedrett med kaffe eller te
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

523,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Billig Miniferie i St. Michaelisdonn

Les mer

BE BIO Hotel be natural

Deilige dager i Tönning

Nordsjøkysten

Miniferie ved Eideren

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink

571,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Flott beliggenhet nær kysten

Les mer

Golfhotel Gut Apeldör

Nær kanalbyen Friedrichstadt

Schleswig-Holsteins

Landidyll i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 6-pack Dithmarscher øl, ved utsjekk
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

557,-
Kun
1.099,-

Vis kort

Populær kanalby

Les mer