Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Evianquelle

Nyt en ferie i vakre fjellrike omgivelser

Vakker beliggenhet like ved en naturlig kilde
Hyggelig hotell med ekte østerriksk sjarme
Naturskjønt område med skog, fjell og foss
 • 1.700 km fra Svinesundbroen
 • 1.525 km fra Hirtshals
 • 1.125 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Mulighet for sykkelleie

Om hotellet

En helbredende og naturskjønn ferie rett ved en naturlig kilde møter dere sør for Bad Gastein. I det romantiske fjellrike området fylt med fossefall og sjøer ligger det atmosfærefylte Hotell Evianquelle. Her kan dere slappe helt av i vakre og rolige omgivelser samtidig som det ikke er lange kjøreturen til Østerikes største naturfenomener.

Hotellet tilbyr

Hotel Evianquelle har en naturskjønn beliggenhet like syd for Bad Gastein, hvor hotellet ligger ved foten av fjellet og er omgitt av skogområder med romantiske fossefall. Hotellet ligger like ved en naturlig kilde og vannet her sies å ha en helende virkning. Derfor drikkes vannet gjerne i området og dere kan fritt benytte dere av kilden under oppholdet. Hotellet ligger i kort avstand til Heilstollen. 

Hotellet har egen restaurant, hvor dere kan nyte middagen. I restauranten kan dere nyte typiske østerrikske retter. Hotellet har en liten velvære-avdeling, hvor dere kan slappe av i badstue eller i infrarød sauna. Hotellet er omgitt av herlige grønne områder, hvor dere kan lese en bok på plenen eller slappe av på terrassen med en forfriskning. Det er gratis internett og parkering ved hotellet. Hotellet tilbyr gratis buss til skiheisene i området, og til Felsentherme Spa Bad Gastein og Radon Galleriet i Bad Gastein.

Rommene

Hotellets rom er ikke nyoppusset og kan kanskje fremstå som lettere slitte, men de har den nødvendige komforten, Hotellets standard rom er 25 m² - 42 m² og utstyrt med 1 dobbeltseng (180 x 200 cm), tv, telefon, safe, sofa og sofabord, bord og stoler, bad med dusj og hårføner samt balkong med utsikt til fjellene.

Merk at

Et miljøtillegg på 2,70 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Bad Gastein (5.2 km)

  Bad Gastein ligger i Hohe Tauern nasjonalpark. De vakre bygningene i Jugend-stil passer godt inn med de naturlige omgivelsene. Om sommeren er det særlig de attraktive gåturene som tiltrekker friluftsentusiaster. I den vakre nasjonalparken er det anlagt sykkel- og motorsykkelveier i et nettverk av naturskjønne turstier. Besøk også fossen midt i byen. Den har et fall på hele 341 meter, og det er en flott opplevelse å betrakte de enorme vannkreftene styrte ned midt ned i byen. Bad Gastein har også et casino. Tenk det! 


  Finn en billig sommerferie sørpå eller et juleopphold i skjønne omgivelser og besøk vakre Bad Gastein. Ta hele familien med på ferie, og sjekk hos Risskov Bilferie, om det skulle være tilbud på weekendopphold eller last minute-reiser. Få den billigste ferien med Risskov Bilferie. God tur!

  Bad Gastein
  Opplev det vakre fossefallet midt i Bad Gastein.
 • Hengebroa ved Stubnerkogel (25.7 km)

  Ved Stubnerkogel vugger den beryktede hengebroa med et fall på over 28 meter. Det er hele 140 meter over til den andre siden. Den henger hele 2400 meter over havet og er dermed den høyeste hengebroa i Europa. Broa er en metallkonstruksjon, det er ingen brede tømmerplanker som skygger for utsikten nedover mot dalen. Opplevelsen av å krysse denne broa kan ta pusten fra enhver. Dette er slettes ikke noe for familiemedlemmer med høydeskrekk. Det venter imidlertid fastere grunn under føttene på utsiktsplattformen Glocknerblick. Trekk ned den friske fjelluften og la blikket vandre over det steile fjellandskapet.

  Hengebroa ved Stubnerkogel
  Hengebroa ved Stubnerkogel krysser til den andre siden hele 2400 meter over havet
 • Zell am See (57.9 km)

  Den hyggelige feriebyen Zell am See er et av Østerrikes flotteste steder med en fantastisk plassering mellom Zeller-sjøen og Schmittenhöhe-fjellene. Den lille byen ligger omgitt av høye fjell og innsjøen. Samtidig er byen meget hyggelig med mange trange gater, hvor dere kan spasere en tur og nyte atmosfæren eller sitte på en av de mange kafeene.

  Zell am See
  Feriebyen Zell am See har en nydelig plassering mellom innsjøen Zeller og de mektige Schmittenhöhe-fjellene
 • Grottene i Werfen (62.7 km)

  Hulene og grottene i Werfen er laget av is og er blant de største i verden, og her kan dere oppleve fjellene på en helt ny måte. Selv om sommeren står isslottene der. Løypene rundt om i hulenes ganger har en sammenlagt lengde på hele 42 kilometer. Den største løypa er rundt 1 kilometer lang, og her sitter det flere enorme isfigurer.

  Grottene i Werfen
  Bli med på tur rundt i Werfens isgrottene, som er blant de største av sitt slag på verdensbasis
 • Grießenkareck (62.7 km)

  En tur i taubanen ´Den Flyvende Mozart´ er en spennende opplevelse, med en nydelig utsikt over Wagrain og de omkringliggende områdene. Taubanen har et stop midtveis, ved 1,250 meter på veien opp til Grießenkareck, som er endestasjonen ved foten av Grießenkareck på 1.850 meter. Det alpine landskapet i Kogelalm ligger ved endestasjonen hvor det også både er restauranter og flere hytter. Ta også en tur til den nydelige fjellsjøen Rupertisee som ligger på 1.850 meters høyde.

  Grießenkareck
  Ta taubanen til Grießenkareck
 • Liechtensteinklamm (43.8 km)

  I området finnes Østerrikes kanskje mest storslåtte fjellsluk, Liechtensteinklamm. Her kan dere oppleve store mengder smeltevann som kommer brusende ned i et imponerende fossefall. Dere kan gå på oppdagelse i sluket og fra flere av broene har dere et godt overblikk over naturens krefter. Liechtensteinklamm er dessuten en av de lengste og dypeste slukene i alpene.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er en av Alpenes lengste of dypeste sluk. Kjenn sommerfugler i magen når dere kikker ned fra broene
Vis flere

Kart

Hotel Evianquelle
Nassfelder Weg 2-4 5645 Bad Gastein/Böckstein