Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Kommandørgården

Dra på øyferie i Vadehavet, og nyt de mange aktivitetene på Rømø

 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 360 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Introduksjon

Det koselige feriesenteret Kommandørgården ligger midt i noen flotte omgivelser på Rømø ved Vadehavet på vestkysten av Jylland – og her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Hotellet tilbyr

Hotellet tilbyr gratis adgang til innendørsbassenget i tillegg til dampbad og utendørs svømmebasseng. I åpningstiden er det også adgang til Rømø Play og Horsepark, som ligger rett ved siden av feriesenteret. Her kan barn og voksne få en tur på enten en ponni eller eselvogn eller dra på oppdagelsesferd i parken. Stedet har ikke mindre enn to vannsklier, Crazy River og Black Tunnel. Dessuten er Rømø en øy med vakre sanddyner og brede, fine strender, som strekker seg fra Juvre Strand i nord til Sønderstrand i sør. Kommandørgården har også et wellnessenter, hvor de utelukkende bruker økologiske produkter. Her tilbyr de alt fra tyrkisk hamambad til Abhyanga helkroppsmassasje og Hot-Stone-massasje med varme basaltsteiner fra Hawaii.

Rommene

Kommandørgården har enkelt- og dobbeltrom, som alle er praktisk innredet med bad og toalett samt et lite tekjøkken med kjøleskap, som inkluderer en kaffetrakter og en vannkoker. Rommene er også utstyrt med tv og radio og har enten en terrasse eller svalgangsbalkong med hagemøbler. I dobbeltrommene er det mulighet for oppredning på sovesofa.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, hvilket betyr, at det ikke vil bli skiftet sengetøy eller håndklær under
oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen, evt. mot gebyr.

Bruk av badstue og jacuzzi er mot gebyr. Veil.pris: Badstue dkr 85.- per pers./dag, jacuzzi dkr 115.- per pers. (20 min.)

Det er ikke mulig å forlenge oppholdet ved å gjøre to påfølgende bestillinger.

Vis flere

Verdt å se

 • Sort Sol (15.7 km)

  Om dere skal på miniferie til Sørjylland om våren eller høsten, så kan det hende at dere er så heldige å få oppleve naturfenomenet Sort Sol, når stærene samles i enorme flokker for å dra. Stærene kommer fra landene rundt Østersjøen og fra Norge. De store fugleflokkene tegner fascinerende mønstre på himmelen, rett før de lander på jorden for natten - dette fenomenet kalles Sort Sol, og kan i enkelte tilfelle romme opp mot 1 million fugler. Stærenes vårreise varer fra februar til midten av april, og høstreisen begynner i august og kan vare helt til desember.

  Sort Sol
  Opplev naturfenomenet Sort Sol om våren eller høsten
 • Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt (15.8 km)

  Kjør-selv på familieferie i Tyskland og besøk dette opplevelsessenteret ligger like ved parkeringsplassen på havna i List. Her kan dere oppleve aktiviteter knyttet til temaene: klima, vær, naturens krefter og forskning. Anlegget omfatter også et 800 kvadratmeter stort utendørsområde med blant annet barnas lekeplass med tema naturens krefter. Dere kan bestille en miniferie eller et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie.

  Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt
  Besøk det spennende opplevelsessenteret Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt.
 • Vadehavet (32.9 km)

  Finn en miniferie til Vadehavet hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie i den vakre danske naturen. Vadehavet nasjonalpark ligger på den jyske vestkysten og strekker seg fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grensa i sør. Området omfatter også øyene Fanø, Rømø og Mandø. Det er særlig tidevannets gjøren og laden som karakteriserer landskapet nasjonalparken. Her kan dere spaser til toppen av de høye dikene som verner mot stormfloder og oppleve de uendelige utsiktene ut over Vadehavet og de flate myrområdene. De mange sandbankene i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende seler. På de tre vadehavsøyene Rømø, Fanø og Mandø er det store området med uberørt natur, klipper og noen av de fineste strendene i Danmark. Dra på sommerferie, vinterferie eller høstferie og opplev Vadehavet i eget kjør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har enestående natur og et rikt dyreliv.
 • Ribe Domkirke (39.0 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vår Frues Kirke i Danmark
 • Ribe Vikingecenter (38.2 km)

  Bli med på en fantastisk reise tilbake til den gangen vikingene hersket i Ribe. Føl historien tett på kroppen og hør historiene om de gamle danene og deres liv og levesett og prøv selv å være viking for en dag. Ta en tur over markedsplassen og møt de dyktige sølvsmedene og glassperlemakerne. Besøk vikingenes hus og spesielt det flotte tinghuset med kalkmalerier. Prøv å skyte med langbue eller delta i trening som hører med til å kunne bli en ekte viking. Lær mer om deres matvaner, og ellers la fantasien ta over og opplev stemningen som Ribe Vikingecenter gjenskaper til fulle.

  Ribe Vikingecenter
  Dra på en fantastisk reise tilbake til da vikingene hersket i Ribe
 • Gram Slot (45.6 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgitt av vollgraver i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige byen Gram, hvor det generelt er en fin stemning. Slottet brukes i dag som eventhus. Her er det kapasitet til nærmere 50.000 gjester og det er både konserter, ferieleiligheter og et stort økologisk jordbruk. Dessuten settes det stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også presenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot
 • Schackenborg Slott (49.1 km)

  Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slott. Gå f.eks. på oppdagelsesferd i århundredes historie, dra på en guidet tur i den vakre slottsparken eller gå forbi den gamle stallen, hvor dere finner et spennende besøkssenter. Schackenborgs program byr på klassiske konserter, foredrag, debatter med mer. 

  Schackenborg Slott
  Der sker altid noget på Schackenborg Slott
 • Vadehavscentret (37.9 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev Vadehavet. Vadehavscentret arrangerer spennende turer, hvor dere har muligheten til å oppleve Nationalpark Vadehavets unike natur og kultur sammen med en fagutdannet naturveileder. Bli med på selsafari og opplev seler i deres naturlige omgivelser. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd i den danske naturen. 

  Vadehavscentret
  Dra på selsafari med Vadehavscentret og opplev dyrene i deres eget habitat.
Vis flere

Kart

Hotel Kommandørgården
Havnebyvej 201 6792 Rømø

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 35% rabat