Dra på kjør-selv ferie til Hotel Marie Luisa

Norsk | NOK

Hotel Marie Luisa

Bare 15 minutter med bil fra sentrum av Praha

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nær sentrum av historiske Praha
 • Slapp av i hotellets spaområde
 • Nyt mat og drikke i hotellets restaurant
589,-
3~8 dager fra
649,-

15 minutter fra sentrum av Praha

Opplev Praha

3 dager
Kun 649,- / spar opp til 271,-
SPAR
4 dager
Kun 899,- / spar opp til 355,-
SPAR
5 dager
Kun 1.189,- / spar opp til 399,-
SPAR
6 dager
Kun 1.449,- / spar opp til 472,-
SPAR
7 dager
Kun 1.699,- / spar opp til 556,-
SPAR
8 dager
Kun 1.999,- / spar opp til 589,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x 1 flaske øl
 • 2 x Gratis parkering
Risskov Pakken

I et stille område, bare 15 minutter med bil fra den historiske gamle bydelen av Praha, ligger det hyggelige Hotel Marie Luisa. Her kan dere slappe av i hotellets spa-område eller besøke den flotte byen.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger i et rolig område bare 15 minutter med bil fra sentrum av Praha. Her får dere serveret English Breakfast i hotellets hyggelige restaurant. Dere kan også slappe av i den store hagen eller i spa-området, som omfatter badstue, boblebad og et utendørs svømmebasseng. Dessuten er hotellets tennisbane også tilgjengelig. Det er mulig å ta hund med på hotellet, men man må betale mellom 30 og 60 NOK per døgn avhengig av hundens størrelse. Det er gratis internett og parkering på hotellet.

Rommene 

Alle rommene er utstyrt med satellit-TV, sitteplasser og eget baderom.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Enkeltrom har eget bad med hårtørrer. Rommet er utstyrt med flatskjerm-TV med satellitkanaler, skrivebord, kaffe/te, minibar og gratis WIFI.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrommet har eget bad med hårtørrer. Rommet er utstyrt med flatskjerm-TV med satellitkanaler, skrivebord, kaffe/te, minibar og gratis WIFI. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

725 km fra
Kiel, Tyskland
1150 km fra
Hirtshals, Danmark
1275 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Praha Zoo (12.2km)

Prahas zoologiske hage ligger i et naturskjønt område, nord for sentrum. Den flotte dyreparken ble i 2015 kåret til verdens 4. beste zoologiske hage, og er også en av Prahas mest populære attraksjoner. Nydelig beliggende i to nivåer og omgitt av en blanding av grønne marker og klipper, og huser mer enn 500 pattedyr, 600 fugler og 100 krypdyr, så er der lagt opp til en hyggelig dag for hele familien.

Josefov (12.4km)

Et lite område midt i den gamle bydelen, Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarteret, Josefov. Dette lille området er fullstendig omgitt av Stare Mesto og huser bl.a. en rekke jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke minst Det Jødiske Museum i Prahe, hvor bl.a. jødenes sørgelige historie under nazismen skildres. Blant de i alt syv synagogene i området, er en av de mest populære Den Spanske Synagogen, som bl.a. har en utstilling om jødenes liv i Tsjekkia fra befrielsen og frem til i dag. I den sydlige delen av Stare Mesto finner dere også et museum som tar for seg den jødiske forfatteren, Franz Kafka, som var født i Prahe i 1883.

Stare Mesto (12.2km)

Stare Mesto er Prahas gamle bydel og ligger ved Vltava-elven med Mala Strana-kvarteret på den motsatte siden. Det antas at der har vært bebyggelse i dette område allerede helt siden det 9. århundret. Dette koselige gamle området byr på en lang rekke spennende opplevelser, ikke minst i form av den enorme gamle rådhusplassen, også kjent som Det Gamle Bytorget. På deres vei rundt gjennom den sjarmerende bydelen, mellom spontane kulturinnslag og små gatehandlere, vil man også finne det flotte nasjonalbiblioteket og det gamle gotiske kruttårnet.

Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorget) (12.7km)

Den gamle rådhusplassen (Det Gamle Bytorget) er en 9.000 m² stor plass i Stare Mesto, Prahas gamle bydel. Allerede på 1000-tallet ble torget brukt som handelssted, og var kjent i store deler av Europa. I dag er det også jevnlige markeder på plassen, og det er alltid mye liv med restauranter, caféer, butikker og barer overalt. En av plassens mest kjente bygninger er den flotte gotiske Týn-kirken og det store astronomiske uret fra 1410.

Uret er spesielt interessant, hver hele time åpnes en liten luke i uret og Jesus Kristus kommer ut foran sine disipler. Ved siden av ringer døden med en klokke.

Karlsbroen (14.8km)

Denne flotte broen er over 500 meter lang og går over Vltava-elven i Prahas historiske sentrum og er byens mest berømte av i alt 18 broer. Karlsbroen ble grunnlagt av Karl 4. på begynnelsen av 1400-tallet og forbinder Stare Mesto med Praha Slott på den andre siden av Vltava. Herfra får dere en skjønn utsikt over elven.

Praha Slott (15km)

Praha Slott er et kolossalt bygningskompleks, nydelig beliggende ved Vltava-elven. Dette spektakulære antikke bygget, er et av verdens største og er stedet hvor både tsjekkiske konger og romerske keisere har holdt til. Komplekset består av flere kirker og andre bygninger samt et praktfullt hageanlegg. En av de viktigste bygningene er St. Vitus Domkirken, hvor man bl.a. kan komme opp i toppen av kirketårnet og nyte en uforglemmelig utsikt over byen og elven.

St. Vitus-Katedralen (15km)

En av Sentral-Europas viktigste religiøse bygninger er St. Vitus-Katedralen. Den inneholder religiøse bilder, gravkamre, og de tsjekkiske kronjuvelene oppbevares der. Den opprinnelige katedralen er fra år 925. Selve bygningen av den store katedralen sto først ferdig i 1929, og har vært under oppbygning i hele det forrige årtusenet. Grunnen til dette er mange krigene og brannene som har forsinket eller forhindret byggeprosessen.

Katedralen er dessuten kjent for sin mosaikk ved den sørlige inngangen, Dommedag. Denne er laget av en hel million stykker av stein og glass. Gå opp de 287 trinnene til toppen av katedralens hovedtårn for å få en fin utsikt over byen.

Praha (14.6km)

På langhelg i Praha kan dere rekke mye mens dere vandrer rundt i en av Europas vakreste byer. Spis god mat og prøv noe av det beste Europa har å by på av lokale ølsorter. Ta med barna i flere aktivitetsparker og besøk interaktive museer. Introduser dem gjerne for både lokale søtsaker og høykultur på opera - til en fin pris.

I Franz Kafka og Milan Kunderas hjemland ligger den vakre hovedstaden Praha ved elva Vltava og fremstår i dag nesten slik den gjorde på 1200-tallet. Verdensarvbyen Praha består av «Den gamle bydel» fra 1200-tallet, «Den nye bydel» fra 1300-tallet og «Den jødiske bydel» med den vakre spanske synagogen. I byen med alle veggmaleriene er det lange tradisjoner for opera, konserthus, gallerier og musikklubber.

Hvis søker å komme tettere på den lokale kulturen, anbefales det å stikke utenom det gamle sentrum og rusle rundt i hipsterbydelen Krymská eller dra ned til elva i bydelen Naplavka om sommeren. Her foregår bondens marked hver søndag, og dere kan kjøpe med lokale oster og lokal vin. Maten er fantastisk i Praha, drikke likeså. Og prisene er lave, enten dere rigger til piknik ved elva eller bestiller bord på en av hovedstadens fasjonable restauranter.

Petřín-høyden (16.4km)

Petřín-høyden ligger i kort avstand fra Praha Slott og er et stort hyggelig parkområde, ideelt for en hyggelig gåtur. Bakken er byens høyeste med sine 327 meter og kan nås med en bane. På toppen står et lite Eiffeltårn-lignende utsiktstårn, hvorfra man har en flott utsikt over byen og elven.

Julemarked i Praha (12.7km)


Prahas mange julemarkeder hører til de mer magiske og imponerende av sitt slag. I november og desember lyser byen opp og bringer lokalbefolkningen og turistene sammen i et sant vintereventyr. De største og mest berømte markedene finner sted på Old Town Square og Wenceslas Square i sentrum av byen. På julemarkedet på Old Town Square er det satt opp en stall, hvor barn kan oppleve sauer, geiter og esler. Her er det også en stor scene, som forteller om Mary, Joseph, Jesusbarnet og de tre kongene i en stall i Bethlehem, mens dere rundt om i bodene også kan få servert alt fra lekre pølser, ungarsk flatbrød og lokale pannekajer med en god tsjekkisk pils, honningvin eller gløgg i hånden.

Det mest imponerende synet er det store juletreet på Old Town Square, som tenner hver kveld kl. 16.30 ledsaget av klassisk musikk i bakgrunnen.

I juletiden er Praha også fylt med skoleelever og folkegrupper som opptrer med julesanger på en scene på Old Town Square kledd i tradisjonelle kostymer, som skaper en helt fantastisk atmosfære!

Bonusinfo: Julemarkedet på Prahas Slott starter allerede den 24. november, en uke før de mest berømte og største markedene.


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Absolutum Hotel

Moderne hotell nært off. transport

Bøhmen

Storbyferie i Praha

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 10% rabatt på velvære
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis parkering

564,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Opplev Praha på en hyggelig familieferie

Les mer

Hotel Victoria Plzen

Dra på et bryggeribesøk i Tsjekkia

Plzen

Opplev Plzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 bryggeribesøk Pilsner Urquell
 • Gratis kaffe og te
 • Tilgang til sauna og fitness

211,-
Kun
929,-

Vis kort

Midt i sentrum av Plzen

Les mer

Hotel Svornost

Bøhmen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 10% rabatt i Outlet Shopping Center
 • 2 x Gratis internett og parkering

268,-
Fra kun
579,-

Vis kort

Kultur og shopping

Les mer

Hotel Duo

Opplev storbyen

Bøhmen

Vakre Praha

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x middagsbuffé
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis parkering

310,-
Fra kun
839,-

Vis kort

Hotell med kasino og innendørs basseng

Les mer

ACHAT Hotel Dresden Elbufer

Kulturby i Tyskland

Sachsen

Opplev Dresden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Informasjonspakke over Dresden

504,-
Fra kun
879,-

Vis kort

Miniferie i Dresden

Les mer