Miniferie i Alsace på Hotel Munsch Alsace

Norsk | NOK

Hotel Munsch Alsace

Nyt et opphold med autentisk mat, vakker natur og spennende severdigheter

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Oppholdet inkluderer vinsmaking i Cave Klipfel i Barr
 • Kort avstand til Colmar og andre spennende byer
 • Autentisk alsacisk mat og utsøkt vin
641,-
3~7 dager fra
1.699,-

Inkl. halvpensjon og vinsmaking

Vinferie i Alsace

3 dager
Kun 1.699,- / spar opp til 312,-
SPAR
4 dager
Kun 2.659,- / spar opp til 297,-
SPAR
5 dager
Kun 3.499,- / spar opp til 402,-
SPAR
6 dager
Kun 4.349,- / spar opp til 497,-
SPAR
7 dager
Kun 5.149,- / spar opp til 642,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom med balkong

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 4-retters meny
 • 1 x vinsmaking
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Hotel Munsch Alsace har en herlig beliggenhet i hjertet av vinmarkene i Alsace, rett ved foten av slottet Château du Haut-Koenigsbourg, nær den vakre landsbyen Ribeauville. Her er det lagt opp til et fint opphold med god mat og vin, hyggelige gåturer i naturen, historiske severdigheter og vakre byer.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser i Saint-Hippolyte-området, som er berømt for sin Pinot Noir, med navnet ’Rouge de Saint-Hippolyte’. Under oppholdet kan dere komme på vinsmaking på de lokale vingårdene og utforske noen av regionens vakreste landsbyer; Ribeauville, Riquewihr og Eguisheim. Den vakre regionen er full av historiske severdigheter, og dere kan bl.a. besøke en imponerende gotisk kirke fra det 15.- og 16. århundre, se voldrestene og oppleve et fontene fra det 16. århundre.

Om morgenen serveres det en god frokostbuffet, som nytes i hotellets hyggelige og innbydende rammer. Hotellets restaurant består av to spisestuer, som til sammen setter den helt perfekte alsaciske stemningen. Her serveres både klassikere, som f.eks. den berømte alsaciske sauerkraut, og mer raffinerte retter, som f.eks. viltretter og fillet mignon. Utover er det også en hyggelig terrasse tilknyttet, som kan benyttes når været tillater det. Etter maten er hotellets lounge det perfekte stedet for en drink, og en hyggelig samtale.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotel Munsch Alsace har 40 flotte og stemningsfulle rom, innredet i bløte farger med trepaneler og stilfulle møbler. Velg mellom komfort enkelt- eller dobbeltrom, som begge har balkong, og hvor noen har utsikt mot slottet og vinmarkene. Det er også mulig å tilføye en ekstra oppredning på dobbeltrommene.

Alle rommene er innredet med eget bad, og utstyrt med hårføner, behagelige senger, telefon og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

850 km fra
Kiel, Tyskland
1275 km fra
Hirtshals, Danmark
1525 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Koenigsbourg (7.8km)

Dra på bilferie i Europa og avlegg Alsace i Frankrike et besøk på en kjør-selv ferie med hele familien. Besøk den spennende middelalderborgen i Koenigsbourg. Borgen er en stor opplevelse, og man kan enten følge en guide eller gå rundt selv. Det er et fantastisk byggverk, som etter å ha forfalt, ble gjenreist av Wilhelm den andre. Herfra er det mulig å nyte utsikten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske siden. Finn billige bilferier til Frankrike hos Risskov Bilferie og nyt en herlig familieferie i eget tempo.

Colmar (19.4km)

Colmar har også et Lille Venezia, takket være beliggenheten til de vakre bindingsverkshusene som ligger helt opp mot elven Launch og de mange fine kanalene sprer seg som et nett rundt i byens sentrum, på samme måte som i Venezia. Ta en seiltur oppover elven eller utforsk den vakre og godt bevarte byen, hvis utrolige rikdom og mangfold gjenspeiles i både arkitekturen og byens særegne historie. Det kan lønne seg å ha med en guidebok og lese seg opp på de sjarmerende bindingsverkshusene i sentrum, hvor alle har en helt spesiell historie å fortelle.

En tur til Skt. Martin-kirken i midten av byen er også en opplevelse, og på tross av kirkens store størrelse, betraktes den fremdeles kun som en kirke. Besøk også museet Unterlinden, som holder til i et gammelt kloster. Her finnes blant annet Issenheims verdensberømte altertavle samt Martin Schongauers alter, med sine 24 malerier både foran og bak, og så huser museets samling også en rekke kunstmalerier og skulpturer fra tiden som strekker seg fra senmidddelalderen og helt frem til renessansen. Det er også en rekke moderne verk her, så det finnes faktisk noe for enhver kunstsmak. Det gamle klosteret er også med på å gi stedet og utstillingene deres helt egne og spennende atmosfære.

Det er også mange små, sjarmerende butikker i Colmar, gjemt rundt i de små gatene, men spesielt i den gamle bydelen, så det er gode shoppingmuligheter. De mange små butikkene med utsøkte varer og spennende antikviteter gjemmer på interessante historier, som kan kjøpes med hjem, og det er derfor gode muligheder for nettopp å finne små ting, som kan brukes som gave til noen dere er glad i. Det er også gode muligheter for å få seg noe godt å spise, og spesielt de gode vinene fra Rhindalen er verdt å merke seg.

Vinruten i Alsace (15.5km)

En flott utflukt er å kjøre en tur på den såkalte vinruten, hvor dere kan stoppe i de mange tradisjonelle landsbyene på veien; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finner dere vinutsalg, gode restauranter og vakre bindingsverkshus. Riquewihr er kanskje den mest fortryllende byen på vinruten. Voller fra middelalderen avgrenser byen med sine labyrintiske gater, gjemte bakgårder og bindingsverkshus. I Hunawihr finner dere en storkepark, som også er vel verdt et besøk. Storken er et viktig symbol i Alsace, og sies å bringe lykke og babyer. I en periode falt storkebestanden i Alsace og man gjør nå mye for å beholde bestanden, som igjen er betydelig.

Turckheim (24.5km)

Turckheim er en hyggelig by som ligger i Alsace vest for Colmar og på områdets vakre vinrute. I den hyggelige byen er det flere turstier som dere kan bevege dere ut på, og som gir dere et fint bilde av byen. Dere kan ta den høye ruten, hvor dere fra en bakketopp kan nyte utsikten over byens tak. Siden Turckheim er en vinby er det også opplagt å gå en tur og kikke nærmere på de mange vinmarkene som omkranser byen. Dere kan også nyte et glass av den gode vinen på et av de mange serveringsstedene her.

Når dere beveger dere rundt i byen er det også opplagt å ta en nærmere kikk på byens mange vakre og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, som før i tiden ble brukt som handelspunkt hovedsakelig for handel med Sveits. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene gjennom på vei mot bålet. Ta også turen forbi det fine rådhuset som stammer tilbake til det 17. århundre.

Château Hohlandsbourg (31km)

Litt utenfor Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en fjelltind med en enestående panoramautsikt over Alsace og Vosges-fjellene. I godt vær er det mulig å se domkirkens spir og de sveitsiske alpene fra slottet, som stammer helt tilbake til det 13. århundre da det var hjemstedet til den Habsburgske slekten, som var en del av Europas største fyrstehus. Slottet har blitt restaurert og er i dag et senter for kulturell utvikling. Slottet kan besøkes og det er dermed lagt opp til en spennende opplevelse med en fantastisk utsikt for hele familien.

Obernai (34.7km)

25 km sørøst for byen Strasbourg, i hjertet av Alsace i Frankrike, ligger den lille byen Obernai som er et trivelig stopp på bilferien. Byen har bare 11 000 innbyggere, men lokker hvert år massevis av turister, ikke minst på grunn av de utsøkte vinene og den anerkjente gastronomien. Plasseringen langs Alsace-vinruten bidrar også til tilstrømningen av besøkende. Den større byen Strasbourg, med Europaparlamentet og EU-domstolen, har bidratt til et løft for den tidligere landsbygda. Besøk Domaine de la Léonardsau-museet og oppdag byens gamle slott og ruiner.

Neuf-Brisach (35km)

Neuf-Brisach er en helt unik by med byplan fra 1698 tegnet av Vauban, en militæringeniør under Louis XIV. Vauban døde i 1707 og Neuf-Brisach ble hans siste store projekt og anses for hans mesterverk. Byens design er et åttekantet fort med kvadratgate. Midt i landsbyen er det en imponerende kirke. Landsbyen ble skadet under andre verdenskrig, men det er et unikt eksempel på festningsarkitektur fra begynnelsen av 1700-tallet. I dag er landsbyen på UNESCOs verdensarvsliste. Gå ikke glipp av en guidet tur gjennom landsbyen eller besøk Vauban Museum, som forteller byens spennende historie.

Bonhomme (33.1km)

Dra på ferie i egen bil og opplev Frankrike fra sin beste side. Besøk den lille tradisjonelle landsbyen Bonhomme, hvor dere finner noen få hoteller, butikker og restauranter. Herfra kan dere starte en gåtur eller en sykkeltur, hvor dere kan utforske Alsace og Vogeserne. I Kayserberg Valley, mellom vinmarker og fjell, vil dere på en gåtur oppdage den kulturelle rikdommen og den vakre naturen som denne regionen rår over. Dere kan vandre i Vosges National Park i Alsace eller på ruter gjennom vinmarkene – de er alle godt merket. Om vinteren er det mulig å gå på langrennsturer og snøturer i området. Finn en familievennlig bilferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Europa-Park Rust (43.4km)

Ta en tur til Tysklands største fornøyelsespark; populære Europa-Park Rust. Her kan hele familien kose seg med alt fra karuseller og gale berg-og-dal baner til eventyr og virtual reality.

Humbrecht-Trapp (44.7km)

På vingården Humbrecht-Trapp venter en helt enestående vinopplevelse i naturskjønne omgivelser i Alsace. Her kan dere nemlig få en spennende omvisning ved Ann-Sophie Rouvillain, som er født og oppvokst i Danmark og som har blitt en del av familien som står bak foretaket.

Humbrecht-Trapp har siden 1620 - altså i nesten 400 år - med stor omhu og kjærlighet, produsert en lang rekke velsmakende alsaciske viner. Gården er siden starten gått fra generasjon til generasjon og omfatter i dag rundt 7,5 hektar med vinranker, spredt rundt om i byen. Det produseres årlig omtrent 35.000 flasker vin, i et bredt sortiment, som både omfatter de syv offisielle Alsace-vinene, og andre varianter som f.eks. Crèmant, Grand Cru og Pinot.

Selve gården er en opplevelse i seg selv med fin tradisjonell innredning og atmosfære, som er meget karakteristisk for Alsace-regionen, og enten dere ankommer som grupper eller enkeltpersoner, tar Ann-Sophie Rouvillain med stor glede imot og viser dere rundt på stedet. Kontakt gjerne Ann-Sophie før dere kommer på besøk.

Lac Blanc (39.2km)

Tag på en billig bilferie og udforsk Frankrig der med sin skønne natur og dejlige mad er et af favoritTag en tur til Lac Blanc, som er en fin dybblå sø. I kan vandre en tur rundt om søen på en vandresti. Om vinteren kan I finde et skiområde her, og om sommeren er der en cykelbane.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Bären

Inkl. 3-retters meny

Schwarzwald

Nydelige Schwarzwald

Wild Offer - 8 dager inkl.
 • 7 x overnattinger
 • 7 x frokostbuffé
 • 7 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.651,-
Fra kun
2.489,-

Vis kort

Besøk Tysklands store skoger

Les mer

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inkludert 1 flaske vin

Alsace

Vinruten Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske vin på rommet
 • Velkomstdrink
 • Tilgang til basseng

Kun
1.169,-

Vis kort

Smak på det lokale kjøkkenet i Alsace

Les mer

Hostellerie Des Deux Clefs

I sentrum av Turckheim

Alsace

Ved vinruten i Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett
 • Historisk hotell

Kun
1.099,-

Vis kort

På vinruten i Alsace

Les mer

Hotel Aux 2 Roses

Opphold med frokostbuffé

Alsace

Unik festningsby

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x liten gave
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

342,-
Kun
749,-

Vis kort

Dra på vinferie i Alsace

Les mer

Hotel de La Poste Bonhomme

Rom mot landsbyen

Alsace

Tradisjonelle Alsace

Wild Offer - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 2-retters meny
 • 1 x vinsmaking + 1 fl. vin på vingård
 • 1 x gåtur m. piknik & turinfo
 • 10% rabatt på entré til byens destilleri

2.015,-
Fra kun
2.339,-

Vis kort

Vinferie og landidyll i Alsace!

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.