Kjør-selv til Hotel Goldner Löwe med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Hotel Goldner Löwe

Bad Köstritz egner seg godt til en familieferie i bil

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Besøk det berømte Köstritzer Bryggeriet
 • Gå ikke glipp av prøvesmaking av den sorte øl
 • Vær aktiv på sykkel på Elster Radweg
2.447,-
2~8 dager fra
399,-

Inkl. 3-retters meny

Miniferie i nærheten av Leipzig

2 dager
Kun 399,- / spar opp til 429,-
SPAR
3 dager
Fra 739,- / spar opp til 722,-
SPAR
4 dager
Fra 1.059,- / spar opp til 1.035,-
SPAR
5 dager
Fra 1.389,- / spar opp til 1.338,-
SPAR
6 dager
Fra 1.659,- / spar opp til 1.701,-
SPAR
7 dager
Fra 1.899,- / spar opp til 2.095,-
SPAR
8 dager
Fra 2.179,- / spar opp til 2.448,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • 1 x 1 glas prosecco
 • 1 x Ølsmaking (3 øl) og 2 glass øl den første kvelden
Risskov Pakken
Hotel Goldner Loewe ligger i Bad Köstritz, litt sør for Leipzig, og kun få skritt fra det berømte Köstritzer Bryggeri. Hotellet er en restaurert bygning i Art Nouveau-stil med en hyggelig atmosfære og et hjelpsomt personale.

Hotellet tilbyr

Det klassiske hotellet har en fin beliggenhet i Bad Köstritz, og det er ikke langt å gå hvis du vil utforske den lille byen. Mest kjent er nok byens bryggeri Köstritzer kjent for sin Schwarzbier, eller mørk øl.

Frokosten serveres i Loewe restaurant, og om kvelden kan dere prøve regionale spesialiteter fra blant annet Thuringia. Det finnes også flotte spa-fasiliteter med badstue, boblebad og solarium. Parkeringsplassene er gratis, og selvfølgelig er det også gratis WiFi.

Heinrich Schütz House er der komponisten Heinrich Schütz ble født, og huset er nå et museum. Motorveien A4 ligger kun 6 km unna, og herfra er det lett å komme seg videre til Gera, som er kjent for sitt vakre sentrum med historiske bygninger og store villaer. I Gera er det mange sykkelstier, og byen har fostret flere kjente sykkelnavn, slik som Olaf Ludwig og Jens Heppner.

Rommene

Rommene på Goldner Loewe ligger i en restaurert bygning i Art Nouveau-stil, og de har kabel-TV, minibar og eget bad.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

550 km fra
Kiel, Tyskland
950 km fra
Hirtshals, Danmark
1075 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gera (8.5km)

Gera er en forunderlig by med gamle bindingsverkshus som vitner om fordums storhet. I gågatene kan dere nyte de idylliske husene, det 450 år gamle rådhuset med sitt 57 meter høye tårn, renessanse-apoteket med sine utskårne hjørnekarnapper i flere etasjer, Simson-brønnen midt på markedsplassen, kirkene og mange andre interessante bygninger. Prøv også å gå under jorden i dybe kjellere og smak en herlig øl. Gera er nemlig også en gammel ølbryggerby. Carl Zeis, en av verdens mest anerkjente optiske industrier, stammer herfra.

Naumburg (37.7km)

Naumburg er en malerisk by med kulturelle monumenter fra romanske og gotiske perioder, fargerike hus fra renessansen og barokke terrasser. Opplev verdenskultur i Naumburg, hvor den nesten tusen år gamle bydelen tar de besøkende med på en reise tilbake til middelalderen.

De som liker barokkmusikk bør besøke St. Wenceslas kirken som huser verdens største Hildebrandt-orgel. Fra mai til oktober arrangeres korte middagskonserter hver onsdag, lørdag og søndag samt på helligdager.

Naumburger Domkirke (39km)

Naumburg har en 1.000 år gammel historie og er også en del av reformasjonenshistorien og Martin Luther.

Den gotisk domkirken med senromanske trekk, er i dag et av de viktigste minnesmerkene fra høymiddelalderen og hører også til blant de største severdighetene på den 'omanske ruten'. 'Uta von Naumburg' er en av de tolv statuene som finnes i domkirken og denne eksepsjonelle stenskulpturen fra det 13. århundret er blant de mest berømte gotiske bildeverkene i Tyskland.

Det var i Naumburger domkirke, at Luther oppholdt seg i 1521, på vei mot riksdagen i Worms, og det var også i Naumburger domkirke, at den første protestantiske biskopen ble bispeviet i 1542 av ingen ringere enn Martin Luther som også var en god venn av den nyinnvidde biskop Nikolaus von Amsdorf.

Meerane (39.1km)

Den hyggelige byen Meerane er ligger fint til i industriområdet Chemnitz-Zwickau, men allikevel finner dere en by med mange interessante opplevelser i vente og flere grønne områder, hvor dere kan nyte en stille stund. Byen oppleves best ved å gå en tur rundt og selv finne frem til de hyggelige områdene og de innbydende delene.

Byen Meerane kan se tilbake på mer enn 825 år med interessant historie. Byen kan derfor også tilby mange severdigheter. Tidligere hadde byen et byslott, hvis plassering dessverre ikke er kjent i dag. I stedet kan byen tilby “Burgberg” bakken, hvor byens kirke St. Martin troner på toppen. Kirken stammer fra det 14. århundre og hvis dere går opp i kirketårnet blir dere belønnet med en fantastisk utsikt utover byen. Prøv også de italienske trappene, som fører opp til kirken.

I Meerane finner dere også utallige fine gater og spennende plasser, hvor det er livlige aktiviteter. Markedsplassen og Neumarkt er byens mest kjente steder, men bare et par av de mange stedene det er verdt å besøke. Teichplatz er nylig blitt renovert og det er her dere finner de italienske trappene opp til kirken. Samtidig er det kommet flere spennende plasser som f.eks. Lörracher Platz ved det nye rådhuset samt Wilhelm-Wunderlich-Platz på August-Bebel-Straße.

“Steep Wall“ eller "Steile Wand", som den heter på tysk, er den mest kjente gaten i Meerane. Gaten er byens kjennetegn og betraktes også som et viktig bevaringsområde. I løpet av gatens 248 meter stiger den med mer enn 30 meter og den betraktes derfor som en stor utfordring for syklister og den brukes ofte i forbindelse med sykkelløp. Syklister verden over kjenner og frykter "the Wall”. Stigningsprosenten på 13 har gjennom historien fått mange syklister til å gi opp underveis.

Freyburg (47.2km)

I Freyburg er dyrking av vindruer en viktig del av kulturen og landskapet. Denne meget romantiske byen er kjent for sine musserende viner og ligger i et idyllisk landskap i et område med terrasser med vinranker.

Hvert år, den andre helgen i september blir markedet i Freyburg gjort om til den største vinfestivalen i sentrale Tyskland. Her møtes mange vinprodusenter fra regionen og viser frem sine viner, inklusive dans og fest. Både her og langs Ehrauberge, syd for Freyburg, ligger det en lang rekke vinrestauranter og taverner.

Højt over byen tårner det store Neuenburg slott som ble bygget omkring 1090 av Thüringer Grev Ludwig Springer, grunnleggeren av en av de mest innflytelsesrike dynastiene i Det romerske Riket. Slottet huser i dag et museum med forskjellige utstillinger om middelalderen samt et vinmuseum og flere spesialutstillinger.

Rotkäppchen (47.5km)

Prøv noen av de musserende vinene i Rotkäppchen, populære både hjemme og i utlandet. Lær om destilleriprosessen og hvordan de edle dråpene fremstilles. Det er også en butikk hvor den kan kjøpes.

Neuenburg Slott - Freyburg (52.6km)

Høyt over byen tårner det største slottet som var oppholdsstedet til keiser Friedrich Barbarossa, dikteren Heinrich von Veldeke og St. Elisabeth. Neuenburg slott ble bygget i 1090 av Thüringer Grev Ludwig Springer, grunnleggeren av en av de mest innflytelsesrike dynastiene i Det Romerske Riket. Det er ikke vanskelig å legge merke til det imponerende slottet med det samme.

I dag huser Neuenburg slott et attraktivt moderne museum med utstillinger fra middelalderen, et vinmuseum og forskjellige spesialutstillinger.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel am Kellerberg

Bestill 6 eller 5 netter og få 1 natt gratis

Thüringer Wald

Landidyl nær motorveien

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • 1 x velkomstdrink
 • parkering og internett er inkludert

Kun
579,-

Vis kort

Fine naturomgivelser i Thüringen

Les mer

Victor's Residenz-Hotel Leipzig

Vakkert 4-stjerners hotell

Sachsen

Sentralt i Leipzig

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett

130,-
Kun
669,-

Vis kort

Hotellopphold i hjertet av Leipzig

Les mer

Hotel Himmelsscheibe

Opphold inkl. adgang til planetarium

Øst-Tyskland

Historiske Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x Inngang til planetarium i Nebra

142,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Miniferie nær Leipzig

Les mer

Ramada by Wyndham Weimar

Inkl. halvpensjon

Thüringer Wald

Miniferie i UNESCO-byen Weimar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett

1.019,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Liv, kultur og historie i Weimar

Les mer

Hotel Falkenstein

Inkl. halvpensjon

Moseldalen

Ferie i Østtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x En flaske Mosel vin ved avreise
 • 2 x Inngang på Falkenstein Zoo

689,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Familievennlig hotell i Falkenstein

Les mer