Bilferie i Nord-Tyskland på Hotel Hohenzollern

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Hohenzollern

Mange spennende aktiviteter venter dere i Slesvig

Landlig idyll i Slesvig
Nær Flensburg
UNESCOs Verdensarvliste Viking-Region
 • 825 km fra Svinesundbroen
 • 400 km fra Hirtshals
 • 60 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Hotel Hohenzollern tilbyr innkvartering i den landlige byen Slesvig. Hotel Hohenzollern ligger kun en kort gåtur fra fjorden Slien og er lett tilgjengelig fra motorvei A7.

Hotellet tilbyr

Hotellets vennlige personale ønske dere velkommen, og serverer hver morgen frokostbuffé fra kl. 07.00-09.30. I hotellets hyggelige restaurant kan dere dessuten spise a la carte og nyte en nytappet øl om kvelden. 

Slesvig-Holsten området byr på mange spennende opplevelser. Her kan du besøke hyggelige byer, oppleve Dannevirke eller reise tilbake i tiden og gå på oppdagelsesferd i den gamle vikingebyen Hedeby, som ble lagt til på UNESCOs Verdensarvliste  i 2018.

Rommene 

Rommene på Hotel Hohenzollern ligger i bygningens hovedfløy samt i et nærliggende pensjonat. Alle hotellets værelser i røkfri og har eget bad/wc, tv, radio, telefon og hårtørrer. De fleste rom har trådløst internett.

Merk at

For å kunne stille sykler til rådighet på ønsket tidspunkt, bes det om at dere noterer i bestillingen når dere vil benytte disse. Hvis det ikke er informert om i bestillingen, kan det ikke garanteres at syklene vil stå til rådighet. Da må dere selv henvende dere til hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Gottorp Slott (2.7 km)

  Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi. Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene. Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

  Gottorp Slott
  Besøk det vakre barokkslottet Gottorp Slott på deres ferie i Slesvig-Holsten
 • Dannevirke (8.3 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsverk og fortidsminne. Det består av voller og murer og ble opprettet og utbygd mellom år 600 og 1200. Verket skulle sikre rikets grense mot sør og rakte tvers over Jylland mellom fjorden Slien og elven Trenen. Så sent som under krigen i 1864 (2. Schleswig-krigen) fungerte Dannevirke som forsvarsverk, og fortidsminnet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøk berømte Dannevirke, forsvarsverket brukt senest i krigen i 1864.
 • Sønder Brarup (22.2 km)

  Den lille landsbyen Sønder Brarup er omgitt av vakker natur med det Slesvig-Holstenske kuperte landskapet i bakgrunnen. Det er rundt ca. 10 km. til nærmeste strand og det vakre området rundt fjorden, Schlei (Slien), dannet under den siste istiden, kan nytes. Her er det også fremragende muligheter for å fiske. Det er dansk preg å spore i byen, f.eks. er det både en tysk og en dansk fellesskole. Sønder Brarups danske skole er en av de største danske skolene i Sydslesvig. I byen finnes det også en dansk menighet, som innviet sin nye trekirke i Desember 2002.

  Sønder Brarup
  Nyt de naturskjønne omgivelsene som omkranser den lille landsbyen Sønder Brarup, på en ferie i Nord-Tyskland
 • Tarp Friluftsbad (25.4 km)

  Den lille byen Tarp har et hyggelig friluftsbad som er åpent om sommeren. Her er det moro for både store og små. Det store utendørs svømmebassenget kan benyttes til en herlig svømmetur, turer i vannrutsjebanene eller plasking i barnebassenget. Friluftsbadet er omgitt av grønne arealer, hvor dere kan nyte solen eller en medbrakt lunsj.

  Tarp Friluftsbad
  Den lille byen Tarp har et hyggelig friluftsbad, som er åpent i sommerperioden.
 • Fröruper Berge (25.7 km)

  Naturreservatet Fröruper Berge ble etablert i 1936. Landskapet er kjent for sitt store moseområde, som ble til under siste istid. Store deler av området er fredet.

  Fröruper Berge
  Naturreservatet Fröruper Berge
 • Sankelmark innsjøen (25.9 km)

  Den 1,6 km lange og 500 m brede Sankelmarker innsjøen ligger i den nordlige delen av Sør-Sveits. Denne flotte innsjøen ble til i 1864. Her kan man finne spor av slaget mot de østerrikske troppene, hvor danskene mistet mange soldater da de ble angrepet av det østerrikske artilleriet. Etter et par timer, hadde 431 østerrikere og 952 danske soldater mistet livet. I dag kan du se minnesmerker for danske, prøyssiske og østerrikske soldater som mistet livet nær Sankelmark innsjøen.

  Sankelmark innsjøen
  I tillegg til de interessante historiene i området, kan man også ta en spasertur rundt denne nydelige innsjøen.
 • Husum (34.8 km)

  Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

  Husum
  Husum
 • Flensburg (38.8 km)

  Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

  Flensburg
  Opplev havnebyen Flensburg
 • Glücksburg Slott (48.2 km)

  Slottet betegnes som et av de mest betydningsfulle renessanseslottene i Norden. Vannslottet ligger i byen Glücksburg ved en dam, som opprinnelig ble bygget på en 2,5 meter høy granittsokkel. Slottet var før den 2. schlesiske krigen i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik den 7. tilbrakte en del av sin tid. Han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slott
  Glücksburg Slott ligger vakker omgitt av vann
 • Kiel (60.6 km)

  Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

  Kiel
  Kiel
Vis flere

Kart

Hotel Hohenzollern
Moltkestraße 41 24837 Schleswig

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~9.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 10~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat