Storbyferie i Danmark på Hotel Østerport

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Østerport

Kjør-selv til København og opplev hovedstaden med Hotel Østerport som base

Moderne rom med smart-TV og smarttelefon
Sentral beliggenhet nær offentlig transport
Mulighet for sykkel-leie i resepsjonen
 • 500 km fra Svinesundbroen
 • 490 km fra Hirtshals
 • Bar
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Med en sentral beliggenhet i København og en internasjonal og avslappet atmosfære er du sikret en komfortabel base for oppholdet i hovedstaden. Du bor ved Østerport stasjon i sentrum av København, og kan på få minutter komme til flere av byens severdigheter.

Hotellet tilbyr 

Hver morgen kl. 06.30-10.00 på hverdager og 07.30-11.30 i helgene, kan dere sette dere til bords i restauranten og spise frokost fra en flott frokostbuffet med et utvalg av hjemmebakt brød, pålegg, egg, bacon og pølser, frukt, kornprodukter, yoghurt, kaffe, te og juice.

I lobbybaren kan dere nyte en varm kopp kaffe eller et glass vin mens dere følger med på det travle bylivet på Oslo Plass og Østerbro rett utenfor vinduet.

Hvis dere kommer i egen bil, må dere være oppmerksomme på at hotellet ikke har private parkeringsplasser. Alle gater rundt hotellet er offentlige og det er betalingsparkering.

Rommene

Hotellet har 170 rom. Alle rommene er moderne, lyse og romslige og vakkert innredet, med smarttelefon og 55" smart-TV. Alle rom på Hotel Østerport har eget bad med toalett. Mulighet for rom med 3 og 4 senger. Det er gratis trådløs tilgang til internett på rommet. Sengene har tykke toppmadrasser og deilige, myke dyner. Hvis du sover med åpne vinduer, kan det forekomme støy fra togene grunnet hotellets sentrale beliggenhet i København.

Merk at

Hotellet er ikke handikap-tilgjengelig.


På Jensens Bøfhus tilbys følgende 2-retters meny:

Rekecocktail, servert i glass med skalldyrsdressing, salat & brød
Deilig mør Rump Steak helt uten fettkant (kan byttes til 2 stk. grillet kylling) Inkl. valgfrie poteter og saus ad libitum.*

*Poteter: Tykke Pommes Frites, Søtpotet Pommes frites ,Råstekte poteter, fløtepoteter eller bakt potet.
*Sauce: Favoritsaus, Whiskysaus, Peppersaus, Bearnaisesaus, creme fraiche med purreløk, persillesmør, hvitløkssmør eller estragonsmør

Vis flere

Verdt å se

 • Rosenborg Slott (1.5 km)

  Det nydelig anlagte slottet ligger i hjertet av København og ble bygget på ordre av Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet har noen av Danmarks største kulturskatter og i kjelleren er de danske kronjuvelene og kongekronene stilt ut. Riddersalen er den flotte salen med tronstolen laget av en narhvalstann . Det er også en meget imponerende utstilling av Flora Danica og venetiansk glass, som kan besøkes i tårnkamrene. I Skattkammeret oppbevares kronjuvelene bak lås og slå og en meget tykk mur. Kronjuvelene består blant annet av noen av verdens fineste smaragder.

  Rosenborg Slott
  Rosenborg Slott i Kongens Hage gjemmer bl.a. på kongehusets kronjuveler.
 • Statens Museum for Kunst (1.1 km)

  Statens Museum for Kunst, eller SMK ligger i sentrum av København og stiller ut både kunst og kunsthistorie fra de siste 700 årene. SMK er en varierte blanding av gammel og nyere kunst, og her kan man blant annet oppleve verker av Nolde, Anna Ancher, Hammershøj, Munch og Rubens for bare å nevne noen få. SMK er nok mest kjent for den store samlingen av dansk kunst fra gullalderen og den spektakulære samlingen av fransk kunst fra 1900 til 1930 med kjente kunstnere som Matisse og Picasso. Det er også løpende utstillinger. Delta i noen de mange aktivitetene som museet arrangerer både for barn og voksne, og nyt en spennende dag blant de store kunstnerne.

  Statens Museum for Kunst
  Opplev kjent kunst på Statens Museum for Kunst, i sentrum av København.
 • Torvehallerne (2.3 km)

  Dette store og hyggelige markedet tilbyr alt fra den mest utsøkte sjokoladen til fersk fisk. Det finnes mange små spisesteder og duften av eksotiske krydder blandet med lukten av kaffe er en del av opplevelsen. Det er over 60 stands med fargerike og velduftende tilbud av gastronomiske delikatesser. Spis på stedet eller ta med maten hjem.

  Torvehallerne
  Torvehallerne
 • Strøget (3.5 km)

  Strøget er den lengste og mest kjente gågaten i København og starter ved Rådhusplassen og går ned til Kongens Nytorv. Strøget er mest kjent for sine mange spesialbutikker og klesbutikker, og der finnes det alt fra butikker med varer på tilbud til store internasjonale merkevarekjeder, som Prada og Hermès. Det er en mengde caféer og barer for ikke å glemme det store tilbudet av restauranter som kan by på alt fra Sushi til tradisjonsrik dansk mat. Men Strøget er også mye mer enn bare restauranter og butikker. Alle gatekunstnerne og musikantene er med på å prege bybildet. Se også på alle de historiske bygningene i Strøget.

  Strøget
  Dra på shopping på Strøget på deres ferie i København
 • Nyhavn (1.9 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Rundetaarn (3.3 km)

  Mange av de flotte renessansebygningene som er å finne i København, er bygget under Christian IV kongedømme. Rundetaarnet ble i sin tid bygget som et observasjonstårn i forlengelsen av Trinitatis kirken. I dag er tårnet en flott mulighet til å oppleve København ovenfra. Det ca. 210 meter opp til toppen av Rundetaarnet, selv om det kun er 36 meter høyt. Turen opp går i en spiral på innsiden av tårnveggene. Derfor vil turen også virke litt lengere. Fra observasjonsplattformen er det en super utsikt ut over sentrum av København. God trim for hele familien, som belønnes med en enestående panoramautsikt og noen uforglemmelige øyeblikk fra Købmagergade.

  Rundetaarn
  Mange av de vakre renessansebygningene som finnes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en unntakelse
 • København (3.2 km)

  Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

  I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

  København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

  Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

  København
  Opplev Strøget som starter ved rådhusplassen og fortsett ned til Kongens Nytorv før dere runder av i Nyhavn
 • Tivoli (4.0 km)

  Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

  Tivoli
  Tivoli er verdens nest eldste av sitt slag.
 • Krigsmuseet (3.4 km)

  Her har dere virkelig et museum med krutt og kuler, som befinner seg i Christian IVs skjønne renessansebygning fra begynnelsen av det 16. århundre.  Krigsmuseet har i dag en stor og interessant utstilling av våpen og våpenteknologi, fra samuraisverd til tyske V-1 raketter, men spesielt sablene og de mange skytevåpnene har en særlig nostalgisk og historisk atmosfære rundt seg. I første etasje er det en utstilling om de 21 krigene som Danmark har deltatt i i løpet av de siste 500 årene. Denne historiske bygningen gjemmer på mange vakre og godt bevarte våpen. Ta turen innom Tøjhusgate 3, og opplev utviklingen i våpenbruk over de siste hundrevis av årene.

  Krigsmuseet
  Krigsmuseet har i dag en veldig stor og interessant utstilling av våpen og våpenteknologi, fra samuraisverd til tyske V-1 raketter.
Vis flere

Kart

Hotel Østerport
Oslo Plads 5 2100 København