Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Frederikshavn

Dra på en miniferie til Fredrikshavn og besøk de flotte strendene eller ta en tur til Skagen.

 • 270 km fra Svinesundbroen
 • 50 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Ta med familien til Frederikshavn. Den nordlige delen av Jylland kan skilte med noen av de beste og flotteste strendene i hele Danmark. Fra hotellet er det ikke langt til de mange hyggelige severdigheter.

Hotellet

Det serveres frokostbuffe i frokostrestauranten mellom klokken 6:30 og 10:00 på hverdager, og i helgen og på helligdager en halvtime senere, fra klokken 7:00. Når det gjelder lunsj og middag kan hotellet anbefale en rekke glimrende spisesteder i området. 

Hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt. Hotellet tilbyr gratis parkering, og det er aldri problemer med å få parkert bilen under oppholdet. Det er også en internett-café samt et biljard- og poolbord, bordfotball og dart på hotellet. Dessuten er det en dagligstue med TV og et trivelig bibliotek til disposisjon. Man kan også leie sykler i sommermånedene, spør eventuelt i resepsjonen for nærmere opplysninger.

Rommene

Dere blir innkvartert på økonomiværelser som alle er utstyret med eget bad og toalett, hårtørrer, skrivebord, stol, kabel-TV og telefon. Dobbeltværelsene har to separate senger.

Merk at

Dersom oppholdet inkluderer middag på Bones Frederikshavn, kan dere velge mellom følgende hovedretter: Medium Spareribs, Big Boy Burger, Bad Boy Burger, BBQ Chicken Breast eller Top Sirloin Steak 250 gr. Dere kan dessuten velge mellom en 1/2 liter mineralvann eller en 1/2 liter øl til hovedretten. Bones Frederikshavn ligger 5 minutter til fots fra hotellet.

Det er ikke middag inkludert for barn under 3 år.

Vis flere

Verdt å se

 • Frederikshavn (1.4 km)

  Ta en tur opp i Krudttårnet eller besøk Fiskeklyngen som er den eldste bydelen i Frederikshavn fra 1568. Historiske opplevelser venter også ved Bangsbo Fort og Bunkermuseet som ligger like sør for Frederikshavn. Fra fortet er det en super utsikt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dager er det mulig å se helt opp til Skagen. Bunkermuseet er en del av 20 bunkere som ikke lengere blir brukt av sjøforsvaret. Om sommeren kan dere tilbringe tiden på Palmestranden like nord for byen og året rundt er det flere ulike arrangementer i byen.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byr på herlige strender, klipper og gode shoppingmuligheter.
 • Palmestranden (3.6 km)

  Om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bukt det perfekte stedet å være dersom været er bra. Den 500 meter lange badestranden er nydelig dekorert med palmer som gir gjestene en ekte sørlandsk følelse. Her finnes det også strandvolleyball og strandfotball samt muligheter for å spille boccia.

  Palmestranden
  Opplev den vakre Palmestranden gjennom Risskov Bilferie
 • Bangsbo (3.6 km)

  Opplev Bangsbo rett sør for Frederikshavn hvor det venter spennende opplevelser til folk i alle aldre. Her kan man oppleve bunkere fra 2. verdenskrig, en imponerende og flott botanisk hage, en dyrehage hvor dere kan se ville hjorter og mye annet. Se f.eks. på en samling kjøretøyer fra 2. verdenskrig ved Bangsbo museum.

  Bangsbo
  Bagnsbo gjemmer også på en vakker botanisk hage.
 • Pikkerbakken (4.3 km)

  Pikkerbakken ligger syd for Frederikshavn og er en del av en tre km. lang klippe som ble dannet under istiden. Området er der hvor Danmark har hevet seg mest i Danmark med hele 71 meter over havet. Herfra har dere en super panoramautsikt over Frederikshavn og Hirsholmene som ligger ute i Kattegat. Klippen spilte også en viktig rolle under 2. Verdenskrig. Kun få dager etter den tyske besettelsen, kom de første tyske troppene til Pikkerbakken og startet med å bygge opp antiluftskyts, som skulle beskytte båttrafikken til og fra Frederikshavn.

  Pikkerbakken
  Utsikten over Frederikshavn og Hirsholmene
 • Bangsbo Fort Bunkermuseum (4.7 km)

  Finn et last minute hotell nær Bangsbo og opplev Bangsbo Fort Bunker Museum i Nordjylland med et helgeopphold på tilbud. Risskov Bilferie har gode tilbud, og et besøk ved det spennende festningsanlegget bygget under den tyske okkupasjonen under den 2. verdenskrig, er en av de små hemmelighetene som gjemmer seg ikke langt fra Bangsbo by.

  Senere har det danske sjøvernet bygget ut fortet i forbindelse med den kalde krigen. I alt omfatter området hele 80 betongkonstruksjoner, hvorav 10 er fra tiden etter 2. verdenskrig. Finn billige priser på helgeopphold og kjør-selv Danmark rundt fra opplevelse til oplpevelse.

  Bangsbo Fort Bunkermuseum
  Opplev de gamle kanonene som fortsatt står oppstilt i fortet.
 • Hirsholmene (8.8 km)

  Ta en tur til Danmarks nordligste øyer, Hirsholmene. Denne koselige lille øygruppen ligger i Kattegat utenfor Frederikshavn og omfatter øyene Hirsholm, Græsholm, Kølpen, Deget og Tyvholm. Øyene, som har vært fredet siden 1938, har et rikt natur- og dyreliv og er et naturreservat. Dere kan komme dere til Hirsholmene med båten Seadog fra havnen i Frederikshavn, fra Østerby Havn på Læsø eller fra Vestersø. Turene arrangeres av Naturvernsmyndighetene.

  Hirsholmene
  Dra på en billig ferie til Danmarks nordligste øyer, Hirsholmene, som huser et fantastisk rikt natur- og dyreliv.
 • Ørnereservat (27.1 km)

  Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og opplev naturen og dens beboere med Risskov Bilferie. Besøk fantastiske Eagle World; Ørnenes nasjonalpark i Bindslev. Her får dere en opplevelse for livet i selskap med ca. 100 ørner og falker. Reservatet ble etablert i 1980 av den nu avdøde polske forfatter og naturfotografen, Frank Wenzel som brukte mer enn 55 år av livet sitt på å studere og fotografere rovfugler. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold og opplev de vakre rovfuglene i deres eget habitat.

  Ørnereservat
  Ørnereservatet har ca. 100 ørner og falker, opplev rovfuglene på kloss hold!
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (31.8 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Skagen (41.9 km)

  I Skagen hvor to hav møtes, er det opplevelser for alle året rundt. I Skagen finner dere noen av Danmarks flotteste hvite sandstrender, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Tilbring en dag i koselige Skagen; kunst og nydelige strender venter på dere.
Vis flere

Kart

Hotel Frederikshavn
Tordenskjoldsgade 15b 9900 Frederikshavn

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Økonomi dobbeltrom
Barn 0~2 år i foreldrenes seng 100% rabat