Dra på miniferie til Hotel Germania Gastein

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Germania Gastein

Enestående naturområde og populært skiområde

Enestående naturområde
Populært skiområde
I hjertet av byen Bad Gastein
 • 1.675 km fra Svinesundbroen
 • 1.525 km fra Hirtshals
 • 1.100 km fra Kiel, Tyskland
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Det fine Hotel Germania ligger i hjertet av den vakre byen Bad Gastein i delstaten Salzburg i Østerrike. Hotellet lever opp til sine 4 stjerner i så vel komfortable møbler og vakre wellness-område, som en unik beliggenhet i hjertet av byen. Uansett hvilken årstid du besøker hotellet, finner du fritidsaktivitetene på dørstokken.

Hotellet tilbyr

Hotel Germania ligger i sentrum av Bad Gastein og ligger ikke langt unna alle utendørsaktivitetene som Gastein-dalen tilbyr. 

Hotellet serverer en stor og sunn frokostbuffé, og på ettermiddagen kan du bestille snacks. Dette kan også gi en utmerket anledning til å stifte bekjentskap med hotellets bakverk. Om kvelden serverer hotellet tradisjonelle østerrikske spesialiteter med fem-retters menyer som inneholder forskjellige alternativer og kombinasjoner. Kjøkkenet er kjent for å bruke ferske råvarer. Det har også sin egen urtehage, som daglig leverer ferske grønnsaker og urter til kjøkkenet.

Det er mulighet for å ta med en hund mot gebyr, som betales direkte på hotellet. Prisen kan variere mellom 10-20 Euro per natt avhengig av hvilken størrelse det er på hunden.

Rommene

Hotel Germania tilbyr deilige og store enkelt- og dobbeltrom på respektive 17 og 21 kvadratmeter, alle med en nydelig utsikt over fjellene. De elegante rommene har eget bad, toalett og hårføner. De er utstyrt med kjøleskap og safe samt tv med en rekke kanaler å velge mellom.

Det er mulig å oppgradere til superior-rom på 32 m² med balkong og fantastisk utsikt over fjellene.

Merk at

Turistskatt på 2,20 EUR per person/dag betales direkte til hotellet, og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Bad Gastein (6.7 km)

  Bad Gastein ligger i Hohe Tauern nasjonalpark. De vakre bygningene i Jugend-stil passer godt inn med de naturlige omgivelsene. Om sommeren er det særlig de attraktive gåturene som tiltrekker friluftsentusiaster. I den vakre nasjonalparken er det anlagt sykkel- og motorsykkelveier i et nettverk av naturskjønne turstier. Besøk også fossen midt i byen. Den har et fall på hele 341 meter, og det er en flott opplevelse å betrakte de enorme vannkreftene styrte ned midt ned i byen. Bad Gastein har også et casino. Tenk det! 


  Finn en billig sommerferie sørpå eller et juleopphold i skjønne omgivelser og besøk vakre Bad Gastein. Ta hele familien med på ferie, og sjekk hos Risskov Bilferie, om det skulle være tilbud på weekendopphold eller last minute-reiser. Få den billigste ferien med Risskov Bilferie. God tur!

  Bad Gastein
  Opplev det vakre fossefallet midt i Bad Gastein.
 • Felsentherme (7.3 km)

  Dette er et badeland med en fantastisk utsikt. Her forenes stein, vann og arkitektur, og dere kan nyte synet av Gasteins fjellsider i vannbadet. Her finner dere et avslapningsområde, innendørsspa med geysere, massasjebenker, vannrutsjebaner og mye mer; utendørsbasseng; badstueområde med en rekke forskjellige badstuer og dampbad samt treningsstudio.

  Felsentherme
  Badelandet Felsentherme har et utendørsanlegg ved foten av Gastein midt i et frodig landskap
 • Hengebroa ved Stubnerkogel (17.3 km)

  Ved Stubnerkogel vugger den beryktede hengebroa med et fall på over 28 meter. Det er hele 140 meter over til den andre siden. Den henger hele 2400 meter over havet og er dermed den høyeste hengebroa i Europa. Broa er en metallkonstruksjon, det er ingen brede tømmerplanker som skygger for utsikten nedover mot dalen. Opplevelsen av å krysse denne broa kan ta pusten fra enhver. Dette er slettes ikke noe for familiemedlemmer med høydeskrekk. Det venter imidlertid fastere grunn under føttene på utsiktsplattformen Glocknerblick. Trekk ned den friske fjelluften og la blikket vandre over det steile fjellandskapet.

  Hengebroa ved Stubnerkogel
  Hengebroa ved Stubnerkogel krysser til den andre siden hele 2400 meter over havet
 • Liechtensteinklamm (32.7 km)

  I området finnes Østerrikes kanskje mest storslåtte fjellsluk, Liechtensteinklamm. Her kan dere oppleve store mengder smeltevann som kommer brusende ned i et imponerende fossefall. Dere kan gå på oppdagelse i sluket og fra flere av broene har dere et godt overblikk over naturens krefter. Liechtensteinklamm er dessuten en av de lengste og dypeste slukene i alpene.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er en av Alpenes lengste of dypeste sluk. Kjenn sommerfugler i magen når dere kikker ned fra broene
 • Zell am See (47.3 km)

  Den hyggelige feriebyen Zell am See er et av Østerrikes flotteste steder med en fantastisk plassering mellom Zeller-sjøen og Schmittenhöhe-fjellene. Den lille byen ligger omgitt av høye fjell og innsjøen. Samtidig er byen meget hyggelig med mange trange gater, hvor dere kan spasere en tur og nyte atmosfæren eller sitte på en av de mange kafeene.

  Zell am See
  Feriebyen Zell am See har en nydelig plassering mellom innsjøen Zeller og de mektige Schmittenhöhe-fjellene
 • Rodelbahn Lucky Flitzer (50.2 km)

  Gå ikke glip av en tur i rohdelbanen, en akebakke på skinner, hvor det er mye fart med moro for både liten og stor.

  Rodelbahn Lucky Flitzer
  Full fart!
 • Grottene i Werfen (51.5 km)

  Hulene og grottene i Werfen er laget av is og er blant de største i verden, og her kan dere oppleve fjellene på en helt ny måte. Selv om sommeren står isslottene der. Løypene rundt om i hulenes ganger har en sammenlagt lengde på hele 42 kilometer. Den største løypa er rundt 1 kilometer lang, og her sitter det flere enorme isfigurer.

  Grottene i Werfen
  Bli med på tur rundt i Werfens isgrottene, som er blant de største av sitt slag på verdensbasis
Vis flere

Kart

Hotel Germania Gastein
Kurpromenade 14 5630 Bad Hofgastein