Ferie i bil til Hotel Friedrich Franz Palais

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Friedrich Franz Palais

Sjarm og eleganse møtes i en perfekt kombinasjon i Tyskland

Unikt opphold på herskapelig hotell
Praktfulle omgivelser i historisk badeby
Tett på både strand og by
 • 700 km fra Svinesundbroen
 • 650 km fra Hirtshals
 • 200 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Det 200 år gamle herskapelige Hotel Friedrich Franz Palais ligger i det historiske sentrum av Bad Doberan, nær den populære badebyen Heiligendamm. Len dere tilbake med høyde under taket i den raffinerte restauranten og nyt de flotte stuene på hotellet. Her det det vennlig service og utmerket mat og sist, men ikke minst, en herlig badstue å forlenge feriedagene i.

Hotellet

Det var allerede i år 1795 at Hotel Friedrich Franz Palais ble grunnlagt som det første tyske hotellet ved Østersjøen. Siden er det flott restaurert og tilbyr i dag romslige stuer og store, elegante hotellrom.

Bo komfortabelt på dette førsteklasses hotellet og lev ferielivet i moderne sus og dus kombinert med sjarm og atmosfære fra svunnen tid. Hotellet er innredet i en flott, historisk bygning med peis og bred trapp til hotellets historiske del med hele 50 hotellrom og suiter.

I første etasje kan dere rusle rundt mellom hele fasjonable 50 salonger gjennom en foajé til en stor restaurant innredet i Biedermeier-stil før dere føres ut til en stor terrasse. Hotellet har heis, trådløst internett, badstue, treningsstudio og parkering uten ekstra vederlag. Det går også an å låne sykler for å utforske det flotte nærområdet eller spasere ut i parken som hører til stedet.

Det er mange fine bilturer å ta i nærheten. Kjør fra Schwerin slott med sine gylne spir videre til herregårder og andre slott i regionen. Se fantastiske steder langs Østersjøens bredder, fra Rerik by til Ahrenshoop og videre til Darß, den skjønne halvøya på sørkysten av havet.

Rommene

Alle rommene er komfortabelt innredet med flatskjerm-tv, topp moderne senger, minibar, telefon og sittegruppe. Hunder er dessverre ikke tillatt. Det går heis opp til 3. etasje.

Merk at

Turistskatt (person) per person. EUR 2 per dag belastes direkte på hotellet i perioden 01.05 - 30.9 og EUR 1 per person / dag for resten av året. Det er ikke inkludert i totalprisen.

Resepsjonen er stengt om natten.

Barn som overnatter i foreldres seng og barn / voksne med ekstra oppredning har kun frokostbuffé inkludert i prisen. Andre måltider betales direkte til hotellet.

Oppholdet er inkludert med sluttrengjøring. Det vil si at ingen senger og håndklær skiftes oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot ekstra betaling.

Vis flere

Verdt å se

 • Bad Doberan Galoppbane (3.9 km)

  Det er alltid et godt reisetilbud å hente hos Risskov Bilferie, og både byen Bad Doberan og Bad Doberan Galoppbane, som er Tysklands eldste fra 1822, er et utfluktsmål i seg selv. Galoppbanen er fremdeles i bruk og det arrangeres fortsatt løp på banen, og hesteinteresserte vil derfor kunne nyte et weekendopphold her. Få et hotelltilbud, hvis det er et last minute hotell hos Risskov Bilferie. Ferie i bil. Nyt en billig weekendferie.

  Bad Doberan Galoppbane
  Prøv lykken på galoppbanen i Bad Doberan.
 • Heiligendamm (6.6 km)

  En liten, hyggelig by ved kysten. I klart vær bør dere kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur verdig. Stikk innom Galerie Orangerie, eller bestill time til vindsurfing.

  Heiligendamm
  Kystbyen Heiligendamm er en av de eldste spabyene i kontinentale Europa, og ligger i delstaten Mecklenburg-Vorpommern
 • Ostsee Golf Club Wittenbeck e.V. (11.4 km)

  Golfbanen ligger vakkert plassert i den tyske naturen med utsikt mot havet.  

  Ostsee Golf Club Wittenbeck e.V.
  Ostsee Golf Club Wittenbeck e.V. ligger helt ute ved kysten mot Østersjøen i Nord-Tyskland
 • Rostock (18.1 km)

  Rostock er en sjarmerende middelalderby, som i dag dessuten er en levende universitetsby. Rostock ligger ved vannet, noe som gir både masse lys og luft. Dessuten har Rostock et sjarmerende bysentrum med et stort, langt strøk som byr på massevis av innkjøpsmuligheter. Denne rammes inn av to byporter. Når dere besøker Rostock, skal dere kikke etter de gamle bygningsverkene og selvfølgelig besøke den levende havnen. Bruk også en ettermiddag til å ta turen ut til den ytre havnen Warnemünde, hvor dere finner helt fantastiske badestrender.

  Rostock
  Rostock
 • Warnemünde (16.7 km)

  Warnemünde er mye mer enn bare en ferjehavn, og den lille havnebyen har med tiden utviklet seg til å bli en perle av en badeby og spa-destinasjon med rundt 6.700 innbyggere, i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Det er vanskelig å unngå å få øye på det store fyrtårnet, som ble bygget i 1897 og fortsatt er funksjonelt, selv om det er mest for turistenes skyld. De som våger seg opp i det 37 meter høye tårnet, belønnes med en vakker utsikt over Østersjøen og det nordlige Rostock. Nyt en tur på de brosteinsbelagte gatene og smugene, hvor mange stokkroser pryder fasadene på de velholdte fiskehusene. Warnemünde kan sammenlignes med Skagen, men med tysk sjarm. Det er en god atmosfære i byen, gode restauranter og kaféer samt små og søte butikker. Det er viktig å prøve en “Fischbrötchen”, som er byens spesialitet, men som spises i hele området og som kommer i utallige variasjoner. Det er et lite rundstykke med fisk med litt løk eller røykt ål eller kanskje litt røykt sild og det smaker godt. Hemmeligheten er at det alltid er fersk fisk og derfor har det en bedre smak med det gode brødet og en øl eller mineralvann til å skylle herligheten ned med. Gå ned på Alter Strom, hvor det er gode muligheter til å prøve nettopp denne spesialiteten og samtidig nyte den vakre havnen og fiskebåtene.

  Warnemünde
  Warnemünde
 • Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (41.9 km)

  I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602. De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

  Brønnen i Wismar (« Wasserkunst»)
  Brønnen i Wismar, eller «Wasserkunst», er en liten perle på den vakre markedsplassen.
 • Wismar (43.5 km)

  Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus. Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

  Wismar
  Wismar
Vis flere

Kart

Hotel Friedrich Franz Palais
August Bebel Strasse 2 18209 Bad Doberan

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 30% rabat