Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Két Korona

Ta hele familien med på badeferie ved Balatonsjøen

 • 1.825 km fra Svinesundbroen
 • 1.700 km fra Hirtshals
 • 1.250 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng
 • Dampbad

Om hotellet

På sørsiden av Lake Balaton finner dere velværehotellet Hotel Két Korona. Fra hotellet er det bare 500 meter til sjøen og det sjarmerende feriestedet Balatonszárszó, hvor dere kan nyte mange restauranter og barer som ligger på rekke og rad nede ved sjøen.

Hotellet tilbyr

Det vakre fire-stjerners Hotel Két Korona har attraktiv beliggenhet på sørsiden av Lake Balaton i det hyggelige feriestedet Balatonszárszó, mindre enn 500 m fra sjøen. Hotellet er en koselig liten oase med et stort grøntområde rundt seg og i midten av hotellet, hvor dere kan slappe av. I den nydelige restauranten kan dere nyte en variert buffé og dersom været tillater det, åpner restauranten utendørsterrassen. Dere kan nyte en kopp kaffe her i løpet av dagen. Hotellet har et hyggelig velværeområde, med innendørs basseng, utendørs basseng (som er åpent i høysesongen), spa, badstue og flere forskjellige behandlinger.

Rommene

Alle rommene er utstyrt med eget bad, TV og internett. I tillegg er det en sørvendt terrasse på hvert rom slik at du kan nyte solen i løpet av dagen.

Merk at

Turistskatt på 1,60 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Festetics slott (65.9 km)

  Festetics slot ligger i Helikon Park som er det største grøntområdet i Keszthely. På slottet kan dere besøke Helikon Slottsmuseum som er en av byens største turistattraksjoner. Barokslottet ble ferdig i 1887 og har ikke mindre enn 111 værelser. Her er verker av Haydn, Pleyel og Goldmark stilt ut og i første etasje er det utstilt noen meget flotte og dyrebare militærvåpen som er lånt av det ungarske nationalmuseet.

  Festetics slott
  Festetics slott
 • Hévíz sjøen (70.5 km)

  Lake Hévíz er verdens nest største termalsjø. Her finnes verdens største varmekilde som spruter 410 liter vann, på omkring 40 grader hvert sekund. Sjøen har en temperatur på 24 grader om vinteren og opp mot 37 grader om sommeren. Sjøens helbredende krefter har vært kjent i århundrer, og folk har bodd her siden steinalderen. Her finnes det også flere forskjellige spa-steder å velge mellom slik som f.eks. Hévíz, Kehidakustány og Zalakaros.

  Hévíz sjøen
  Hévíz sjøen
 • Keszthely (65.4 km)

  Keszthely er en by på Balatonsjøen med nydelig arkitektur bygget i gotisk, barokk og transilvansk stil. Det er hyggelig å utforske Keszthely til fots, men en annen mulighet er å det lille turisttog for at få et godt overblikk over byens severdigheter. Keszthelys største turistattraksjon er det berømte Festetics slottet. Det finnes flere spennende museer i Keszthely, og et av dem er Panoptikums som er en kopi av parlamentet i Budapest samt et museum om Balatonsjøen, som både handler om naturen og kulturhistorien i området. På Marsipanmuseet lager de alle mulige merkelige figurer av marsipan. Her kan dere bl.a. se en kopi av byens slott og kaker som er formet som politihatter og arbeidshjelmer.

  Keszthely
  Festetics slott i Keszthely
 • Héviz (72.1 km)

  I den lille hyggelige byen Héviz, ikke langt fra Balatonsjøen, finner dere en helt unik stemning, fantastiske naturopplevelser og kulturelle severdigheter. Lokalbefolkningen ønsker alle besøkende velkommen med åpne armer. Byen er et berømt spa-sted, og trekker hvert år tusenvis av gjester som lengter etter å slappe av. I byen ligger blant annet verdens største termiske innsjø i vakre omgivelser. Byen ønsker dere velkommen med dens helende kraft fra innsjøen, romantiske middager i byens vinkjellere samt en promenade under trærne i El Egregy. De vakre vannliljene og den fantastiske gjestfriheten er en del av den berømte "Hévíz-erfaringen" og må oppleves og nytes på en miniferie eller kanskje et billig velvære-opphold i Ungarn.

  Héviz
  Dra på sommerferie eller velværeferie i den lille hyggelige byen Héviz, ikke langt fra Balatonsjøen.
 • Siofok (26.1 km)

  Siofok tiltrekker seg mange besøkende til sørsiden av Balaton. Siofok er en badeby, med en flott strandpromenade. Fra midten av juni til begynnelsen av september, er det en veldig livlig stemning. Her arrangeres det strandfester, festivaler og konserter. I byen finner dere også et museum om komponisten Imre Kalman som er reist til ære for ham i byens sentrum.

  Siofok
  Besøk den vakre ungarske badebyen Siofok på en ferie nær Balatonsjøen
 • Zamárdi (17.9 km)

  I den lille sjarmerende landsbyen Zamárdi kan dere dra på vingårdsbesøk. Byen har røtter helt tilbake til 1100-tallet og har rundt 2300 fastboende. Her finner dere flere vingårder med forskjellige hvitviner i alle prisklasser. I området finner dere også flere gode restauranter som byr på god mat som kan nytes sammen med den lokale vinen.

  Zamárdi
  Nyt Zamárdis flotte, idylliske landsbyatmosfære.
 • Tapolca (94.8 km)

  Under den lille byen Tapolca er det grotter som ble laget for ca. 100 år siden. Her kan man være med på en helt unik båttur på den opplyste underjordiske sjøen. Både store og små familiemedlemmer vil garantert få en artig opplevelse i de mystiske grottene.

  Tapolca
  Besøk den lille byen Tapolca
Vis flere

Kart

Hotel Két Korona
Csárda u. 18. 8624 Balatonszárszó

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 25% rabat