Dra på bilferie i Danmark til Hotel Niels Juel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Niels Juel

Opplev den gamle middelalderbyen Køge med Danmarks største handelstorg

Flott beliggenhet i Køge
Enestående natur ved Stevns Klint
Shopping og sightseeing i København
 • 525 km fra Svinesundbroen
 • 450 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Heis

Om hotellet

Besøk Køge og fyll dagen med spennende opplevelser. Dere kan f.eks. se Køge miniby som er en tro kopi av Køge fra 1865 eller ta en titt på det vakre Vallø Slot eller oppleve den imponerende Stevns Klint.

Hotellet tilbyr

Hotel Niels Juel er kjent for å sette gjesten i midtpunktet. Her vil dere oppleve en god service fra det engasjerte personalet. Hotellet ble bygd i 1989 i gammel pakkhusstil og ligger rett ved den gamle sjarmerende havnen. Dessuten er det bare 5 min å gå til sentrum hvor dere finner gågater og mange spennende butikker. Det er gratis parkering for alle gjester. Hotellets restaurant er stengt på søndager etter frokost, men i sommerperioden, 01.07 - 31.08, er den åpen.

Rommene

Dere bor på stilfulle rom enten med utsikt til havnen eller mot Køge elv. Alle rommene har eget bad/toalett, hårtørker, minibar, flatsjkerm TV med både danske og internasjonale kanaler, telefon og internett.

Merk at

Hotellets restaurant er lukket søndag etter frokost.
I juli og august serveres det buffé til middag.

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

På følgende dager serveres det julemat på hotellet: 23/11, 30/11, 01/12, 07/12, 08/12 og 14/12

Vis flere

Verdt å se

 • Fuglereservat Ølsemagle Revle (7.0 km)

  Fuglereservat Ølsemagle Revle i Køge er perfekt for naturelskere og fugleinteresserte. Reservatet er rikt på vadefuglarter. Det er også et utkikkstårn hvor besøkende kan få et bedre utsyn.

  Fuglereservat Ølsemagle Revle
  Om høsten er de fleste vadefugleartene å se i området.
 • Vikingeborgen Borgring (6.7 km)

  I den flotte middelalderbyen Køge, kan dere bl.a. besøke Vikingeborgen Borgring som på sensasjonelt vis ble oppdaget ved en arkeologisk utgravning i 2014. Det arkeologiske arbeidet er langt fra ferdig, og besøkende får en enestående mulighet til å komme på omvisning med arkeologene og følge det spennende arbeidet med å avdekke mysteriet bak ringborgene.

  Vikingeborgen Borgring
  Lær om arkeologenes spennende arbeid.
 • Roskilde (26.8 km)

  Roskilde er en by fylt med aktiviteter, historie, shopping og mye mer for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraksjon i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har vært gravkirke for konger og dronninger i flere århundrer. Byen er også kjent for sin musikkfestival: Roskilde festival, som finner sted i juni/juli på dyreskueplassen.

  Roskilde
  Roskilde
 • Vikingeskibsmuseet (28.0 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

  Vikingeskibsmuseet
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Stevns Fyrcenter (27.2 km)

  Nord for Stevnsfortet ligger Stevns Fyr, bygget i årene 1877-78. Det finnes også et fra 1816 i området, men det er ikke lenger i bruk. I den tidligere fyrmesterboligen kan dere se en utstilling om de to fyrene og naturen langs Stevns Klint. Området omkring Stevns Fyr var en del av Københavns Luftforsvar under den kalde krigen. Gå opp i det 27 meter høye nye fyret og nyt den praktfulle utsikten.

  Stevns Fyrcenter
  Dere kan også gå inn i hytten ved klintkanten og nyte utsikten.
 • Stevns Klint (27.5 km)

  Opplev Stevns Klint, som er på UNESCO’s verdensarvliste. Dette nydelige og unike området er stedet hvor forskere fant ut hvorfor dinosaurene og halvparten av Verdens dyrearter ble utslettet for 66 millioner år siden, da Jorden ble rammet av en asteroide. Den bratte klinten er ca. 17 km. lang og har på en 21 km. vandrerute, kjent som ”Trampestien”.

  Stevns Klint
  Utforsk den UNESCO-listede naturen rundt Stevns Klint med en ferie i nærheten
 • Arken Museum for Moderne Kunst (36.1 km)

  Kunstmuseet ARKEN ligger ved Køge Bugt Strandpark, sør for København og har en av Skandinaviens fremste samlinger av samtidskunst, men også selve museets arkitektur har vunnet stor internasjonal anerkjennelse, siden det ble innviet i 1996. Samlingen inneholder over 400 verk av nordiske og internasjonale samtidskunstnere, som dekker perioden 1990 til i dag. ARKEN huser også en av Europas mest ettertraktede samlinger av Damian Hirst i selskap med verker av Asger Jorn og den abstrakte kunstneren Anselm Reyle samt den kinesiske kunstneren Ai Weiwei.

  Arken Museum for Moderne Kunst
  ARKEN har høstet stor internasjonal ros for både sin arkitektur og sine utstillinger.
 • ZOO, København (44.9 km)

  Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spennende arter er Zoo på Frederiksberg alltid en opplevelse i særklasse. Ta turen til ´Den Arktiske Ring´ og kom helt innpå dyrene som lever nord for polarsirkelen. Møt isbjørner og seler, både under og over vann. Besøk også det berømte Elefanthuset, som regnes som et av de beste i verden. I Barnezoo er der tenkt på de minste. Her kan barna klappe dverggeiter og på nært hold følge med på hvordan husdyrene blir foret. I Tropezoo er der fult av slanger, krokodiller, dverghjorter, fugler og mange flotte sommerfugler som trives i den den naturtroe regnskogen. Zoologisk Have på Frederiksberg er en liten fredelig oase midt i den ellers så travle byen, som garantert er en hyggelig opplevelse.

  ZOO, København
  Besøk Elefanthuset og opplev de store elefantene på nært hold.
 • København (50.7 km)

  Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

  I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

  København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

  Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

  København
  Opplev Strøget som starter ved rådhusplassen og fortsett ned til Kongens Nytorv før dere runder av i Nyhavn
Vis flere

Kart

Hotel Niels Juel
Toldbodvej 20 4600 Køge

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~99.99 år i ekstraseng 0% rabat