Aktiv ferie i Bad Laasphe på Hotel Lahnblick

Norsk | NOK

Hotel Lahnblick

Natur og wellness på hyggelig familiedrevet hotell i Bad Laasphe

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Aktiv ferie midt i naturen
 • Vandre- og sykkelturer for store og små
 • Rolig familiedrevet hotel
2.341,-
3~8 dager fra
1.039,-

Inkl. 3-retters meny

Aktiv ferie i Bad Laasphe

3 dager
Fra 1.039,- / spar opp til 555,-
SPAR
4 dager
Fra 1.529,- / spar opp til 832,-
SPAR
5 dager
Fra 1.949,- / spar opp til 1.179,-
SPAR
6 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 1.537,-
SPAR
7 dager
Fra 2.749,- / spar opp til 1.944,-
SPAR
8 dager
Fra 3.089,- / spar opp til 2.342,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til basseng og badstu
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Dra på en aktiv ferie med fantastisk natur til den maleriske byen, Bad Laasphe, med et billig hotellopphold ved det moderne innredede Hotell Lahnblick. Enten dere foretrekker å gå turer på Rothaar-stien, besøke museer eller dra på idylliske sykkelturer, så har dere en hyggelig base for en avslappende ferie.

Hotellet

Det privatdrevne Hotell Lahnblick ligger rett ved skogen, men også sentralt i forhold til Bad Laasphe. Her serveres måltidene i romslige omgivelser i den nydelige panoramarestauranten, hvor dere i tillegg til en rikholdig frokost, også kan nyte lekre regionale og internasjonale retter om kvelden.

Fra hotellet kommer dere lett ut i naturen med vandre- og sykkelturer. Utforsk Bad Laasphe, som byrmasse kultur og forskjellige museer. Det er også gode muligheter for kanoturer, ballongturer, nordic walking, rulleskøyter og til og med paragliding. Regionen er perfekt for en aktiv ferie.

Dersom dere spiller golf, så kan dere svinge køllene på Wittgensteiner Land golfklubb, som er en 12-huls bane nydelig plassert mellom Berleburg-slott og Wittgenstein slott.

Etter en opplevelsesrik dag kan dere slappe av i saunahagen, hvor det finnes en finsk badstue, lyssauna og dampbad. Dere kan også nyte en dukkert i det flotte innendørs svømmebassenget eller spille bowling på hotellets egen bane. Dessuten er det også mulig å bestille massasje i wellness-området.

Hotellet er i tilleg til privat besøkende, også et populært møte- og konferansesenter med fire møtelokaler på opptil 85 m².

Rommene

HotellLahnblick har 41 nydelige rom, som alle har et bad med dusj, toalett og hårtørrer, og er utstyrt med behagelige senger og TV. De fleste rommene har dessuten en herlig panoramautsikt over Bad Laasphe.

 

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

500 km fra
Kiel, Tyskland
925 km fra
Hirtshals, Danmark
1150 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Bonn (134.2km)

I Bonn er det mulig å besøke kunstgalleriet, Historisk Museum eller ta en tur til Beethovens barndomshjem. Om vinteren kan dere oppleve det vakre julemarkedet i Bonn, hvor hele byen er lyst opp av vakre lys fra dekorasjoner og det lukter av julebakst i alle gatene.

Siebengebirge (140.2km)

Naturparken Siebengebirge strekker seg fra Bonns byområde til Bad Honnef. Naturparken er et enestående landskap, som er fullt av bakker, som stammer fra en vulkan. Naturparken byr dessuten på vinmarker, bøk- og eikeskoger samt helt fantastiske utsiktspunkter, hvor dere kan skue utover Rhin-dalen.

Schloss Drachenburg (140.6km)

Besøk det vakre Drachenburg slott, som ligger i utkanten av Bonn. Etter en omfattende oppussing, kan besøkende nå gå en tur gjennom slottet og oppleve hvordan livet på slottet var i det 19. århundre. Gå også en tur i den store slottsparken, som omgir slottet.

Avslutt besøket med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som er innredet i en bygning rett ved siden av slottet.

Köln (126.8km)

Besøk domkirkebyen Köln og nyt en lang ettermiddag på de små, hyggelige vertshusene rundt Alter Markt og Heumarkt og en av de store pubene i den gamle bydelen. Her flyter den lokale ølen, Kölsch'en – byens nasjonaldrikk, i strie strømmer, her serveres det rhinske spesialiteter, og her er stemningen herlig og avslappet.

Kölns museer oppfyller alle forventninger, ikke minst det storslåtte Museum Ludwig med verk av Picasso, Warhol og Lichtenstein. Også det romersk-germanske museet med utstillingsgjenstander fra Kölns 2000-år lange historie er vel verdt et besøk.

Den vakreste utsikten over Kölns gamle bydel og domkirken får man nok fra utsiktsplattformen på Köln Triangle i 100 meters høyde.

Julemarked i Köln (127.7km)

Hvert eneste år forvandles Kölns vakre sentrum til et magisk julelandskap fylt med festlige aktiviteter. Når julemarkedene i Köln åpner den siste mandagen før advent, er det i selskap med millioner av besøkende – både lokale og gjester fra hele verden. Julemusikk, kunsthåndverk, leketøy, juledekorasjoner og duften av de mange julebakstene skaper en praktfull atmosfære i byen. Köln har flere julemarkeder å by på, og det er helt sikkert noe for enhver smak og aldersgruppe.

Foran byens domkirke samler det seg mer enn 150 sjarmerende treboder. Dette markedet ligger veldig sentralt til mellom det romersk-tyske museet og Kölns konserthus. Herfra har dere kun en kort gåtur til byens attraktive shoppingdistrikt med god anledning for å supplere juleshoppingen med massevis av velkjente butikker og merker.

På Neumarkt settes det opp et fortryllende julemarked der hvitkledde engler i menneskeskikkelser går rundt og sprer glitter og julestemning blant de besøkende.

Byens vakre havn med sitt idylliske utsyn utover Rhinen har et sjarmerende julemarked med maritim stemning som virkelig bringer liv og glede blant gjestene.

Ett av byens mest populære julemarked er Heinzel-Weihnachtsmarkt in der Altstadt ved rådhuset. Spesielt de yngste elsker dette julemarkedet, og det er nostalgiske karuseller, dukketeateret og julenissen som kanskje trekker mest.

Kikk også innom det hyggelige julemarkedet i Stadtgarten og julemarkedet på torget med det passende navnet Rudolfplatz. Her er det fine boder og en herlig atmosfære.

Risskov Bilferie har et godt utvalg av hyggelige hoteller i Köln by og omegn. Dra på billig kjør-selv-ferie til den vakre storbyen og opplev alle de magiske julemarkedene og den skjønne julestemningen med et billig hotellopphold i nærheten. 

Remagen (146km)

Den lille byen Remagen ble kjent etter 2. verdenskrig, da tyskerne mente at de hadde sprengt alle Rhinens broer, men en jernbanebro ved Remagen hadde tyskerne glemt. Denne muligheten benyttet amerikanerne seg av og gikk dermed til krig mot tyskerne.

De vakre omgivelsene ved Remagen legger opp til mange utendørsaktiviteter, f.eks. gåturer, sykling og seilturer på Rhinen fra Remagen til Bonn.

Kahler Asten (40.2km)

I fjellkjeden Rothaargebirge, Nordrhein-Westfalen, ligger Kahler Asten (824 m), Sauerlands mest berømte fjell. Et opplagt toppturmål er værstasjonen på Kahler Asten mens dere utforsker fjellrikets storslåtte omgivelser til fots. Tårnet fremstår nærmest som et monument med et observasjonstårn som huser den berømte værstasjonen, en restaurant og naturhistorisk utstilling.

Der er flere turstier opp til toppen, og her venter opplevelser familien sent vil glemme. Nyt den storslåtte utsikten og ta den fine turen gjennom de tette skogene med bekker og historiske grensesteiner tett i tett.

I Kahler Asten og de omkringliggende fjellene venter også noen av Sentral-Tysklands mest kjente vintersportssteder. Her er snøforholdene utmerket. I selve Kahler Asten er det skibakkene i Skiliftkarussell Winterberg som gjelder, blant annet.

Ludendorff bro (147km)

Ludendorff bro ble bygget under 1. verdenskrig og forbant byene Remagen og Erpelvar over elven Rhinen. I starten av mars 1945 var det en av 2 gjenværende broer over Rhinen, da den ble erobret av amerikanske tropper mot slutten av 2. verdenskrig. Etter erobringen forsøkte tyske tropper å ødelegge broen og den 17. mars kollapset den. De to østlige tårnene står fremdeles den dag i dag.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpensjon

Rhindalen

Opplev Koblenz

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

182,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Utsikt over Rhin- og Lahn-dalene

Les mer

Victor's Hotel Gummersbach

Inkl. 1 lunsj og 1 middag

Nordrhein-Westfalen

Besøk Nordrhein-Westhfalen

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting m. frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 3-retters lunsj
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

314,-
Kun
519,-

Vis kort

4-stjerners hotel i Gummersbach

Les mer

Panorama Berghotel Winterberg

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Nordrhein-Westfalen

Ferie i Winterberg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til svømmebasseng

128,-
Kun
1.099,-

Vis kort

Aktiv ferie med deilige pauser på fjellhotell

Les mer

Landhotel Baumwipfel

Inkl. halvpensjon

Hessen

Koselig hotell midt i naturen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

196,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Nyrenovert hotell midt i naturen

Les mer

GHOTEL HOTEL & LIVING KOBLENZ

Inngang til festningen

Rhindalen

Opplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 x Pizza eller Flammkuchen
 • Inngang til Ehrenbreitstein festningen
 • 1 x Billett til Koblenz taubane

317,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Aktiv ferie med kultur i Koblenz

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.