Kjør deg selv til Hotell & Konferens Wången i Jämtland

Norsk | NOK

Hotell & Konferens Wången

Dra på familieferie og ooplev Alsenshøen og mange utendørs aktiviteter

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Avslapningsområde med fantastisk utsikt og boblebad
 • Vakker utsikt over landskapet og Alsace-sjøen
 • En fantastisk naturopplevelse med vakre turstier
731,-
3~4 dager fra
939,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie i Alsen

3 dager
Kun 939,- / spar opp til 481,-
SPAR
4 dager
Kun 1.399,- / spar opp til 731,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x velkomstkaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotell & Konferens Wången har en vakker beliggenhet rett ved Alsensjøen og omgitt av den jämtlandske naturen. Hotellet har sitt eget ridehus og travbane og flotte rom samt mulighet til å planlegge en rekke aktive feriedager. Etter en lang dag på oppdagelsesferd i naturen, kan dere få hvilt føttene i hotellets avslapningsområde, eller i det utendørs boblebadet.

Hotellet tilbyr

Bo midt i Jämtland på Hotell & Konferens Wången, som ligger ved sjøen Alsens. Her er dere omgitt av vakker natur og mange spennende turstier og naturopplevelser nær hotellet.

Hotellet har et flott avslapningsområde med utendørs boblebad og badstue.

Wångens Wärdshus serverer mat basert på lokale råvarer og de hjemmelagde spesialitetene fra Jämtlands er svært populære. Hver morgen kan dere starte med hotellets lekre frokostbuffet, hvor dere kan få energi til en lang dag fylt med spennende aktiviteter. Det serveres også lunsj og middag på hotellet.

Hotellet har en flott beliggenhet i Jämtland og det er flere turstier å velge mellom samt spennende fossefall. Det er ikke langt til Åre, som er et fint sted å stå på ski. Det er også veldig gode fiskemuligheter i området.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet er det tilgang til gratis trådløst internett.

Rommene

Hotell & Konferens Wången har i alt 28 moderne rom, som er 12 kvadratmeter store, og ligger i hotelbygningene Wangr eller Förvaltaren. Rommene er inndelt i enkelt- og dobbeltrom, og det er mulig at få opptil to ekstra senger på dobbeltrommene. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner. På rommene er det også TV.

I Förvaltaren er det en stue i begge etasjer, og i første etasje er det et fullt utstyrt kjøkken med plass til opptil åtte personer.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

725 km fra
Svinesundbroen
725 km fra
Strømstad, Sverige

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Östersund (48.3km)

Östersund er en by med litt over 50.000 innbyggere som ligger i det sentrale Sverige og normalt også tar æren med ​​å være Sveriges geografiske midtpunkt.

Byen ligger ved sjøen Storsjön, eller Storsjøen, og på den andre siden av Frösön. Östersund er den eneste byen innenfor Sveriges nåværende grenser, som ble grunnlagt på 1700-tallet. Byen ble grunnlagt av kong Gustav III den 23. oktober 1786, etter at Odensala-bøndenes jorde ved Östersund ble anskaffet til formålet. Det var meningen at byen skulle kontrollere handelen i Jämtland.

Hvis dere drar på utflukt til Östersund, så må dere besøke Östersund Rådhus, Arctura og den store kirken. Det er også over 300 butikker i byen, så her kan dere benytte anledningen til å shoppe litt innen turen går videre til en hyggelig frokostkafé eller kanskje bare en kopp kaffe. Om sommeren avholdes også Storsjöyran-festivalen, som er en av ​​Sveriges eldste byfestivaler med mange opptredende kunstnere.

Storsjön og Storsjödyret (38.3km)

Storsjön-sjøen er en sjø i det sentrale Jämtland med et areal på 464 kvadratkilometer og er Sveriges femte største sjø.

Det er gratis å fiske i hele Storsjön og dere kan fiske med stang så lenge dette ikke skjer fra en båt. Den store sjøen og landskapet rundt sjøen blir ofte beskrevet som en oase i ørkenen omgitt av høje fjell mot vest og store skogområder mot øst. Ifølge historien lever det mytiske Storsjö-dyret i sjøen.

Torsjödyret ble for første gang nevnt i skrifter fra 1635 i legenden om trollene Jata og Kata, og her er det mystiske dyret forbundet med Frösö runesteinen.

Det har vært mange påstander om observasjoner av fenomenet siden det 19. århundret. Det er for det meste om sommeren og i sjøens sørlige og østlige områder at man kan være så heldig å se det mystiske dyret. Men i 2008 ble det satt opp fire webkameraer og et varmesøkende kamera på øya Nysvehälla, og i august samme år ble noe, som de hevdet var det mystiske dyret, fanget på film.

Det store havdyret beskrives normalt som slangelignende, over 10 meter langt og opptil én meter bred med to eller tre pukler. Huden beskrives som skinnende og grålig-sort eller grå-grønn med sorte pletter. Den har korte ben, med lengre bakben, nakken er lang og den har et lite hundelignende hode.

Det har blitt gjort mange forsøk på å forklare fenomenet, og en av de mest alminnelige forklaringene er at det er en ekstremt stor malle, og disse kan bli opptil fem meter lange og veie imponerende 300 kg. En annen forklaring er at udyret er en kjempe på fire ben som har overlevd siden det var dinosaurer på jorden.

Ingen vet hva som er sant, noe som gjør Storsjön til en enda mer spennende attraksjon.

Fossefallet Tännforsen (78.6km)

Tännforsen er et vakkert og imponerende fossefall som ligger i Åre kommune i Jämtland. Det er det høyeste fossefallet i Sverige og har en fallhøyde på 37 meter, en loddrett fallhøyde på 26 meter og er 60 meter bred.

Tännforsen er også en av Jämtlands mest besøkte turistdestinasjoner og er samtidig et av de få fossefallene som ikke har blitt utnyttet av den moderne tids sult etter strøm. Men dette har ikke vært uten kamp og den ble til slutt reddet av de lokale innbyggerne som nektet at det skulle bygges et vannverk ved fossefallet.

I dag er Tännforsen og det omkringliggende naturområdet et naturreservat og en del av Natura 2000-området.

Fossefallet er er en del av Indals-elven og forbinder sjøene Tännsjön og Östra Noren. Det meste av vannet strømmer gjennom i løpet av høsten og i slutten av mai. Om vinteren kommer det ikke så mye vann gjennom men er i stedet dekket av en vakker iskappe.

Frösön (45km)

Frösön er en 41 kvadratkilometer stor øy i Storsjön eller Storsjøen, som er forbundet fastlandet via tre broer, hvor en av ​​dem forbinder øya med Östersund kalt Frösöya på den lokale jamske dialekten.

Frösön består for det meste av klipper, og øyas natur er relativt kupert. Det høyeste punktet på øya er Östberget og det når opp til en høyde på 469 meter over havet, og 176 meter over sjøen Storsjön.

Den omkringliggende naturen består av store skoger og marker. Derfor er det også et rikt dyreliv med blant annet elg og rådyr, noe som også skyldes at de vandrer over isen om vinteren og derfor blir værende på øya når isen smelter igjen om våren.

På den sørvestlige siden av øya, ligger den berømte fuglesjøen Ändsjön, og dette området er et naturreservat.

På Frösön ligger det gamle slottet Mjälleborgen og den kjente Frösösteinen, som også er verdens nordligst beliggende runestein. På Öneberget har man også funnet vikingmynter fra den engelske øya Isle of Man.

Östersund Åre lufthavn ligger på Frösön.

Skiløp i Åre (57.2km)

Åre er en liten landsby i det vestlige Jämtland med knappe 1.500 fastboende innbyggere. Men det er en ekstremt populær turistdestinasjon med mange skiløyper og hoteller. Området er fullt av turister året rundt, også om sommeren når det ikke lenger er snø. Da brukes skråningene til mountainbiking og gåturer.

Åres alpine skiområde er det eldste i Sverige og har til sammen 46 heiser og 89 skiløyper. Her ligger også den høyeste høyden for en heis i Sverige på imponerende 890 meter. Det høyeste punktet ligger 1274 meter over havet. Skiområdet er delt opp i to heissystemer basert på fire forskjellige landsbyområder. Den samlede løypelengden i Åre er 192 km. Det er skråninger til alle nivåer med alt fra begynnere til erfarne skiløpere.

Tre ganger har Åre vært arrangør for alpine verdensmesterskap og Åre regnes av samme grunn også for å være Sveriges nasjonale skiarena. Skiområdet både drives og eies av Skistar, som også driver andre kjente skiområder i Sverige.

Hvis dere vil dra på vinterferie i Sverige, så er Åre et godt valg og et deilig sted å dra på skiferie sammen med familien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Sälens Högfjällshotell

Opphold i 6-personers leilighet

Svenske fjell

Opplev i Sälen

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger
 • Gratis parkering
 • 2 soverom m. 6 sengeplasser
 • Hverdagsrom m. kjøkkenavdeling
 • Dusj, WC & TV

900,-
Fra kun
1.859,-

Vis kort

Sommer og høst i de svenske fjellene

Les mer

First Hotel Strand Sundsvall

Inkl. halvpensjon

Medelpad

Miniferie i Sundsvall

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett

783,-
Kun
849,-

Vis kort

Besøk Sundsvall, lokalisert midt i Sverige

Les mer

Good Morning+ Sundsvall

Sentral beliggenhet

Medelpad

Opplev Sundsvall

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

141,-
Kun
569,-

Vis kort

Svensk båthotell i Sundsvall

Les mer

Orsa Järnvägshotell

Inkl. halvpensjon

Siljan

Miniferie ved Orasasjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldsmat
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

636,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Historisk jernbanehotell ved Orsa-sjøen

Les mer

Best Western Hotell Hudik

Opphold med frokostbuffé

Dalarna

Koselig Hudiksvall

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Adgang til utendørs svømmebasseng
 • Cava og snacks på rommet
 • Gratis parkering og WiFi

Kun
1.029,-

Vis kort

Avslappende ferie med herlig atmosfære

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.