Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Mars

Tilbring en kulturell og historisk inspirert ferie i en av Europas flotteste hovedsteder

 • 1.275 km fra Svinesundbroen
 • 1.150 km fra Hirtshals
 • 700 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Moldau renner rolig gjennom Tsjekkias hovedstad Praha, en nydelig by med en lang historie. Hotel Mars er et nyrenovert 3-stjernes hotell, med en flott beliggenhet i en av byens stille kvarter ikke langt fra Prahas mange severdigheter.

Hotellet tilbyr 

Det 3-stjernes Hotel Mars er et nyrenovert hotell beliggende i et grønt boligområde i Praha. Hotellet ligger med kort avstand fra offentlig transport i Praha og dere er ikke langt unna byens mange severdigheter. Hotellet har en koselig restaurant i engelsk stil, som serverer både frokostbuffé og middag. I hotellets resepsjon kan dere benytte dere av hotellets safe. Det er gratis internett på hele hotellet. Det er gratis parkering ved hotellet, men man kan også parkere i garasje mot avgift.

Rommene 

Alle hotellets rom ligger vendt mot en stille gårdsplass. Rommene er utstyrt med eget bad og toalett, TV og gratis internett.

Merk at

Turistskatt på 0,60 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • TV-tårnet (3.3 km)

  Det 216 meter høye TV-tårnet i Praha er byens kjennetegn på godt og vondt. Konstruksjonen har vært gjenstand for mye kritikk gjennom åårene, og er til og med blitt kåret til en av byens styggeste bygninger. Det skal man imidlertid ikke la seg stoppe av, siden historien bak tårnet er ganske spennende og utsikten herfra er en av de absolutt beste man får i byen.

  TV-tårnet
  Det futuriske tårnet ble bygget på 1970 tallet.
 • Driving Range Rohanský ostrov (5.9 km)

  Rett ved siden av Rohan Boat Prague ligger driving rangen, Driving Range Rohanský ostrov. Her kan dere få spilt et slag golf, enten dere er proffer eller nybegynnere.

  Driving Range Rohanský ostrov
  En runde med golf på Driving Range Rohanský ostrov i Praha
 • Karlsbroen (6.2 km)

  Denne flotte broen er over 500 meter lang og går over Vltava-elven i Prahas historiske sentrum og er byens mest berømte av i alt 18 broer. Karlsbroen ble grunnlagt av Karl 4. på begynnelsen av 1400-tallet og forbinder Stare Mesto med Praha Slott på den andre siden av Vltava. Herfra får dere en skjønn utsikt over elven.

  Karlsbroen
  Karlsbroen
 • Josefov (7.3 km)

  Et lite område midt i den gamle bydelen, Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarteret, Josefov. Dette lille området er fullstendig omgitt av Stare Mesto og huser bl.a. en rekke jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke minst Det Jødiske Museum i Prahe, hvor bl.a. jødenes sørgelige historie under nazismen skildres. Blant de i alt syv synagogene i området, er en av de mest populære Den Spanske Synagogen, som bl.a. har en utstilling om jødenes liv i Tsjekkia fra befrielsen og frem til i dag. I den sydlige delen av Stare Mesto finner dere også et museum som tar for seg den jødiske forfatteren, Franz Kafka, som var født i Prahe i 1883.

  Josefov
  Den gamle jødiske kirkegården er et populært turistmål.
 • Stare Mesto (7.2 km)

  Stare Mesto er Prahas gamle bydel og ligger ved Vltava-elven med Mala Strana-kvarteret på den motsatte siden. Det antas at der har vært bebyggelse i dette område allerede helt siden det 9. århundret. Dette koselige gamle området byr på en lang rekke spennende opplevelser, ikke minst i form av den enorme gamle rådhusplassen, også kjent som Det Gamle Bytorget. På deres vei rundt gjennom den sjarmerende bydelen, mellom spontane kulturinnslag og små gatehandlere, vil man også finne det flotte nasjonalbiblioteket og det gamle gotiske kruttårnet.

  Stare Mesto
  Stare Mesto-bydelen er utroligt flott.
 • Praha Slott (18.6 km)

  Praha Slott er et kolossalt bygningskompleks, nydelig beliggende ved Vltava-elven. Dette spektakulære antikke bygget, er et av verdens største og er stedet hvor både tsjekkiske konger og romerske keisere har holdt til. Komplekset består av flere kirker og andre bygninger samt et praktfullt hageanlegg. En av de viktigste bygningene er St. Vitus Domkirken, hvor man bl.a. kan komme opp i toppen av kirketårnet og nyte en uforglemmelig utsikt over byen og elven.

  Praha Slott
  Praha Slott er en av Tsjekkias mest populære severdigheter.
 • St. Vitus-Katedralen (9.5 km)

  En av Sentral-Europas viktigste religiøse bygninger er St. Vitus-Katedralen. Den inneholder religiøse bilder, gravkamre, og de tsjekkiske kronjuvelene oppbevares der. Den opprinnelige katedralen er fra år 925. Selve bygningen av den store katedralen sto først ferdig i 1929, og har vært under oppbygning i hele det forrige årtusenet. Grunnen til dette er mange krigene og brannene som har forsinket eller forhindret byggeprosessen. Katedralen er dessuten kjent for sin mosaikk ved den sørlige inngangen, Dommedag. Denne er laget av en hel million stykker av stein og glass. Gå opp de 287 trinnene til toppen av katedralens hovedtårn for å få en fin utsikt over byen.

  St. Vitus-Katedralen
  St. Vitus-Katedralen i Tsjekkia oppbevarer de de tsjekkiske kronjuvelene
 • Praha Zoo (12.4 km)

  Prahas zoologiske hage ligger i et naturskjønt område, nord for sentrum. Den flotte dyreparken ble i 2015 kåret til verdens 4. beste zoologiske hage, og er også en av Prahas mest populære attraksjoner. Nydelig beliggende i to nivåer og omgitt av en blanding av grønne marker og klipper, og huser mer enn 500 pattedyr, 600 fugler og 100 krypdyr, så er der lagt opp til en hyggelig dag for hele familien.

  Praha Zoo
  I Praha Zoo kan dere bl.a. se noen meget sjeldne asiatiske løvearter.
 • Petřín-høyden (18.6 km)

  Petřín-høyden ligger i kort avstand fra Praha Slott og er et stort hyggelig parkområde, ideelt for en hyggelig gåtur. Bakken er byens høyeste med sine 327 meter og kan nås med en bane. På toppen står et lite Eiffeltårn-lignende utsiktstårn, hvorfra man har en flott utsikt over byen og elven.

  Petřín-høyden
  Nyt utsikten
Vis flere

Kart

Hotel Mars
Kubanske nam. 1333/6 Praha 10000

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~5.99 år i ekstraseng 75% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 0% rabat