Legg ferien til i Nord-Tyskland og bo på Hotel Haffidyll

Norsk | NOK

Hotel Haffidyll

Nyt rolige dager i naturskjønne omgivelser, nær Salzhaff bukt

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kort avstand til sjøen
 • Familiedrevet hotell med utsikt og god beliggenhet
 • Ferie i Nord-Tyskland på sitt aller beste
686,-
3~6 dager fra
779,-

Inkludert matpakke

Ferie ved Østersjøen

3 dager
Fra 779,- / spar opp til 195,-
SPAR
4 dager
Fra 1.099,- / spar opp til 362,-
SPAR
5 dager
Fra 1.429,- / spar opp til 519,-
SPAR
6 dager
Fra 1.749,- / spar opp til 686,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x matpakke (til å ta med)
 • Gratis internett
 • Nær stranden
Risskov Pakken

Legg årets ferie til en idyllisk plass i delstaten Mecklenburg-Vorpommern i østlige Tyskland, ved Østersjøen like ved Salzhaff bukt. Her ligger forholdene til rette for et fredelig og avslappende opphold med sol og strand, og god mat og drikke. Bare 200 meter fra sandstranden i badebyen Rerik, handler det bare om å ta en pause fra hverdagen og nyte ferien. Fra hotellet har dere flott utsikt til natur og hav. Kun en rusletur unna ligger småbyens hyggelige lille sentrum med sine serveringssteder og et yrende folkeliv til tider.

Hotellet tilbyr

Dette flotte hotellet ligger i badebyen Rerik i Nord-Tyskland, rundt 35 km vest for Rostock. Her kan dere reise med hele familien og oppleve fine feriedager med frisk sjøluft langs den baltiske kysten. Dra på dagsturer oppover kysten og de omkringliggende byene eller bli i området og rund av en tur langs havna i Rerik med en tur i hotellets flotte badstue.

Utenfor hotellet er terrenget spesielt frodig og passer ypperlig for flotte turer til fots. Det er kort vei til havna i Salzhaff bukt, og her kan dere bli med på tur i båt og oppleve området fra sjøsiden. Fra hotellet er det også korte avstander til flere større byer, blant annet: Rostock, Wismar, Bad Doberan, Kühlungsborn og Warnemünde. I tillegg er den vakre lille øya Poel vel verdt et besøk.

Start dagen på Hotel Haffidyll med en god frokost servert med nytrukket kaffe i lyse, hyggelige omgivelser i hotellets vinterhage. Her er det utsikt ned til sjøen - en fin start på feriedagene.

Både frokost og lunsj serveres på hotellet.

Hotel Haffidyll tilbyr et begrenset antall parkeringsplasser. Disse kan benyttes mot en daglig avgift. Det er gratis trådløst internett på hotellet.

Rommene

Hotellet standard dobbeltrom lover en hjemmehyggelig atmosfære. Det er verdt å notere at noen av rommene har flott utsikt utover det frodige landskapet, mens andre vender ut mot havet. Sistnevnte har tilgang til balkong eller terrasse. Alle rommene er innredet med eget bad og toalett. 

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

180 km fra
Kiel, Tyskland
625 km fra
Hirtshals, Danmark
675 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Heiligendamm (20.7km)

En liten, hyggelig by ved kysten. I klart vær bør dere kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur verdig. Stikk innom Galerie Orangerie, eller bestill time til vindsurfing.

Insel Poel (28.5km)

Den vakre nordtyske øyen Poel, ligger i Østersjøen, nord for Hansebyen Wismar, og hører til under Mecklenburg-Vorpommern. Spredt utover hele øyen finner dere flere små attraksjoner hvor det mest kjente varemerket er Leuchtturm Timmendorfer Strand, som står på øyens vestkyst. Dere kan også besøke Muschel Museum som huser en utstilling med mer enn 3.000 rester av havdyr fra Østersjøen og Nordsjøen og utenlandske hager.

Bad Doberan (23.4km)

Dra på et velværeopphold eller en familieferie i Bad Doberan, som er en liten stemningsfull ferieby, som er veldig populær blant tyskere selv. Dette skyldes den helt fantastiske beliggenheten. Byen ligger under 10 km. fra Østersjø-kysten og samtidig ikke langt fra handlebyen Rostock.

Doberaner Münster kalles ikke for ingenting "Perlen av nord-tysk mursteinsgotik".

År efter år tiltrekker den flotte kirken seg hundrevis av mennesker både til gudstjenester, en stille stund, konserter og folk som bare er interesserte i å kikke nærmere på det flotte byggverket. Når dere trer inn i kirken vil dere med det samme bli imponert av byggekunsten, særlig der hvor lyset kommer inn gjennom de store vinduene. I sommermånedene er det forskjellige konserter i kirken hver fredag og det er en herlig, beroligende opplevelse.

Rett i nærheten av Doberaner Münster finner dere museet Stadt- und Bädermuseum, som ligger i en nygotisk bygning som stammer fra 1888. Her kan dere se en utstilling om Bad Doberan-Heiligendamms historie som spa- og badeby og hvordan man har utviklet behandlinger opp gjennom årene. Dessuten er museet omgitt av en hage, hvor dere kan nyte en stille stund.

Den uberørte naturen, som før i tiden strakte seg mellom Bad Doberan og Heiligendamm var grunnen til at det i 1886 ble bygget en baneforbindelse mellom disse to stedene. Damptoget fraktet gjester gjennom åpne marker og grønne skoger fra den lille byen og ut til kysten. Denne opplevelsen kan dere også nyte i dag. Dra på tur med damplokomotivet "Molli".

Dra på ferie i egen bil og få et billig weekendopphold for hele familien. Hvis dere er på ferie med barn, så er Bad Doberan også forberedt på underholdningen. Prøv en billig sommerferie, eller et billig weekendopphold i Bad Doberan.

Bad Doberan Galoppbane (21.8km)

Det er alltid et godt reisetilbud å hente hos Risskov Bilferie, og både byen Bad Doberan og Bad Doberan Galoppbane, som er Tysklands eldste fra 1822, er et utfluktsmål i seg selv. Galoppbanen er fremdeles i bruk og det arrangeres fortsatt løp på banen, og hesteinteresserte vil derfor kunne nyte et weekendopphold her. Få et hotelltilbud, hvis det er et last minute hotell hos Risskov Bilferie. Ferie i bil. Nyt en billig weekendferie.

Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (34.7km)

I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602.

De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

Wismar (36.2km)

Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus.

Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

Wonnemar badeland (36.6km)

I Wonnemar badeland venter mer enn 15 000 kvadratmeter spekket med underholdning for både voksne og barn. Det har blant annet en gigantisk vannsklie, mens de minste kan base i vannet i Wonniland hvor det finnes vannkanoner og et piratskip.

Voksne kan ta for seg av en rekke spa- og velværefasiliteter, blant annet flere termalbad med både badstuer og rikelig med muligheter for vannmassasje. Dette er ren nytelse for slitne og raske kropper i alle aldre og størrelser. Wonnemar serverer også mat og drikke. Det er gratis parkering for besøkende i vannlandet.

Hotell Alter Speicher Wismars gjester får i tillegg 15 % rabatt på inngangsbilletter til Wonnemar badeland.

Rostock (38km)

Rostock er en sjarmerende middelalderby, som i dag dessuten er en levende universitetsby. Rostock ligger ved vannet, noe som gir både masse lys og luft. Dessuten har Rostock et sjarmerende bysentrum med et stort, langt strøk som byr på massevis av innkjøpsmuligheter. Denne rammes inn av to byporter. Når dere besøker Rostock, skal dere kikke etter de gamle bygningsverkene og selvfølgelig besøke den levende havnen. Bruk også en ettermiddag til å ta turen ut til den ytre havnen Warnemünde, hvor dere finner helt fantastiske badestrender.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

Hansestaden Wismar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • 1 x besøk på Hansesektkellerei inkl. 1 glas sekt
 • Gratis lån av tablet med internett

317,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Ferie i Wismars gamle bydel

Les mer

Hotel Friedrich Franz Palais

Historiske omgivelser ved havet

Østersjøkysten

Palass ved Østersjøen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x candle light dinner
 • 1 x 1 glass prosecco
 • 1 fl. musserende på rommet

976,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Se badebyen Bad Doberan ved Østersjøen

Les mer

Hotel Schloss Gamehl

Inkl. 1 x 2-retters meny

Østersjøkysten

Slottsferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

273,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Slottsferie i Nord-Tyskland

Les mer

Morada Hotel Arendsee

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Entré til KÜBOMARE

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 dagbillett til KÜBOMARE

317,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Like ved den sjarmerende strandpromenaden, Tysklands lengste

Les mer

Hotel Alt Gaarzer Eck

Koselig hotell i badebyen Rerik

Mecklenburg-Vorpommern

Ferier i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x matpakke (til å ta med)
 • Gratis internett
 • Nær stranden

195,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Tilbring årets fineste dager i Rerik

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.