Dra på miniferie på Hotel Jagdschloss Letzlingen

Norsk | NOK

Hotel Jagdschloss Letzlingen

Dra på en idyllisk slottsferie i naturskjønne omgivelser i Tyskland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nyoppusset slottshotell i naturskjønne rammer
 • Eventyrlige omgivelser på hotellet
 • Deilig natur og spennende utflukter
272,-
3~5 dager fra
1.059,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Romantisk slottsopphold

3 dager
Kun 1.059,- / spar opp til 173,-
Nedsatt
4 dager
Kun 1.579,- / spar opp til 223,-
Nedsatt
5 dager
Kun 2.099,- / spar opp til 273,-
Nedsatt
* Pris pr. person i standard dobbeltrom i kavalierhaus

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x billett til museum
Risskov Pakken

Jagdschloss Letzlingen er et sant eventyr av en slottsferie midt i den flotte tyske naturen. Rammene rundt oppholdet er et historisk Tudorpreget slott fra 1562, klassisk innredet og med en egen utsøkt restaurant. Området rundt hotellet er preget av et rikt fugleliv, skog og flott natur i alle retninger, noe som gjør det ideelt for vandre- eller sykkelturer. I området finner dere dessuten en rekke spennende aktiviteter og severdigheter som bare venter på å bli utforsket.

Hotellet

Dette hotellet ligger i den tyske delstaten Sachsen-Anhalt og er innredet i en historisk Tudor-slottsbygning fra 1562. Beliggende midt i et stort beskyttet naturområde preget av skov og et rikt fugleliv, er dere omgitt av ren idyll og en hyggelig atmosfære. Den flotte og stemningsfulle bygningen er renovert i 2017 og danner sammen med de øvrige omgivelsene, noen ideelle rammer for et opphold av høy kvalitet enten dere er på aktiv ferie eller en romantisk parferie.

Hotellets egen restaurant ”Kaiserhof” utstråler en herlig varm atmosfære og kan by på middag i utsøkte omgivelser. Om sommeren kan dere også nyte maten på den store terrassen.

Det er muligheter for å spille minigolf, ri på hest, sykle, vandre og fiske i hotellets umiddelbare nærhet. Dersom dere skulle ha lyst på en romantisk tur i skogen, så stiller hotellet også en piknik-kurv til rådighet.

Videre er der gode muligheter for å oppleve regionen med både dyre- og naturparker, kirker og flotte byer, alt innenfor en time med bil.

Det er parkering mot betaling direkte ved hotellet og gjestene har gratis tilgang til internett.

Rommene

Værelsene ligger hovedsakelig i slottets hovedbygning (”Kavalierhaus”), hvor det er 6 enkelt- og 14 dobbeltværelser. Videre er det også værelser i annekset (”Kastellanhaus”) ved siden av slottet. Standardværelsene er ca. 15 kvm og innredet med komfortabel møblering, en seng på 180 x 200 cm samt eget bad og toalett, TV og hårtørrer.

Det er mulig å oppgradere til et komfortværelse, som er ca. 20 kvm. Det er kun mulig med ekstra seng og å ha barn i foreldrenes seng på komfortværelsene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

290 km fra
Kiel, Tyskland
700 km fra
Hirtshals, Danmark
950 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Flechtinger Höhenzug (35.3km)

Flechtinger Höhenzug, også kjent som Flechtingen Hills, er preget av skog, beliggende i nordvestlige Sachsen-Anhalt. Området er et meget populært vandreområde.

Schloss Döbbelin (38.2km)

Schloss Döbbelin er en nydelig gammel herregård, som ble oppført i 1736 og hører inn under hansabyen Stendal. Bygningen er overveiende barokkpreget, dog med synlige renoveringer her og der. Godseieren var Hans-Christoph von Bismarck som arvet grunnen i 1730.

Fuglereservatet Drömling (35.8km)

Dette beskyttede naturområdet regnes for å være Europas viktigste fuglereservat. I alt er det beskyttede området delt inn i fire forskjellige soner. Området huser 119 ynglende fuglearter og 47 forskjellige pattedyr. Parken har i dag status som et biosfærereservat og hører inn under EU’s omfattende Natura 2000-program.

Tiergarten Stendal (45.2km)

Ta en tur i Stendals zoologiske hage. Hagen har eksistert siden 1934 og ble faktisk utsatt for et amerikansk bombeangrep i 1944, hvoretter gjenoppbyggingsarbeidet først startet i 1952. I dag huser hagen over 460 dyr med 75 forskjellige arter. Her kan dere oppleve alt fra tigre til slanger.

Marienkirche, Stendal (45.1km)

I den lille byen Stendal, som har vært med i hanseforbundet siden 1100-tallet, finner dere bl.a. den flotte gamle sognekirken St. Marien. Grunnen hvor kirken står har tidligere huset en romansk basilisk fra det 12. århundret. I 1420 startet byggingen av Marienkirken og den romanske bygningen ble revet ned noen år senere. Senere er kirken bl.a. blidt utstyret med tårn og et nydelig astronomisk ur.

Tangermünder Tor (45.6km)

Tangermünder Tor er én av Stendals to bevarte byporter. Portene ble bygget i det 13. århundret og er faktisk den eldste av sin art i hele Nord-Tyskland.

Magdeburg (52.3km)

Magdeburg er med sin fantastiske historie og nydelige grønne områder, gamle bydel og vidunderlige atmosfære en flott by. Under tredveårskrigen ble byen nesten fullstendig ødelagt. Det var en religionskrig mellom katolikker og protestanter i det tysk-romerske riket. Krigen startet med opprøret i Bøhhmen i 1618 og endte i 1648 med den Westfalske Freden. Litt under trehundre år senere under de alliertes bombetokter mot slutten av 2. verdenskrig ble byen utbombet. I 1989 kunne Magdeburg på ny begynne å stige opp som Fugl Fønix fra asken og i dag er byen igjen en moderne metropol med mye å by på. Byen har flere flotte kirker, både katolske og protestantiske og spesielt domkirken St. Mauritius og St. Katharina er verd et besøk. Domkirkens to tårn reiser seg høyt over byen og kan sees fra flere kilometers avstand.

Magdeburg er mer enn bare kirker og flotte bygninger. Ta turen inn til sentrum og start med en flott spasertur langs Breter Weg eller Ernst-Reuter-Allee, som er et tradisjonelt shoppingområde i byen, spekket med spennende spesialbutikker og restauranter og små bistroer.

BadeLand Wolfsburg (59.1km)

BadeLand Wolfsburg er et av Nordtysklands største badeland, og har mange morsomme attraksjoner. Bølgebasseng, rutsjebaner, sauna, boblebad og et avslapningsområde er bare noen av dem. Det er barnevennlige hoteller i nærheten, så hvorfor ikke ta hele familien med på ferie og overraske ungene med en ferie i bil og en tur til BadeLand Wolfsburg.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Opphold med halvpensjon

Lüneburger Heide

Nydelige Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 flaske vann
 • Fri bruk av svømmebasseng og sauna

243,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Et sant naturparadis

Les mer

Ringhotel Villa Westerberge

Inkl. 3-retters meny

Harzen

Wellness i slottsmiljöer

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Adgang til wellness og gym
 • Gratis internett og parkering

301,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Herskapelig atmosfære i eventyrlige Harz

Les mer

Hotel Dömitzer Hafen

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Mecklenburg-Vorpommern

Maritimt hotell rett ved Elben

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kake

341,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Maritimt hotell rett ved Elben

Les mer

Bernsteinsee Hotel

Inkl. halvpensjon

Lüneburger Heide

Hotell ved innsjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny inkl. appetizer
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 velkomstdrink

674,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Naturferie ved idylliske Bernsteinsee

Les mer