Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Vänersborg med omegnen har opplevelser for hele familien og noe for enhver smak

Praktfull utsikt over de naturskjønne omgivelsene
Deilig frokostbuffé å starte dagen med
Tett på den hyggelige byen Vänersborg
 • 140 km fra Svinesundbroen
 • 130 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Boblebad
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Heis

Om hotellet

Bare fem km fra Vänersborg sentrum og midt i fantastiske naturomgivelser finner dere Hotel Hehrne kök & konferens.

Hotellet tilbyr

Hotellet har en nydelig restaurant med panoramautsikt til Göta Älv og til det mektige fjellet Hunneberg hvor den svenske kongen Karl Gustav går på elgjakt hvert år. På hotellet er det spabad hvorfra dere kan nyte de fantastiske omgivelsene. Vinsmaking er også noen ganger på programmet. Dette kan dere få mer informasjon om på hotellet. Det er gratis parkering på hotellet.

Rommene

De bekveme og smakfulle rommene på hotellet er alle innrettet med eget bad og toalett, gratis internettforbindelse samt tv.

Merk at

Oppholdet inkluderer sluttrengjøring som innebærer at sengene ikke rees opp, rommet ryddes ikke og håndklene byttes ikke ut under oppholdet. Nye håndkler kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Vänersborgs museum (6.3 km)

  Vänersborgs museum, bygget i år 1886, er et av Sveriges eldste, bevarte museer. Selv om det er et lite nasjonalmuseum inneholder museet natur- og kulturhistoriske utstillinger fra store deler av verden. Hyllen fra Sjöbergs arbeidsrom i Helsingborg er også stilt ut. Videre er det også medisinsk historie, sport og et dukkemuseum.

  Vänersborgs museum
  Både barn og voksne fascineres av den naturhistoriske delen av museet
 • Vattenpalatset (5.5 km)

  I dette badelandet finnes mange aktiviteter for store og små badeløver. Dere kan blant annet kaste dere utfor vannrutsjebanen, ta en dukkert i utendørsbassenget, svømme gjennom virvelkanalen og inn i grotta. Ellers finnes det også solarium og spaavdeling. De aller minste har et eget barneområde. Her måler temperaturen hele 29 grader, så det er godt og varmt for de små.

  Vattenpalatset
  Voksne og barn vil trives i det flotte Vattenpalatset
 • Dokkemuseet Vänersborg (5.9 km)

  I Vänersborg kan dere gjenoppleve barndommen eller få et interessant tilbakeblikk i dokkenes verden. Her finnes det en stor samling dokker fram t.o.m. Barbie, Ken, Skipper og andre, samt papirdokker fra 1840-tallet.

  Dokkemuseet Vänersborg
  Se de historiske dokkene på museet.
 • Golf Onsjö GK (9.0 km)

  Dette er et komplett golfanlegg med 18-hullsbane, korthullsbane med ni hull og puttinggreener. Alt dette kan oppleves midt i den flotte naturen ved elva Göta.

  Golf Onsjö GK
  Golfanlegget Golf Onsjö GK ligger vakker til ved elva Göta
 • Vänersborgs kunstgalleri (5.9 km)

  I dette galleriet presenteres lokale kunstnere så vel som internasjonalt anerkjente navn. Det satses på å presentere et variert uttrykk, og med hele syv utstillinger i året er det stadig nye spennende ting på gang. Det er gratis adgang for alle.

  Vänersborgs kunstgalleri
  Det er gratis inngang på Vänersborgs kunstgalleri, som har syv utstillinger i året
 • Hunneberg og Kungajaktmuseet (9.2 km)

  Finn en billig familieferie til Sverige hos Risskov Bilferie og besøk Hunneberg og Kungajaktmuseet. Lei en kano og padle lydløst over Hunneberg sjø og fordyp dere i det naturskjønne området. Fra Kungajaktmuseet er det mulig å ta en tur på den nærliggende sjøen i Eldmörjan. Sammen med en utdannet naturguide er det mulig å dra på en vandretur og oppleve beverens liv i Hunneberg. Turen starter på Kungajakt museum Älgens Berg og tar ca. 3 timer inklusiv kaffe og forhåndsbestilling. Et spennende opplevelsessenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg! Her er en historie om fjellenes fascinerende verden - om dyr, natur, kultur, kongelig jakt, informasjon om økoturisme, souvenirbutikk og aktiviteter. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse i Sverige med hele familien.

  Hunneberg og Kungajaktmuseet
  Utleie av kano, beversafari og Kungajaktmuseet Älgens Berg.
 • Trollhättefallet (15.1 km)

  Naturens krefter kommer sjeldent så tydelig til uttrykk som ved en foss. Opplev naturens krefter på ved den berømte fossen, Trollhättefallet. Den er over 30 meter høy, og dere har en fantastisk utsikt over fossen fra Oscarsbroen. Fossen frigis på bestemte dager og på bestemte tidspunkter, f.eks. under Fallens Dagar, som finner sted i juli måned. Når det frigis kommer det 300 000 liter vann i sekundet. Dette er en fantastisk opplevelse som dere ikke må gå glipp av.

  Trollhättefallet
  Se naturkreftene på nært hold når Trollhättefallet slipper 300 000 liter vann i sekundet
 • SAAB car museum (18.2 km)

  Midt i hjertet av bilfabrikanten Saabs eget lille land kan dere stikke innom museet og se den unike samlingen av ikoniske modeller fra Saab. Denne temautstillingen er åpen hele året.

  SAAB car museum
  Utstilling av eldre modeller på bilprodusenten Saab sitt eget museum
 • Läckö slott (82.4 km)

  Like ved Vänern, Sveriges største innsjø, står det flotte Läckö slott og tar imot gjester hele året. Den eldste delen av slottet ble oppført allerede i 1298, det var en biskop som sørget for det. Litt senere, på 1600-tallet ble slottet ombygd og fremsto slik det gjør i dag. Slottet brukes nå til utstillinger og operaforestillinger. Det har også en utmerket restaurant.

  Läckö slott
  Bestill bord i restauranten på ærverdige Läckö slott ved Vänern
 • Skara Sommarland (84.6 km)

  Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane. Skara Sommarland har mange vannrutsjebaner og flere bassengområder. Fornøyelsesparken har alt fra rolige til fartsfylte attraksjoner og rutsjebaner. Parken har også lekeplasser og sommeraktiviteter egnet for barn i alle aldre.

  Skara Sommarland
  Fartsfylte gleder på Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane
Vis flere

Kart

Hotel Hehrne Kök & Konferens
Dr. Hehrnes väg 1B 46254 Vänersborg

Kundene mener

Hva våre kunder sier om oss

 • Margareta Nilsson fra Tjällmo: "Det var et veldig hyggelig opphold og rommet var supert. Vi hadde det trivelig og fikk så god mat. På fredagen en kyllingrett som var kjempe god og på lørdag kveld en 4-retters meny med en forrett som bestod av en fantastisk skaldyrssuppe!"

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat