Miniferie på Nordica Hotel Friesenhof

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Nordica Hotel Friesenhof

Kun tre minutter å gå til sjøen

 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 450 km fra Hirtshals
 • 90 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu

Om hotellet

I sjarmerende Büsum kan dere nyte en herlig ferie i nærheten av stranden og vannet. Hotellet tilbyr også spa- og velværebehandlinger. Hotel Friesenhof er et godt valg dersom dere ønsker en avslappende ferie med tid til velvære og nye inntrykk.

Hotellet tilbyr

Nordica Hotel Friesenhof ligger i Büsum kun 3 minutters gang fra den vakre stranden ved Perlebukten. Hotellet har egen restaurant, der serverer deilige mediterranske retter samt en hyggelig bar, hvor det kan nytes en forfriskende drink.

I hotellets wellness-avdeling kan du slappe av og nyte finsk badstue, dampbad og innendørs svømmebasseng. Ønsker du å kjemme deg bort litt ekstra, så kan du også bestille massasje, mot gebyr, direkte ved hotellet. Vi anbefaler at du booker eventuelle behandlinger på forhånd – for å forsikre deg dine ønskede tider. Det er også mulig å benytte Impuls Büsum fitness klubben på hotellet. Det er i tillegg gratis parkering på hotellet.

På dette moderne hotellet er der lagt opp til et skjønt wellnessopphold med 4-stjerners komfort, innendørs svømmebasseng og fitness tett på strand og vakker natur.   

Rommene 

Alle de komfortable rommene har balkong, kabel-TV, safe og kjøleskap. 

Merk at

Et miljøtillegg på ca. 3 euro pr. person/dag betales kontant direkte til hotellet. Husk derfor å ta med dere euro.

Leie av badekåpe koster 5 EUR.

Vis flere

Verdt å se

 • Meldorf (7.2 km)

  Besøk Meldorf som kan skilte med en mengde kulturelle opplevelser, hvor bl.a. rosenhaven eller klosterkvarteret er verd å titte nærmere på. Besøk Ditmarscher Landesmuseum, hvor dere kan få et innblikk i den historiske utviklingen i området. Gå også en tur ned til Miele, som renner igjennom byen. Gå en tur langs elven og nyt atmosfæren blant de flotte båtene.

  Meldorf
  Rusleturer i Meldorf på årets ferie til Tyskland
 • Dithmarscher Wasserwelt (10.7 km)

  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien. Her er det bl.a. et 50 meter langt innendørsbasseng, utendørsbasseng, vannsklier, samt biosauna, finsk sauna og 32 graders basseng.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien.
 • Büsum (19.4 km)

  Büsum er en meget populær by og mange turister kommer hit hvert år. Det er ikke mange som vet at byen for 400 år siden lå på en øy – midt i Vadehavet. Først mot slutten av 1500-tallet ble Büsum landfast som følge av naturlig landvinning. Fra den idylliske havnen er det kun noen få meter til Grünstrand med dens mange strandkurver og hvilesoner. Det rød/hvit-stripete fyrtårnet er spa-byen Büsums varemerke. Spa-byen er også kjent for reker, gåturer ved Vadehavet og en gresskledd strand. Den romantiske havnen er full av liv og her kan dere nyte stemningen.

  Büsum
  Det er ikke mange som vet at spabyen Büsum lå på en øy – midt i Vadehavet – for 400 år siden
 • Tönning (26.4 km)

  Opp igjennom historien har Tönning by gang på gang vist sin oppfinnsomhet og dyktighet. Med Multimar Wattforum har de igjen skapt noe unikt i Schleswig-Holstein, en god kombinasjon av natur, viten og underholdning. Den eksperimentelle utstillingen illustrerer det levende livet i Vadehavet og omgivelsene. Dette er et trekkplaster med besøkende fra hele Tyskland.

  Tönning
  Bak den rolige fasaden til lille Tönning by venter opplevelser på innovative Multimar Wattforum, som trekker folk fra hele landet
 • Multimar Wattforum (26.7 km)

  Multimar Wattforum er det offisielle informasjonssenteret for det UNESCO-listede slesvig-holsteinske vadehavsområde. På en interaktiv måte lærer kan dere lære alt om naturen og dyrelivet i dette unike landskapet.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Friedrichstadt (39.7 km)

  Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

  Friedrichstadt
  Friedrichstadt
 • St. Peter-Ording (39.1 km)

  Gå på oppdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nord Frisland, hvor det bl.a. finnes hele 12 kilometer med fantastisk sandstrand, flotte skogsområder og store klipper. Området har vært bebodd siden vikingetiden og er et meget populært utfluktsmål.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolutt must.
 • Schifffahrtsmuseum Nordfriesland (44.4 km)

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger like sydvest for Marienkirken i Husum. Både inne i museets lokaler og på området utenfor, vil dere kunne stifte bekjentskap med alt som er verd å vite om sjøfart og livet på sjøen i og omkring Nord Friesland gjennom flere århundrer.

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland
  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland
 • Husum (46.5 km)

  Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

  Husum
  Husum
Vis flere

Kart

Nordica Hotel Friesenhof
Nordseestr. 66 25761 Büsum

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~10.99 år i ekstraseng 40% rabat
Barn 11~99.99 år i ekstraseng 0% rabat