Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Europa

Bo sentralt i Aabenraa og besøk mange severdigheter på Sør-Jylland.

 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 330 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotellet tilbyr

I hotellets hyggelige lobby er det alltid gratis kaffe og te med hjemmebakte småkaker. Her finner man også en gjestecomputer til fri bruk. Der er gratis trådløst internett på hele hotellet. Rett ved lobbyen finnes det en 150 m2 stor terrasse hvor man kan prøve en kald fatøl eller en kopp kaffe. Dersom det blir kjølig, finnes det terrassevarmere, tepper og lammeskinn å varme seg med. Det blir ikke servert middag på terrassen.  

Ved henvendelse i resepsjonen kan dere få utlevert et sy-sett, diverse toalettartikler (tannbørste, barberartikler, såpe, vaskeklut, dusjhette), en ekstra dyne eller pute. Det er mulig å oppbevare verdigjenstander i resepsjonen samt at det er bagasjeservice. Hotellets personale er smilende, hjelpsomme og imøtekommende og alltid klar til å gjøre sitt til at dere får et flott opphold.

Restauranter

Spis en god middag i en av hotellets to restauranter. Den stilfulle Restaurant No. 10 kan by på moderne retter som bør inntas med et godt glass vin fra hotellets vinkart. En annen opplevelse venter på hotellets Skotske Pub Fox and Hounds, hvor det severes tradisjonelle pub-retter i hyggelige omgivelser. Etter middagen kan dere velge en drink eller øl fra det store sortiment. Puben har nemlig over 15 forskjellige fatøl, 70 utenlandske flaskeølsorter, 65 forskjellige slags whiskyer samt 80 cocktails og drinks.

Rommene

Hotellet har 57 rom som alle er moderne og smakfullt innredet med eget toalett og bad (noen med badekar), hårtørrer, stort skrivebord med en behagelig stol, strykejern og strykebrett, TV, telefon, gratis internett og minibar. Det er dessuten en Nespresso kaffemaskin til fri bruk på alle værelsene. Alle rommene er ikke-røyk. Dobbeltrommene er utstyret med en 180 cm bred seng eller to senger på hver 90 cm. Det er muligheter for en ekstra person på dobbeltværelsene og det er mulig å leie en babyseng mot et gebyr.

Les mer her

Merk at

Barn som sover gratis i foreldres seng har kun frokost inkludert i oppholdet. Middagen kan kjøpes på hotellet.
Barn t.o.m. 12 år, som sover i egen seng, tilbys en 2-retters barnemeny etter hotellets eget valg. Fra 13 år tilbys samme forpleining som voksne.
Om dere ikke har bestilt et opphold med halvpensjon, bestemmer hotellet hvilken dag det servers middag.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling
Bestillingskommentar

Verdt å se

 • Aabenraa Golfklubb (10.1 km)

  Om dere liker å spille golf, så er Aabenraa Golfklubb midt i blinken for dere. Vakker bane med nydelig utsikt til havet. Les mer om åpningstider og avgifter her: http://aabenraagolf.dk/

  Aabenraa Golfklubb
  Aabenraa Golfklubb
 • Gråsten (21.6 km)

  Den hyggelige sønderjyske byen Gråsten har ca. 4.000 innbyggere og ligger ved Flensburgfjjorden. Byen ble bygget rundt Gråsten Slott som er byens trekkplaster. Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Slottet blir i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens. Den sjarmerende byen ligger idyllisk til i den sønderjyske naturen og her er det gode muligheter for en sykkel- eller gåtur i det grønne landskapet. I byen finnes flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheter.

  Gråsten
 • Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (20.4 km)

  Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten. Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

  Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke
 • Benniksgaard Golf Course (22.8 km)

  Benniksgaard Golf Course er et ideelt sted å utfordre hverandre, mens dere nyter den flotte utsikt over Flensburgfjorden.

  Benniksgaard Golf Course
 • Flensburg (38.8 km)

  Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Dette er en universitetsby med over 4000 studenter. Byen er dessuten sentrum for det danske mindretallet i Schleswig med både danske kirker, skoler og biblioteker.

  Flensburg
 • Sønderborg Slott (39.3 km)

  Sønderborg Slott er bedre kjent som Christian 2.s fengsel. Slottet som er fra 1200-tallet, var en av Danmarks sikreste i middelalderen. I 1550-årene ble det bygget flere bygg i renessansestil. Slottskirken, Dronning Dorotheas kapell, er en av Europas få bevarte fyrstekirker fra reformasjonstiden og har Danmarks eldste interiør i ren renessansestil. Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som ble veltet av tronen og fengslet på slottet i årene 1532 til 1549. Som fyrstelig fange, ble han behandlet i samsvar med sin høye rang og hadde flere rom på Sønderborg Slott til sin disposisjon. Han hadde også et lite tjenesteskap samt egen kokk som lagde god mat til han.

  Sønderborg Slott
 • Dybbøl Mølle (35.5 km)

  Møllen var sentrum for begge krigene i Schleswig, hvor møllen ble ødelagt. Dybbøl Mølle symboliserer dansks motstand og utholdenhet. Inne møllen er det utstillinger som forteller historien om krigene mellom Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
Vis flere

Kart

Hotel Europa Aabenraa
H P Hanssens Gade 10 6200 Aabenraa

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~13 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~100 år i ekstraseng 35% rabat