Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Frederikshavn

Dra på en miniferie til Fredrikshavn og besøk de flotte strendene eller ta en tur til Skagen.

  • 270 km fra Svinesundbroen
  • 50 km fra Hirtshals
  • Restaurant
  • Hund
  • Gratis parkering
  • Gratis internett
  • Heis

Om hotellet

Ta med familien til Frederikshavn. Den nordlige delen av Jylland kan skilte med noen av de beste og flotteste strendene i hele Danmark. Fra hotellet er det ikke langt til de mange hyggelige severdigheter.

Hotellet

Det serveres frokostbuffe i frokostrestauranten mellom klokken 6:30 og 10:00 på hverdager, og i helgen og på helligdager en halvtime senere, fra klokken 7:00. Når det gjelder lunsj og middag kan hotellet anbefale en rekke glimrende spisesteder i området. 

Hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt. Hotellet tilbyr gratis parkering, og det er aldri problemer med å få parkert bilen under oppholdet. Det er også en internett-café samt et biljard- og poolbord, bordfotball og dart på hotellet. Dessuten er det en dagligstue med TV og et trivelig bibliotek til disposisjon. Man kan også leie sykler i sommermånedene, spør eventuelt i resepsjonen for nærmere opplysninger.

Rommene

Dere blir innkvartert på økonomiværelser som alle er utstyret med eget bad og toalett, hårtørrer, skrivebord, stol, kabel-TV og telefon. Dobbeltværelsene har to separate senger.

Merk at

Dersom oppholdet inkluderer middag på Bones Frederikshavn, kan dere velge mellom følgende hovedretter: Medium Spareribs, Big Boy Burger, Bad Boy Burger, BBQ Chicken Breast eller Top Sirloin Steak 250 gr. Dere kan dessuten velge mellom en 1/2 liter mineralvann eller en 1/2 liter øl til hovedretten. Bones Frederikshavn ligger 5 minutter til fots fra hotellet.

Det er ikke middag inkludert for barn under 3 år.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Hotel Frederikshavn
Tordenskjoldsgade 15b 9900 Frederikshavn

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Økonomi dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat