Dra på en kjør-selv ferie til Hotel Holsteinisches Haus

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Holsteinisches Haus

Nyt en hyggelig miniferie i "Lille Amsterdam" på et hotell ved kanalene

Akkurat nå, super pris!
Ndelig beliggenhet i Friedrichstadt
Bestseller i Nordtyskland
 • 850 km fra Svinesundbroen
 • 420 km fra Hirtshals
 • 90 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund

Om hotellet

Hotel Holsteinisches Haus i Friedrichstadt er en av våre bestselgere og dette er ikke uten grunn. Det familiedrevet hotellet ligger langs kanalene i den sjarmerende Friedrichstadt. Lille Amsterdam, som byen kalles, er fylt med koselige hus og mange flotte broer.

Hotellet tilbyr 

Hotell Holsteinisches Haus er et koselig familiehotell som har vært drevet i generasjoner av familien Clausen siden 1928. Dette enkle hotellet har en ideell beliggenhet ved kanalene. I restauranten kan dere spise tradisjonell tysk mat. 

Rommene

Rommene er behagelige og individuelt innredet, og er alle utstyrt med egen dusj og toalett.

Merk at

Om dere ankommer senere enn kl. 21.00, må hotellet informeres om dette.

Det er ikke mulig å ta med hund på hotellet

Vis flere

Verdt å se

 • Friedrichstadt (0.4 km)

  Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

  Friedrichstadt
  Friedrichstadt
 • Schifffahrtsmuseum Nordfriesland (14.7 km)

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger like sydvest for Marienkirken i Husum. Både inne i museets lokaler og på området utenfor, vil dere kunne stifte bekjentskap med alt som er verd å vite om sjøfart og livet på sjøen i og omkring Nord Friesland gjennom flere århundrer.

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland
  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland
 • Theodor-Storm-Haus (15.3 km)

  Theodor-Storm-Haus er dedikert til Husums mest berømte sønn; forfatteren, lyrikeren og dikteren Theodor Storm. På dette litteraturmuseet blir kulturikonets liv presentert på en meget informativ og spennende måte.

  Theodor-Storm-Haus
  Theodor-Storm-Haus i Husum
 • Tönning (15.6 km)

  Opp igjennom historien har Tönning by gang på gang vist sin oppfinnsomhet og dyktighet. Med Multimar Wattforum har de igjen skapt noe unikt i Schleswig-Holstein, en god kombinasjon av natur, viten og underholdning. Den eksperimentelle utstillingen illustrerer det levende livet i Vadehavet og omgivelsene. Dette er et trekkplaster med besøkende fra hele Tyskland.

  Tönning
  Bak den rolige fasaden til lille Tönning by venter opplevelser på innovative Multimar Wattforum, som trekker folk fra hele landet
 • Husumer Hafentage (15.8 km)

  Om dere besøker Husum i begynnelsen av august, så må dere få med dere «Husumer Hafentage», som er den største folkefesten i Husum. Overalt serverer de god mat. Det arrangeres også et løp og et kunsthåndverksmarked i slottsgården. Det er også et tradisjonelt tautrekkeingskonkurranse ute på havnen som er meget populært.

  Husumer Hafentage
  Husums største folkefest heter «Husumer Hafentage» og arrangeres i august hvert år
 • Husum (17.7 km)

  Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

  Husum
  Husum
 • Multimar Wattforum (15.8 km)

  Multimar Wattforum er det offisielle informasjonssenteret for det UNESCO-listede slesvig-holsteinske vadehavsområde. På en interaktiv måte lærer kan dere lære alt om naturen og dyrelivet i dette unike landskapet.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Westerhever Fyrtårn (36.4 km)

  Westerhever Fyrtårn er Eiderstedts store kjennetegn og har vært i bruk i mer enn 100 år. Fra toppen av det 41,5 meter høye fyrtårnet får dere en fantastisk utsikt over vadehavet og Nordsjøen.

  Westerhever Fyrtårn
  Nyt utsikten fra Westerhever Fyrtårn
 • St. Peter-Ording (38.1 km)

  Gå på oppdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nord Frisland, hvor det bl.a. finnes hele 12 kilometer med fantastisk sandstrand, flotte skogsområder og store klipper. Området har vært bebodd siden vikingetiden og er et meget populært utfluktsmål.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolutt must.
 • Büsum (48.1 km)

  Büsum er en meget populær by og mange turister kommer hit hvert år. Det er ikke mange som vet at byen for 400 år siden lå på en øy – midt i Vadehavet. Først mot slutten av 1500-tallet ble Büsum landfast som følge av naturlig landvinning. Fra den idylliske havnen er det kun noen få meter til Grünstrand med dens mange strandkurver og hvilesoner. Det rød/hvit-stripete fyrtårnet er spa-byen Büsums varemerke. Spa-byen er også kjent for reker, gåturer ved Vadehavet og en gresskledd strand. Den romantiske havnen er full av liv og her kan dere nyte stemningen.

  Büsum
  Det er ikke mange som vet at spabyen Büsum lå på en øy – midt i Vadehavet – for 400 år siden
Vis flere

Kart

Hotel Holsteinisches Haus
Eiland 1-3 25840 Friedrichstadt

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat