Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Heidehof Garni

Moderne hotell nært historiske severdigheter i Nord-Tyskland

 • 850 km fra Svinesundbroen
 • 420 km fra Hirtshals
 • 38 km fra Kiel, Tyskland
 • Bar
 • Dampbad
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Gratis parkering

Om hotellet

Dette deilige hotellet ligger midt i hjertet av Schleswig-Holstein. Hotellet har en svært strategisk beliggenhet hvis du ønsker å utforske de nærmeste byene. I tillegg har det også en fin og koselig atmosfære kombinert med omgivelsene. Alt dette bidrar til å gjøre dette familiedrevne fire-stjerners hotellet både spesielt og litt av et funn.

Hotellet tilbyr 

Hotel Heidehof kan tilby et deilig spaområde med fitnessutstyr, hvor det er mulig å prøve både finsk, infrarød og bio-badstue. Det er også adgang til fitnessenteret rett rundt hjørnet til en svært fordelaktig hotellpris.

Hotellet har en overdådig frokostbuffé hver dag, som servert i hjemlige omgivelser, ledsaget av en svært effektiv og smilende betjening, som alltid er klar til å komme med mer kaffe og å hjelpe til med plasseringen av barnestolen. Det er mulig å bestille en lett kveldsmeny i baren mandag til fredag ​​kl. 18.00–21.30. Hver dag kan dere selvfølgelig bestille en forfriskende drink og nyte hverandres selskap.

Det er lett å finne hotellet fra Autobahn A7 ved å kjøre av på B203 nær Rendsburg Finanscenter. Fra hotellet er det også mange muligheter for fotturer i det vakre landskapet som omgir hotellet. Spør i resepsjonen, hvor de kan informere dere og foreslå gode tur- og sykkelturer for å sikre at hele familien får en flott opplevelse i den vakre naturen.

Rommene 

De både koselige og romslige rommene er utstyrt med Wi-Fi og kabel-tv, i tillegg til safe og minibar. Det er også mulig å ha kjæledyr med, men da må resepsjonen først informeres. Dette gjelder også røyking på rommene.

Merk at

Det er mulig å låne en badekåpe mot et depositum på 20 EUR og safe mot et depositum på 50 EUR.

Vis flere

Verdt å se

 • Eckernförde (21.0 km)

  Byen har litt av en historie at by på; pesten herjet på 1600-tallet, da nesten alle innbyggerne døde, og byen ble plyndret under tredveårskrigen og igjen under Napoleonskrigene og har siden vært kasteball mellom Danmark og Preussen, sist under treårskrigen, også kjent som Schleswig-krigen fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistet sitt ruteskip Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvillet seg inn i Eckernförde-bukten og nesten ble desimert av det preussiske kystbatteriet. Fregatten Gefion ble så restaurert og inngikk i den tyske forbundsflåten under navnet Eckernförde. Ta en spasertur inn til Eckernförde sentrum og opplev det gamle rådhuset fra 1500-tallet, som var i bruk frem til 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortelles den spennende historien om byens utvikling fra 1200 til i dag i form av vekslende og informative utstillinger. Fortsett gåturen gjennom byen og vend nesen mot nord, over trebroen mot Borby kirke, som er en vakker romansk kirke bygget av kvaderstein på 1110-tallet, og som derfor også hører til en av de eldste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mot vannet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskjellige utstillinger om Østersjøen og om elementene i dette vakre havet. Lær mer om dyre- og plantelivet og kom tett på Østersjøens forunderlige geologiske historie, en opplevelse hele familien vil verdsette.

  Eckernförde
  Med sentral plassering ved Østersjøens kyst, har historiske hendelser preget Eckernförde gjennom årene. Bli kjent med noe av dette
 • Gottorp Slott (27.4 km)

  Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi. Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene. Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

  Gottorp Slott
  Besøk det vakre barokkslottet Gottorp Slott på deres ferie i Slesvig-Holsten
 • Schleswig by (33.8 km)

  Schleswig by ligger bare 40 km. syd for den danske grensen og kan byd på en spennende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kaller seg for Nord-Europas første by. En gåtur i sentrum er å anbefale, hvor byens katedral troner og vitner om lille Schleswigs mer fargerike fortid. Vikinger bosatte seg langs fjorden Slien. Dette forklarer hvorfor området i 200 år var et økonomisk knutepunkt. Senere gjorde hertugene av Gottorp, Schleswig til deres maktbase fra det 16. til 18. århundret. Denne historiske arven kan dere lære mer om på byens mange museer.

  Schleswig by
  Schleswig
 • Kiel (33.8 km)

  Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

  Kiel
  Kiel
 • St. Nikolaikirken (35.0 km)

  Den flotte evangeliske St. Nikolaikirken står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og byens eldste bygning. Kirken er spesielt kjent for sitt utrolig flotte interiør med et prangende fløyalter og et enormt orgel. Den 22. mai 1944 ble kirken bombet av de allierte. I 1950 ble den bygget opp igjen i en mer moderne stil.

  St. Nikolaikirken
  Kirken ligger i byens gamle sentrum.
 • Kiel Zoologiske Museum (35.8 km)

  Kiel Zoologiske Museum er et av Tysklands eldste naturhistoriske museer og huser unike samlinger av høy vitenskapelig og kulturell verdi. Faktisk er det fra helt tilbake til 1600-tallet, men det var i løpet av 1800-tallet at museet virkelig utviklet seg til et av de viktigste zoologiske forskningsinstituttene i Tyskland.

  Kiel Zoologiske Museum
  Opplev tre århundreder med naturhistorie.
 • Kiel War Cemetery (37.4 km)

  Kiel War Cemetery er en del av Kiels største kirkegård, Nordfriedhof fra 1878, som ligger nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården ble tilføyd i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskjellige soldater av ulik rang og de høyt rangerte flåteoffiserenes minnesmerker understreker viktigheten av Kiel som flåtebase.

  Kiel War Cemetery
  Krigskirkegården er en del av Nordfriedhof - Kiels største kirkegård.
 • Botanischer Garten Kiel (37.2 km)

  Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en tur i den botaniske haven i Kiel.
 • Tiergehege Tannenberg (38.3 km)

  Tiergehege Tannenberg er et pent naturområde ved Østersjøkanalen nord for Kiel. Det flotte området er preget av store skoger og enger og små idylliske elver og innsjøer med et rikt dyreliv med mange forskjellige arter, slik som okser fra det skotske høylandet, villsvin, rådyr og dådyr. De ufarlige dyrene ferdes fritt omkring i området, mens de farlige dyrene inngjerdet.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt for en spasertur.
 • Dithmarscher Wasserwelt (46.1 km)

  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien. Her er det bl.a. et 50 meter langt innendørsbasseng, utendørsbasseng, vannsklier, samt biosauna, finsk sauna og 32 graders basseng.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien.
Vis flere

Kart

Hotel Heidehof Garni
Hollerstraße 130 24782 Büdelsdorf

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~17.99 år i ekstraseng 25% rabat
Barn 18~99.99 år i ekstraseng 10% rabat