Dra på billig kjør-selv ferie til Hotel Falken

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Falken

Mellom tekstilbyen Herning og det sjarmerende Ringkøbing

Vanvittig pris på bestselger
Ligger mellom Herning og Ringkøbing
Innendørs svømmebasseng og biljardbord
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 220 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotel Falken ligger sentralt på Midt Jylland, et perfekt sted for de som ønsker en opplevelsesrik ferie med mange spennende utfluktsmål. Besøk skiftende kunstutstillinger i den arkitektonisk flotte Vestjyllands Kunstpavillon kun 500 meter fra hotellet. Eller hva med en piknik på en tur med skinnesykler på den nedlagte Videbæk-Skjern Veteran- og Modelljernbanen?

Hotellet

Hotel Falken ligger sentralt i handels- og kunstbyen Videbæk midt imellom Ringkøbing og Herning. Hotellet kan by på et innendørs badebasseng, som er åpent hver dag fra kl. 10-20 og en sauna til gratis bruk. Hotellets restaurant tilbyder dansk mat i en rolig atmosfære. Restauranten er åpen fra mandag til lørdag og middagen serveres mellom 18.00 og 20.00. På søndager er restauranten stengt etter frokostserveringen. Det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Hotellets mini dobbeltrom er ca. 12 m2 og har 140 cm brede senger, eget bad, toalett, TV og gratis internett. På mini dobbeltrom er det kun plass til to personer. Det er derfor ikke mulig med barn i foreldrenes seng. Det er ikke mulig å ha med hund på minidobbelt rom eller enkeltrom, men man kan oppgradere til et standard dobbeltrom, hvor det er mer plass og mulighet for barn i foreldrenes seng, en ekstra seng samt hund. Sengen i denne kategorien er også 140 cm bred. Noen av rommene ligger i hotellets anneks. Dersom dere bestiller flere rom med ulik kategori, vil disse ikke kunne være ved siden av hverandre. Det er ikke tillatt å ta med seg hund i leilighetene. Rommene er nyrenoverte med nytt gulv, tak, vinduer og møbler. 

Merk at

OBS! Bassenget er midlertidig ute av drift.

Det serveres tradisjonell dansk kromat til middag mandag-lørdag klokken 18.00-20.00.

For alle all inklusiv opphold så inkluderes drikkevarer kun til 3-retters middagen. Ved 2 netters opphold inkluderes drikkevarer kun en av dagene i restauranten mellom kl. 17.0 og 21.00

Restauranten og resepsjonen er stengt på søndager etter frokost. Hvis dere bor på hotellet på en søndag, får dere derfor ikke servert middag. I sommerperioden 1.6–1.9 er restauranten og resepsjonen åpen hver dag.

Hvis pakken inneholder meny/buffé, avgjør hotellet om det serveres meny eller buffé. Hvis meny blir servert, vil den inneholde retter som er valgt av hotellet.

På mini dobbeltrommene er det ikke mulig med barn i foreldres seng, oppredning eller at dere tar med hund. Hvis dette ønskes må det oppgraderes til standard dobbeltrom.

Oppholdet er med sluttrengjøring. Dette innebærer at det ikke blir redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Hvis dere kaster håndklær på gulvet, blir disse skiftet ut og det koster et gebyr på 20 DKK per stk. Dette gebyret kommer på sluttregningen deres.

Vis flere

Verdt å se

 • Henning Larsens kunstpavillon (0.6 km)

  Vest-Jyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet av Henning Larsens tegnestue. Her viser de frem spennende kunstutstillinger og det er også mulig å besøke deres fine kafé med en vakker sjøutsikt.

  Henning Larsens kunstpavillon
  Vestjyllands Kunstpavillon har en fin kafé med en vakker sjøutsikt.
 • Jyllands Park Zoo (15.5 km)

  Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieutflukt til Jyllands Park Zoo
 • Mønsted Kalkgruver (62.9 km)

  Mønsted Kalkgruver ligger ved Mønsted, sør for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruvene er grotter i nærheten av overflaten med kalklag, hvor der i mange århundrer er ble brukt kalk, bl.a. til fremstilling av mørtel til bygging av kirker og kloster. Mønsted Kalkgruver er verdens største kalkgruve og en endeløs labyrint av gruveganger. Prøv gruvetoget om sommeren eller se hvor mange flaggermus du kan finne.

  Mønsted Kalkgruver
  En av de mange minegangene i Mønsted Kalkgruver
 • Hjerl Hede (57.8 km)

  Friluftsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling av små kulturmiljøer og elementer av det danske landsbyfellesskapet. Her kan dere gå på oppdagelsesferd i regionale varianter av byggeskikk, boliginnredning og se hvordan man bodde og levde for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks eldste kjente bondegård, Vinkelgården fra år 1546.

  Hjerl Hede
  Dra på en billig sommerferie i Jylland og besøk Frilandsmuseet Hjerl Hede.
 • Bundsbæk Mølle (16.5 km)

  Besøk Midtjylland på en billig kjør-selv ferie med hele familien. Legg veien innom Bundsbæk Mølle, som er full av historie. Den gamle vannmøllen fra 1843 fungerer fortsatt med vannet som renner ned over møllehjulet og treverket som knaker stemningsfullt under møllehjulet. Møllen brukes som utstillingslokale og i de hyggelige møllestuene har møllerfruen tilberedt kaffe og kaker. Finn et billig weekendopphold for hele familien og kjør på ferie i egen bil og i eget tempo. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og opplev Jylland og dets mange severdigheter på en herlig familieferie.

  Bundsbæk Mølle
  Besøk Bundsbæk Mølle på ferie i egen bil.
 • Ringkøbing Museum (23.0 km)

  Ved Ringkøbing Museum kan dere lære noe om byens spennende historie. Dere kan f.eks. se en utstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hva med å lære mer om de tyske bunkerne på vestkysten. Ringkøbing Museum hører dessuten sammen med 13 andre museer i området, så der er gode muligheter for å lære noe nytt om områdets historie.

  Ringkøbing Museum
  Ringkøbing Museum, hvor dere kan lære noe om kjøpsstadens spennende historie
 • Legoland (61.6 km)

  Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gjemmer på mange overraskelser og gøyale attraksjoner.
 • Herning (24.2 km)

  På Midtjylland ligger Herning og stråler med et stort tilbud av alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art tilhører en av byens stoltheter og her kan dere oppleve eksperimenterende kunst fra 1930 og frem til i dag. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet. Den store Elia skulpturen med en høyde på 32 meter og 60 meter i diameter er imponerende. Opplev historien og utviklingen av fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskap med forskjellige fotoutstillinger som pryder Fotomuseets vegger. Videre finnes også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hva med en spennende tur i Tekstilmuseet. Besøk også AutoGalleriet med sin samling av mer enn 100 klassiske biler og veteranmotorsykler og mye mer. Eller ta en svingom i toppen av trærne i Wow Park og glem ikke å gå amok i Baboon City som kan skryte av mer enn 200 interaktive fornøyelser på et kjempestort område ladet med moro og underholdning. Herning er kjent for sitt natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor det ligger en rekke puber, restauranter og diskoteker og det er derfor ofte en lystig stemning i gatene. Om sommeren arrangeres det konserter på Torvet hver torsdag og lørdag, så der er aldri et kjedelig øyeblikk i Herning.

  Herning
  Herning er en spennende by med både kunst, kultur og konserter.
Vis flere

Kart

Hotel Falken
Falkevej 3 6920 Videbæk

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Mini dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~15.99 år i ekstraseng 0% rabat