Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Lisboa

Bo i en deilig oase omkranset av spennende museer og vakker natur.

 • 280 km fra Svinesundbroen
 • 50 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Bo i hyggelige omgivelser like syd for Frederikshavn. Hotel Lisboa ligger rett sør for Frederikshavn, i kort avstand fra interessante steder som Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Museum, Dyrehaven og ikke minst Møllehuset, som er en av Frederikshavns eldste bygninger, og hvor det i dag er en restaurant.

Hotellet

På dette familiedrevne hotellet starter dagen med en frokostbuffe i hotellets restaurant og om kvelden serveres tradisjonell mat fra det danske kjøkken i Restaurant Møllehuset som ligger ca. 10 min. gange fra hotellet. Dersom dere ønsker å ta med lunsj på utflukten, så kan dere spørre hotellets kjøkken, om de kan tilberede en matpakke for dere. Ønsker noe å drikke etter en opplevelsesrik dag, så kan dere besøke hotellets bar.

Der er gratis internett og parkering ved hotellet. 

Rommene

Hotel Lisboa har 32 lyse værelser innredet i skandinavisk stil. Det er både standard- og superiorværelser og I standardkategorien tilbys både enkelt- og dobbeltværelser. Superiorværelsene er luksuriøse dobbeltværelser innredet med Auping-seng, Smart TV og Dolce Gusto kaffemaskiner. Alle hotellets rom har naturligvis eget bad og toalett. Rommene ligger i separat i en egen bygning.

Merk at

Middagen serveres på Restaurant Møllehuset, som ligger ca. 10 minutters spasertur fra hotellet. Restaurant Møllehuset er stengt søndag og mandag kveld. Middagen blir erstattet til en 2-retters lunsj disse dagene. Middag på Møllehuset serveres kl. 18.00. Det er ingen middag inkludert for barn mellom 0-3 år.

Vis flere

Verdt å se

 • Pikkerbakken (2.2 km)

  Pikkerbakken ligger syd for Frederikshavn og er en del av en tre km. lang klippe som ble dannet under istiden. Området er der hvor Danmark har hevet seg mest i Danmark med hele 71 meter over havet. Herfra har dere en super panoramautsikt over Frederikshavn og Hirsholmene som ligger ute i Kattegat. Klippen spilte også en viktig rolle under 2. Verdenskrig. Kun få dager etter den tyske besettelsen, kom de første tyske troppene til Pikkerbakken og startet med å bygge opp antiluftskyts, som skulle beskytte båttrafikken til og fra Frederikshavn.

  Pikkerbakken
  Utsikten over Frederikshavn og Hirsholmene
 • Bangsbo Fort Bunkermuseum (2.7 km)

  Finn et last minute hotell nær Bangsbo og opplev Bangsbo Fort Bunker Museum i Nordjylland med et helgeopphold på tilbud. Risskov Bilferie har gode tilbud, og et besøk ved det spennende festningsanlegget bygget under den tyske okkupasjonen under den 2. verdenskrig, er en av de små hemmelighetene som gjemmer seg ikke langt fra Bangsbo by.

  Senere har det danske sjøvernet bygget ut fortet i forbindelse med den kalde krigen. I alt omfatter området hele 80 betongkonstruksjoner, hvorav 10 er fra tiden etter 2. verdenskrig. Finn billige priser på helgeopphold og kjør-selv Danmark rundt fra opplevelse til oplpevelse.

  Bangsbo Fort Bunkermuseum
  Opplev de gamle kanonene som fortsatt står oppstilt i fortet.
 • The Reef (3.1 km)

  Når været er dårlig og en tur til Palmestranden ikke duger, så kan man besøke det store tropiske badelandet Scandic The Reef. The Reef tilbyr en ganske spesiell badeopplevelse med sitt karibiske regnskogsklima, med palmer, klipper og klart blått vann. Der finnes et bølgebasseng, undervanns-skattejakt, vannsklier, fosser, et spaområde og mye mer. The Reef er gøy for folk i alle aldre, og ungene vil elske det.

  The Reef
  Lyn, torden og lys i forskjellige farger er en del av opplevelsen ved The Reef.
 • Frederikshavn (3.6 km)

  Ta en tur opp i Krudttårnet eller besøk Fiskeklyngen som er den eldste bydelen i Frederikshavn fra 1568. Historiske opplevelser venter også ved Bangsbo Fort og Bunkermuseet som ligger like sør for Frederikshavn. Fra fortet er det en super utsikt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dager er det mulig å se helt opp til Skagen. Bunkermuseet er en del av 20 bunkere som ikke lengere blir brukt av sjøforsvaret. Om sommeren kan dere tilbringe tiden på Palmestranden like nord for byen og året rundt er det flere ulike arrangementer i byen.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byr på herlige strender, klipper og gode shoppingmuligheter.
 • Arena Nord (3.7 km)

  Arena Nord i Frederikshavn er det største event-senteret nord for Limfjorden. Den 7000 m² store bygningen er et enestående stykke arkitektur, og danner bl.a. rammene om forskjellige teaterforestillinger, stand up comedy, konserter, foredrag, messer og sportsbegivenheter.

  Arena Nord
  Dra på konsert i Arena Nord i Frederikshavn.
 • Palmestranden (6.3 km)

  Om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bukt det perfekte stedet å være dersom været er bra. Den 500 meter lange badestranden er nydelig dekorert med palmer som gir gjestene en ekte sørlandsk følelse. Her finnes det også strandvolleyball og strandfotball samt muligheter for å spille boccia.

  Palmestranden
  Opplev den vakre Palmestranden gjennom Risskov Bilferie
 • Hirsholmene (10.9 km)

  Ta en tur til Danmarks nordligste øyer, Hirsholmene. Denne koselige lille øygruppen ligger i Kattegat utenfor Frederikshavn og omfatter øyene Hirsholm, Græsholm, Kølpen, Deget og Tyvholm. Øyene, som har vært fredet siden 1938, har et rikt natur- og dyreliv og er et naturreservat. Dere kan komme dere til Hirsholmene med båten Seadog fra havnen i Frederikshavn, fra Østerby Havn på Læsø eller fra Vestersø. Turene arrangeres av Naturvernsmyndighetene.

  Hirsholmene
  Dra på en billig ferie til Danmarks nordligste øyer, Hirsholmene, som huser et fantastisk rikt natur- og dyreliv.
 • Ørnereservat (29.9 km)

  Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og opplev naturen og dens beboere med Risskov Bilferie. Besøk fantastiske Eagle World; Ørnenes nasjonalpark i Bindslev. Her får dere en opplevelse for livet i selskap med ca. 100 ørner og falker. Reservatet ble etablert i 1980 av den nu avdøde polske forfatter og naturfotografen, Frank Wenzel som brukte mer enn 55 år av livet sitt på å studere og fotografere rovfugler. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold og opplev de vakre rovfuglene i deres eget habitat.

  Ørnereservat
  Ørnereservatet har ca. 100 ørner og falker, opplev rovfuglene på kloss hold!
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (34.5 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Læsø (37.3 km)

  Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie, med barnevennlige hoteller og massevis av opplevelser i vente. En av dem er å ta fergen fra Frederikshavn til den koselige øyen, Læsø. Den 118km² store øyen kan by på glassverk, plantasjer, kirker og en flott natur. Besøk Læsø Saltsyderi og se hvordan Læsø produksjonen av salt foregår. Læsø museum byr bl.a. på unike hus som har tak bedekt med tang og er de eneste av sitt slag i verden. Finn en billig familieferie eller et helgeopphold nær Frederikshavn og besøk Læsø med Risskov Bilferie.

  Læsø
  Ta turen over til Læsø og se hvordan man lager salt.
Vis flere

Kart

Hotel Lisboa
Søndergade 248 9900 Frederikshavn

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Superior rom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat