Dra på billig kjør-selv ferie til Hotel Falken

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Falken

Mellom tekstilbyen Herning og det sjarmerende Ringkøbing

Vanvittig pris på bestselger
Ligger mellom Herning og Ringkøbing
Innendørs svømmebasseng og biljardbord
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 220 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Hund

Om hotellet

Hotel Falken ligger sentralt på Midt Jylland, et perfekt sted for de som ønsker en opplevelsesrik ferie med mange spennende utfluktsmål. Besøk skiftende kunstutstillinger i den arkitektonisk flotte Vestjyllands Kunstpavillon kun 500 meter fra hotellet. Eller hva med en piknik på en tur med skinnesykler på den nedlagte Videbæk-Skjern Veteran- og Modelljernbanen?

Hotellet

Hotel Falken ligger sentralt i handels- og kunstbyen Videbæk midt imellom Ringkøbing og Herning. Hotellet kan by på et innendørs badebasseng, som er åpent hver dag fra kl. 10-20 og en sauna til gratis bruk. Hotellets restaurant tilbyder dansk mat i en rolig atmosfære. Restauranten er åpen fra mandag til lørdag og middagen serveres mellom 18.00 og 20.00. På søndager er restauranten stengt etter frokostserveringen. Det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Hotellets mini dobbeltrom er ca. 12 m2 og har 140 cm brede senger, eget bad, toalett, TV og gratis internett. På mini dobbeltrom er det kun plass til to personer. Det er derfor ikke mulig med barn i foreldrenes seng. Det er ikke mulig å ha med hund på minidobbelt rom eller enkeltrom, men man kan oppgradere til et standard dobbeltrom, hvor det er mer plass og mulighet for barn i foreldrenes seng, en ekstra seng samt hund. Sengen i denne kategorien er også 140 cm bred. Noen av rommene ligger i hotellets anneks. Dersom dere bestiller flere rom med ulik kategori, vil disse ikke kunne være ved siden av hverandre. Merk at rommene kan forekomme slitte. Det er ikke tillatt å ta med seg hund i leilighetene.

Merk at

Det serveres tradisjonell dansk kromat til middag mandag-lørdag klokken 18.00-20.00.
Hver lørdag i desember serveres det julebuffét til middag.

For alle allinklusiv opphold så inkluderes drikkevarer kun til 3-retters middagen. Ved 2 netters opphold inkluderes drikkevarer kun en av dagene i resturanten mellom kl. 17.0 og 21.00

Restauranten og resepsjonen er stengt på søndager etter frokost. Hvis dere bor på hotellet på en søndag, får dere derfor ikke servert middag. I sommerperioden 1.6–1.9 er restauranten og resepsjonen åpen hver dag.

Hvis pakken inneholder meny/buffé, avgjør hotellet om det serveres meny eller buffé. Hvis meny blir servert, vil den inneholde retter som er valgt av hotellet.

På mini dobbeltrommene er det ikke mulig med barn i foreldres seng, oppredning eller at dere tar med hund. Hvis dette ønskes må det oppgraderes til standard dobbeltrom.

Oppholdet er med sluttrengjøring. Dette innebærer at det ikke blir redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Hvis dere kaster håndklær på gulvet, blir disse skiftet ut og det koster et gebyr på 20 DKK per stk. Dette gebyret kommer på sluttregningen deres.

Vis flere

Verdt å se

 • Jyllands Park Zoo (15.5 km)

  Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieutflukt til Jyllands Park Zoo
 • Houvig Fæstning (52.0 km)

  Dra på ferie i bil og kjør til Houvig Fæstning, som ligger 3,8 km nord for Søndervig og er et av de viktigste tyske festningsanleggene i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består av 50 bunkere og ca. 50 andre betonganlegg, som fungerte som en del av tyskernes kanoner, luftvernkanoner og maskingevær-bunkere. For de historie- og krigsinteresserte er en billig miniferie i Vestjylland en veldig god idé.

  Houvig Fæstning
  Se Houvig Fæstning, som består av 50 bunkere og ca. 50 andre betonganlegg fra 2. verdenskrig.
 • Hvide Sande (47.1 km)

  Med en fin beliggenhet mellom hav og fjord ligger den lille byen Hvide Sande. Fiskeri er den viktigste næringen i byen, og den har Danmarks yngste fiskerihavn. På havnen kan dere følge med på fiskerne og det er alltid liv tidlig om morgenen, når båtene lesser fangsten av ved auksjonshallen. Hvide Sande kan også tilby en flott, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyte en varm sommerdag.

  Hvide Sande
  Miniferie i Hvide Sande: nyt en flott, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyte en sommerdag.
 • Mønsted Kalkgruver (62.9 km)

  Mønsted Kalkgruver ligger ved Mønsted, sør for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruvene er grotter i nærheten av overflaten med kalklag, hvor der i mange århundrer er ble brukt kalk, bl.a. til fremstilling av mørtel til bygging av kirker og kloster. Mønsted Kalkgruver er verdens største kalkgruve og en endeløs labyrint av gruveganger. Prøv gruvetoget om sommeren eller se hvor mange flaggermus du kan finne.

  Mønsted Kalkgruver
  En av de mange minegangene i Mønsted Kalkgruver
 • Hjerl Hede (57.8 km)

  Friluftsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling av små kulturmiljøer og elementer av det danske landsbyfellesskapet. Her kan dere gå på oppdagelsesferd i regionale varianter av byggeskikk, boliginnredning og se hvordan man bodde og levde for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks eldste kjente bondegård, Vinkelgården fra år 1546.

  Hjerl Hede
  Dra på en billig sommerferie i Jylland og besøk Frilandsmuseet Hjerl Hede.
 • Jyllands Akvariet (94.1 km)

  Ta barna med på en familieferie og kjør-selv på sommerferie, høstferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Ta krabben, før den tar deg! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en hai på hodet eller stryke en rokke på ryggen? I rørebassengene i Jyllands Akvariet kan du prøve alle tre. Du kan også dra på revsafari, guidet havnetur eller selsafari med båt eller traktorbuss.

  Jyllands Akvariet
  Kom tett på dyrene i Jyllands Akvariet.
 • Kongernes Jelling (77.2 km)

  Kongernes Jelling er et fantastisk opplevelsessenter i Jelling, hvor de besørgende har muligheten til å reise over 1000 år tilbake til vikingetiden da Gorm den Gamle og Harald Blåtand bodde i Jelling. Harald Blåtand bygde det største vikingeanlegget og var med på å kristne den danske befolkningen. Han samlet også Danmark til en nasjon. Få et gufs når vikingenes brutale ofringer blir demonstrert og ta turen inn i Gorm den Gamles gravhaug og bli klokere på hvordan det var at Harald Blåtand klarte å samle landet til et rike. Besøk også de markante og imponerende Jellingsmonumentene som består av to runesteiner og en kirke samt markeringen av et 1,4 km langt gjerde som går rundt hele området. Ta et kikk i den digitale kikkerten og se hvordan Jelling så ut for 1000 år siden. Jelling-monumentene er også på UNESCOs verdensarvliste.

  Kongernes Jelling
  Kongernes Jelling er en av Danmarks store historiske skatter.
 • Legoland (61.6 km)

  Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gjemmer på mange overraskelser og gøyale attraksjoner.
Vis flere

Kart

Hotel Falken
Falkevej 3 6920 Videbæk

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Mini dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 25% rabat