Wellness i Nordtyskland på Hotel Hohe Wacht

Norsk | NOK

Hotel Hohe Wacht

Nyd en fire-stjernes miniferie på et herlig wellnesshotell ved kysten

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Herlig wellnessavdeling
 • Beliggende rett ved stranden
 • Muligheter for å leie sykkel
163,-
3~4 dager fra
1.839,-

Opphold i standard dobbeltrom

Kun 100 m. til stranden

3 dager
Fra 1.839,- / spar opp til 143,-
SPAR
4 dager
Fra 2.559,- / spar opp til 163,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom (ikke røyker)

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé (dag 2)
 • 1 flaske vin per rom
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til basseng, badstue, gym
Risskov Pakken

Hohwacht er en liten badeby i Nord-Tyskland på Østersjen. Hotell Hohe Wacht ligger bare en kort spasertur fra stranden, og her bor dere i vakre omgivelser. Dette et herlig spa-hotell som blant annet tilbyr et innendørsbasseng, badstue og dampbad. Hotellet ligger i kort avstand til flere spennende byer.

Hotellet tilbyr 

Vekk fra de travle veiene og bare 100 meter fra Østersjøens nydelig strand, finner dere Hotel - Resort - Spa Hohe Wacht. Slapp av i hotellets flotte restaurant med stilfull atmosfære og vennlig service. I velværeavdelingen kan kroppen og sinnet hvile og dere kan nyte tiden i badstuen, dampbadet eller i det innendørs svømmebassenget. Adgang for sauna og dampbad er 16 år, og badetøy er ikke tillatt. Svømmebassenget er tillatt for alle.

Har dere lyst til å skjemme dere bort, er det også et skjønnhetssenter og solarium på hotellet. Det finnes også treningsrom, bordtennis, bar og peis. Vi anbefaler dere å bestille evt. massasjebehandlinger hjemmefra, slik at det er lettere å få de ønskede tidene / behandlingene. Dette må bestilles gjennom hotellet. Dersom dere ønsker å bruke bassenget, kan dere få gratis håndkle i resepsjonen. Hvis dere ønsker å spise a la carte i hotellets restaurant på en av de øvrige kveldene, vennligst bestill bord på forhånd gjennom hotellet. Vær oppmerksom på at gruppebestillinger er avhengig av hotellets ledige kapasitet.

Restauranten er åpen fra kl 12 til 21.30. Svømme- og treningsfasilitetene er åpne mandag – søndag kl. 7-22. Velværeavdelingen og badstue er åpent mandag-søndag kl. 13-22 (november-april) og kl. 17-22 (maj-oktober). Skjønnhetssenteret er åpent mandag – søndag kl. 10-18.

Hotellet har to restauranter og har dere hunden med på ferie, så må dere gjerne ta den med på middagen i hotellets mindre restaurant.

Det er mulig å leie sykler på hotellet mot gebyr på ca 7 euro per dag. Ønsker dere å leile e-bikes, så må dere forhåndsbestille minimum en dag i forveien. Det koster ca 19 euro per dag for å leie en e-bike.

Rommene 

Alle rommene er ca 40m2 og romslige. De er alle utstyrt med dusj og toalett, hårføner, telefon, radio, kabel-TV og skrivebord. Det er mulig å bestille et opphold i et av hotellets ferieleiligheter, som ligger ca 25 m. fra hovedbygningen. (Det tar maks 3-4 min å gå). Alle dobbeltrom befinner seg i hotellets hovedbygning. Merk at det ikke finnes rom eller ferieleiligheter med utsikt mot havet på dette hotellet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

42 km fra
Kiel, Tyskland
490 km fra
Hirtshals, Danmark
675 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Kiek Ut (1.2km)

Når dere spaserer langs vannet nær den lille byen Hohwacht går dere forbi flere klipper. Spaser opp til toppen av Kiek Ut og se utover horisonten når dere tar dere en velfortjent hvil. Fra Kiek Ut dere kan nyte en herlig utsikt utover Østersjøen og landområdets mange grønne trær. Hvis været er fint kan dere se helt til Fehmern. 

Lütjenburg (8km)

I den nordøstlige delen av den tyske delstaten Slevsvig-Holsten ligger den lille byen Lütjenburg med rundt 5.300 innbyggere. Det er en gammel by som ble bygget i det 12. århundre.

Den lille byen har en vakker historisk markedsplass samt et veldig flott rådhus, som sammen med Skt. Michaels-kirken, er de to stedene som absolutt bør besøkes. Den største turistattraksjonen i Lütjenburg er nok Bismarck-tårnet, som ble bygget i 1898 og strekker seg et godt stykke over de gjennomsnittlige hustakene i den idylliske byen. Herfra er det en vakker utsikt over de østlige Holsteins-bakkene samt Østersjøen og faktisk er det mulig å se helt til Danmark fra toppen av tårnet.

Lütjenburg er et levende museum, hvor det avholdes mange “middelalderlige” arrangementer og spennende aktiviteter. En enestående sjanse til å lære mer om det gamle slottet og ikke minst tiden og de mørke århundrene under middelalderen. Gå ikke glipp av denne enestående opplevelsen, hvor både barn og voksne er sikret noen fine timer sammen med enestående historiske opplevelser.

Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (15.7km)

I et område på mer enn 6.000 m² kan oppdagere i alle aldre oppleve et uforglemmelig jungeleventyr. Her finnes det slanger, firfisler, skilpadder og mange andre eksotiske dyr. Den nyeste attraksjonen er Europas største ballbinge! Dykk ned i "havet" med 300.000 fargede baller. Eventyrlandet byr på utallige attraksjoner som labyrinter, gullgraving i El Dorado, en interaktiv piratkino og en klatrevegg.

Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (15.7km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

Bad Malente (24.1km)

Dra på bilferie i Tyskland og besøk Malente-regionen som ligger i det østlige Slesvig-Holsten og har litt over 10.000 innbyggere. Gå en tur i det vakre ”holstenske Schweiz”. Kanskje går dere forbi det 24 meter høye Holzbergturm, hvor dere kan få en fantastisk panoramautsikt over de to store innsjøene, Dieksee og Kellersee, på hver sin side av tårnet.

Dere kan også komme ut på hele fem av områdets innsjøer og ta en herlig seiltur med den unike ”5-Seen-Fahrt”. Seilturen har sin begynnelse ved nettopp Dieksee, og tilbyr en fantastisk mulighet for å se en større del av regionen på kort tid – til og med fra en vakker og forfriskende vinkel. Rett ved Holzbergturm og Dieksee finner dere også Bad Malente Wildpark; et fredet og vakkert skogsområde, som strekker seg over 12 hektar og hvor dere blant annet kan se villsvin og hjort. Det er gratis adgang til parken. Selve byen Bad Malente er veldig sjarmerende og her finner dere både butikker og kaféer. Opplagt billig weekendopphold for hele familien, sjekk Risskov Bilferie og dra på en billig sommerferie sørpå.

Plön (26.6km)

Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

Eutin (31.9km)

Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

Kiel (42.8km)

Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

Hansapark (48.6km)

Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet.

Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Dieksee

Bestil innen 30.04

Østersjøkysten

Velvære på Dieksee

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x frukt på rommet

583,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Velværeopphold i Nord-Tyskland

Les mer

Hotel Plöner See

Opphold med frokostbuffet

Schleswig-Holsteins

Ferie ved Plön sjø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

163,-
Fra kun
899,-

Vis kort

120 km fra Kruså - 90 km fra Puttgarden

Les mer

Hotel Lüttje Burg

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Ferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

139,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Ferie i Nord-Tyskland

Les mer

Hafenhotel Meereszeiten

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Velværehotell ved sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis bruk av velvære og treningsrom
 • Gratis internett og parkering

491,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Beliggende ved sjøen og den gamle bydelen

Les mer

Hotel Königstein Kiel by Tulip Inn

Opphold med frokostbuffé

Schleswig-Holsteins

Sjarmerende Kiel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x Gratis kaffe/te på rommet
 • 2 x Gratis parkering

183,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Rolig base nær sentrum av Kiel

Les mer