Tilbring en aktiv ferie på Hotel Majestic Alsace

Norsk | NOK

Hotel Majestic Alsace

Nyt en avslappende ferie i Alsace

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Gratis tilgang til basseng
 • Ekte Alsace-stemning
 • Fult av kultur-og naturopplevelser
688,-
3~8 dager fra
1.299,-

Inklusiv 4-retters meny og vinsmaking

Vinferie i Alsace

3 dager
Kun 1.299,- / spar opp til 118,-
SPAR
4 dager
Kun 1.899,- / spar opp til 190,-
SPAR
5 dager
Kun 2.499,- / spar opp til 262,-
SPAR
6 dager
Kun 3.049,- / spar opp til 384,-
SPAR
7 dager
Kun 3.579,- / spar opp til 527,-
SPAR
8 dager
Kun 4.089,- / spar opp til 689,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 4-retters meny
 • 1 x vinsmaking
 • Tilgang til basseng
Risskov Pakken

Nyt en fantastisk kombination av avslapning og aktiv ferie i det nordlige Alsace! Beliggende i den sjarmerende kurbyen, Niederbronn-les-Bains, i hjertet av den enorme UNESCO-listede naturparken ’Parc Naturel Régional des Vosges du Nord’, tilbyr Hotel Majestic Alsace et supert utgangspunkt for noen helt enestående vandre- og sykkelturer i Vogesenes maleriske landsakp. Slapp av og lad opp med wellness på hotellet og utforsk alle mulighetenw i sentrum av den hyggelige kurbyen i gåavstand fra hotellet. Skulle dere ha lyst, kan dere også besøke storbyen Strasbourg, som ligger ca. 45 minutters biltur fra hotellet.

Hotellet

Hotel Majestic Alsace ligger i kurbyen, Niederbronn-les-Bains, i hjertet av ’Parc Naturel Régional des Vosges du Nord’ – en 120.000 hektar stor naturpark i den nordlige delen av fjellkjeden, Vogesene, i det nordøstlige Frankrike. Her er der lagt opp til en aktiv ferie full av maleriske landskaper, så langt øyet rekker. Samtidig har dere kun få hundre meter til sentrum av den lille kurbyen Niederbronn-les-Bains, hvor et stort utvalg av muligheter venter med alt fra varme kilder hvor man kan bade til historiske severdigheter, nydelig og finurlig arkitektur samt spennende byvandringer.

På hotellet kan dere slappe av i den nydelige wellnessafdelingen som byr på innendørs basseng, massasje, badstu og fitness. Her har dere muligheen til å lade opp til nye eventyr etter en opplevelsesrik dag.

Hver morgen kan dere nyte en god frokostbuffe i hotellets hyggelige omgivelser. Om kvelden serveres spennende retter på søsterhotellet, Hotel du Parc, som dere finner bare 200 meter fra hotellet. Når dere vender tilbake til Hotel Majestic Alsace, kan dere dessuten slappe av i den hyggelige cocktailbaren.

Området, hvor hotellet ligger, er dekket av 65% skog hvor det finnes et utrolig spekter av flora og fauna. Parken har fått pris for å være en ”destination of excellence”. Her er det lagt opp til noen helt enestående vandre- eller sykkelturer. Der er skiltede ruter i området, og man kan leie sykler på hotellet.

Det er gratis å parkere ved hotellet og under oppholdet har dere gratis internett. 

Rommene

Hotel Majestic Alsace har 51 hyggelige rom, som alle er innredet med eget bad og toalett og utstyrt med hårtørrer, skrivebord, fladskærms-TV og telefon. Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

775 km fra
Kiel, Tyskland
1200 km fra
Hirtshals, Danmark
1450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Château Dietrich (3.8km)

Château Dietrich, også kjent som Reichshoffen-slottet, er et helt fantastisk slott med mye spennende historie å fortelle. Det skjønne området er også omgitt av en vakker park. Slottet ble opprinnelig grunnlagt og bygget til Hertugen av ​​Lorraine i 1232, men etter slitasje og forfall ble det vakre lyserøde sandsteinsslottet gjenoppbygget og tilhører den dag i dag den velstående Jean de Dietrich-familie.

Musée de La Bataille du 6 août 1870 (10.8km)

Dette helt unike museet er i sin helhet dedikert til slaget den 6. august 1870 i den fransk-preussiske krigen som endte med fransk nederlag. Slaget sto mellom Frankrike og Preussens ledelse samt de sørtyske landene Baden, Kongeriket Bayern og Württemberg. Krigen medførte blant annet starten på Den Tredje Republikk etter at keiser Napoleon III's fangenskap og etterfølgende overgivelse. Tyskland ble etter krigen samlet under Preussens ledelse. Ytterligere konsekvenser for Frankrike ble tapet av Alsace og Mosel, som forble tysk territorie i 48 lange år.

Museet stiller ut sverd, skytevåpen, uniformer og hjelmer samt alt det en soldat i den franske hæren anno 1870 hadde bruk for i kunsten å overleve. Det er også en hel del flotte malerier og det er i alt 1300 spennende gjenstander stilt ut, som alle bærer vitne om den tragiske fortiden.

Ouvrage du Four à Chaux (18.3km)

Ouvrage du Four à Chaux ble bygget mellom 1930-1935 og var en del av de mange festningene som utgjorde Maginot-linjen, som var en fransk festningslinje, som skulle forsvare området i Alsace opp mot den tyske grensen mellom Luxemburg og Rhinen. Som kjent gikk tyskerne rundt festningsforsvaret og over Ardennerfjellene, og dermed oppfylte Maginot-linjen sin forsvarsfunksjon.

Da Hitler annekterte Østerrike, Sudetenland og Böhmen, ble Ouvrage du Four à Chaux bemannet og ble også en viktig del av områdets vekst takket være de meget aktive soldatene. Opplev den spennende historien til en av de største festningsforsvarene gjennom tidene, Maginot-linjen. Festningen dekker et areal på 26 hektar, 3 artillerikanoner og 4,5 km med underjordiske korridorer. Anlegget huset ca. 600 menn. Festningen tjente som forsvar til 1. juli 1940, da de franske troppene ble tvunget til å overgi seg etter kampene mellom mai og juni 1940.

Haguenau (22km)

Dra på en bilferie til den lille byen Haguenau, som ligger i Alsace Haguenau Nord, rundt 35 km nord for Strasbourg. Byen huser i dag over 35.000 innbyggere og har opp gjennom historien fungert som et knutepunkt takket være dens sentrale og vakre beliggenhet, midt i en stor skog på over 14.000 hektar. Omgitt av grønne naturområder er Haguenau med sine 580 butikker og markeder også et godt område å shoppe litt i. Det er restauranter og barer og faktisk er det veldig livlig, liten by.

Haguenau ble grunnlagt rundt år 1115 av Frederick Borgne og etter en rik og turbulent periode med blant annet brann og tysk okkupasjon, er Haguenau i dag en utrolig viktig del av det nordlige Alsace.

Byen har to museer og det finnes mange monumenter i hjertet av byen.

Ligne Maginot de Schoenenbourg (27.2km)

Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra på en herlig tur til Alsace i Frankrike. Finn barnevennlige hoteller til turen og nyt reisen i eget tempo med hele familien. Besøk Schoenenbourg-fortet som var den mest betydningsfulle festningen som var en del av Maginot-linjen, som beskyttet Alsace. Fortet består av 8 blokker med plass til 650 menn.

Det er mulig å besøke brakkene, kjøkkenet og kommandosenteret samt se de forskjellige kanonpositionene, ammunisjonsdepotene og livet på fortet som en del av den berømte Maginot-linjen dokumenteres løpende under besøket. Dra på oppdagelse i Alsace, Frankrike på en kjør-selv ferie. Finn de billige hotellene hos Risskov Bilferie.

Rocher de la Grenouille (29.8km)

Det er et hav av gode turstier i nasjonalparken i Vogeserne. Spør etter turstiene på hotellet eller undersøk selv de vidunderlige turene rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et av de mange utfluktsmålene, som også ligger nær La Petite Pierre.

Château de la Petite-Pierre (32.7km)

Bygget i det 13. århundre, og holdt vedlike frem til 1684 da det ble fornyet og modernisert av Vauban. Slottet var stratetisk plassert slik at det kunne kontrollere passasjen mellom Alsace og Lorraine. I dag er det hovedsetet for den nordlige delen av Vosges regionale naturpark. Slottet har også en permanent utstilling som forteller om slottets spennende historie, men også om faunaen og floraen som finnes i den vakre parken. Det er enkelt å finne parkering, og slottet ligger rett i utkanten av skogen og den lille landsbyen, nær den berømte vandrestien 'Grand Randonnée'.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inkludert 1 flaske vin

Alsace

Vinruten Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske vin på rommet
 • Velkomstdrink
 • Tilgang til basseng

Kun
1.169,-

Vis kort

Smak på det lokale kjøkkenet i Alsace

Les mer

Hotel Pflug

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schwarzwald

Opplev Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 5 € til Brennerei-Scheibel
 • Konus Card

432,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Det beste av Tyskland og Frankrike

Les mer

Hotel Au Lion d`Or

Inkl. en flaske vin

Alsace

Opplev vinruten i Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 krukke hjemmelaget syltetøy
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett og parkering

254,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Fransk landidyll

Les mer

Achat Hotel Neustadt

Inkl. halvpensjon

Rhindalen

Ferie på den Tyske Vinrute

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 x winetasting
 • 1 flaske vann på rommet

705,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Ferie ved den tyske vinruten

Les mer

Achat Hotel Bad Dürkheim

Inkl. 3-retters meny

Rhindalen

Velvære og vin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 x Winetasting
 • 2 x Adgang til Spa

769,-
Kun
1.189,-

Vis kort

4-stjerners hotell med spa i Tyskland

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.