Kjør-selv ferie til Hotel Kogler i Østerrike

Norsk | NOK

Hotel Kogler

Moderne hotell med velvære-avdeling og fantastisk beliggenhet i Østerrike

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Velvære-avdeling med svømmebasseng, boblebad og badstue
 • Balkong på alle dobbeltrom
 • Tennisbaner og minigolf i nærheten
727,-
5~8 dager fra
3.179,-

Deilig hotell – også for familier

Besøk Bad Mitterndorf

5 dager
Fra 3.179,- / spar opp til 377,-
SPAR
6 dager
Fra 3.889,- / spar opp til 494,-
SPAR
7 dager
Fra 4.669,- / spar opp til 615,-
SPAR
8 dager
Fra 5.389,- / spar opp til 728,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

5 dager inkl.

 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 4-retters meny/buffé
 • 4 x matpakke (til å ta med)
 • 4 x ettermiddagskaffe/te
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Det flotte familieeide Hotel Kogler ønsker dere velkommen til Bad Mitterndorf. Hovedvekten ved denne ferien er den fantastiske, rolige og sentrale beliggenheten som er fylt med familiær sjarme samt temakvelder med buffé eller grillkvelder.

Hotellet tilbyr 

Det familieeide Hotel Kogler ligger i en park og er et ideelt utgangspunkt for ferien deres i Bad Mitterndorf. Den fantastiske, rolige og sentrale beliggenheten med familiær sjarme står øverst på denne ferien. Dere starter dagen med en solid frokostbuffé fra klokken 08.00 til 10.00, og til middag får dere servert en 4-retters à la carte-meny (klokken 18.30–20.00). Temakveldene med buffé eller grillkvelder i hagen er svært populære.

De hyggelige rommene med panorama-terrasse inviterer til å slappe av og nyte ferien. Uansett om ferien består av sport, regnværsdager, moro eller avslapning, har dere velvære-avdelingen på hotellet med svømmebasseng, boblebad og badstue. I nærheten av hotellet kan dere finne mange aktiviteter, som fotturer, klatring, ridning og svømming. Dere har også tilgang til spennende fritidsaktiviteter som tennishall, minigolf, og mye mer. Det er gratis parkering på hotellet.

Rommene

Dobbeltrommene er 18-23 kvm store og utstyrt med bad/toalett, telefon, radio, TV, hårføner og balkong. Enkeltrommene er ca. 12-14 kvm store og disse har ikke adgang til balkong.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrommene er 12-14m2. Rommet har eget bad med dusj eller badekar og toalett. Alle rom er utstyrt med telefon, radio, flatskjerm-TV og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrommene er 18-23m2. Rommet har eget bad dusj eller badekar og toalett. Alle rom er utstyrt med telefon, radio, flatskjerm-TV og hårføner. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1100 km fra
Kiel, Tyskland
1525 km fra
Hirtshals, Danmark
1625 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Altaussee (286.9km)

Nyt en ferie i dette nydelige området med mystiske innsjøer, en mengde blomster i mange farger og de majestetiske fjellene. I fjellene rundt byen er det flere markerte turstier på alle nivåer. Alle innsjøene byr på en mengde aktiviteter. Dere kan f.eks. svømme i det krystallklare vannet, dykke, fiske eller padle i kano. Om sommeren er det et eksklusivt badeområde ved Kahlseneck snack stasjon. Dere finner også fine sykkelstier samt muligheter for high ropes klatring. Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Østerrike i eget tempo.

Altaussee Salzwelten (24.5km)

Altaussee Salzwelten ligger ved elven Loser hvor dere har muligheten hvor dere kan besøke en underjordiske verden bestående av salt. Den flere århundre gamle saltminen har karakterisert området i mange år og er i dag den største aktive saltminen i Østerrike. Dramatisk og vakker opplevelse som tar dere med inn i den hellige verdenen. Kan anbefales som aktivitet for hele familien.

Hallstatt (30.3km)

Like ved den koselige landsbyen Hallstatt står det noen loddrette klippevegger. Herifra har dere en fantastisk utsikt over innsjøen og fjellene. Hallstatt er en liten meget sjarmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstasjon på motsatt side av sjøen. Dere kan ta den lille båten som går i rute frem og tilbake mellom stasjonen og byen. Den er på UNESCOs verdensarvliste og et meget populært utfluktsmål. Om kvelden er det en unik stemning over byen og innsjøen.

Strechau borgen (39.5km)

Borgen Strechau ble oppført på 1000-tallet og er utformet i en kombinasjon av gotisk og romansk stil. Borgen ble gjenreist som et renessanseslott på midten av 1600-tallet. Den indre gårdsplassen i italiensk stil og det manieristiske maleriet fra 1579 vitner om dette. Ta en rundtur på borgen og opplev dens historie, ta inn den flotte arkitekturen med egne øyne. I dag huser også borgen et skikkelig veteranbilmuseum hvor dere kan se den unike samlingen av Steyr-Daimler-Puch for dere selv.

Narzissenfest (14.6km)

En av områdets største og mest populære årlige begivenheter er "Daffodil Festivalen" også kalt "Narzissenfesten" som finner sted hvert år i mai og juni. Narzissenfesten er Østerrikes største blomsterfestival, og besøkende fra hele verden strømmer til for å oppleve de blomstene og de lokale tradisjonene i Østerrike.

Badesee Lassing (32km)

Badesee Lassing ligger mellom Steiermark Ennstal og Paltental, rundt 800 meter over havet. Her kan både store og små boltre seg i et vell av aktiviteter, i og omkring den vakre innsjøen. Det finnes tennis-, volleyball- og vannrutsjebaner. Her kan dere spille bordtennis, ta med barna på lekeplasser eller legge ut på vandre- og sykkelturer ut i det vakre landskapet.

Benediktinerstift Admont - Bibliotek & Museum (48.4km)

I byen Admont kan dere se på et nesten 950 år gammelt munkekloster. Benediktinerklosteret ble grunnlagt i 1074 og har en nydelig beliggenhet ved Enns-elven. Dette er det eldste gjenværende klosteret i Steiermark og har det største monastiske biblioteket i hele Verden. Dessuten finnes også en omfattende samling av forskjellige vitenskapelige gjenstander og kuriositeter og to store kunstsamlinger av historisk og moderne kunst.

Russbach (50.2km)

Det gule toget Ameisenexpress tar dere gjennom et kupert alpint landskap til fjellhytta Edtalmhütte, hvor dere kan prøve et tradisjonelt østerriksk måltid. Her fortelles sagn for barna og det er lekepark i Brunos fjellverden. De voksne kan i mellomtiden slappe av med kaffe og kake på solterrassen.

Nationalpark Gesäuse (60.5km)

Nasjonalparken består av fjell, innsjøer og skogsområder. Gjennom millioner av, år har vannet i Enns-elven hulet ut fjellkjeden og i med tiden laget en kløft med bratte vegger som stekker seg svimlende 1.800 meter opp i luften. Noen steder kan dere møte på fossefall på over 100 meter. Med andre ord har Nationalpark Gesäuse alt hva dere kan ønske dere, like fra vandsport til idylliske vandreturer.

Skiområdet Loser – Altaussee (23.5km)

Skiområdet  Loser – Altaussee byr på 33 km preparerte bakker, som passer skikjørere på alle nivåer. Det finnes også en langrennsløpe på stedet. Det er flere restauranter hvor dere kan ta en pause og få varmen tilbake og nyte en lunsj eller en varm kopp kaffe.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters meny

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Tilgang til velvære-avdeling

2.808,-
Fra kun
3.049,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Les mer

Hotel Berghof Tauplitzalm

Sommer i Østerrike

Steiermark

Tilbud til Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering
 • 1 x lokal togtur (ca. 45 min)

176,-
Fra kun
1.819,-

Vis kort

Gjestfrihet og hyggelig stemning

Les mer

Sporthotel Dachstein West

Sykkel- og fjelltur i vakker natur

Salzburgerland

Aktiv ferie i Østerrike

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • Tennengau Plus Card

510,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Naturen kaller i Dachstein West

Les mer

Hotel Unterberghof

Aktiviteter i Salzburgerland

Salzburgerland

Sommer i Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 3 x kaffe og kake (15:00-16:30)
 • 1 flaske vann pr. rom (1. middag)
 • Gratis øl og vin (18:00-20:00)

Kun
2.429,-

Vis kort

Ferie i landsbyen Flachau

Les mer

Aparthotel Ferienalm

Inkl. 4-retters meny og kakebuffé

Steiermark

Vakre Schladming

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 4-retters meny/buffé
 • 2 x lett lunsj
 • 2 x kakebuffé

Fra kun
1.039,-

Vis kort

Aktiv ferie i Dachstein-Schladming

Les mer