Hotel Opus Horsens

Norsk | NOK

Hotel Opus Horsens

Hyggelig hotellopphold med 4-stjernes komfort, god mat og wellness

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Gratis tilgang til wellness på hotellet
 • Moderne og stilfult hotell
 • Delikate matopplevelser
1.521,-
3~5 dager fra
1.449,-

Inkl. halvpensjon og wellness

Miniferie ved Horsens

3 dager
Fra 1.449,- / spar opp til 751,-
Nedsatt
4 dager
Fra 2.169,- / spar opp til 1.131,-
SPAR
5 dager
Fra 2.879,- / spar opp til 1.521,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Dette 4-stjernes hotellet er moderne og stilfullt og ligger i et grøntområde ved Nørrestrand i Horsens i kort avstand fra byens berømte fengselsmuseum. Det passer perfekt for både miniferie, helgeopphold, aktiv ferie og romantisk parferie, med gratis tilgang til wellness, utsøkt mat, herlig natur og mange spennende utfluktsmål innen kort avstand.

Hotellet

Hotell Opus Horsens er tegnet av arkitektgruppen, Kim Utzon Arkitekter, og er innredet av designeren Mikael Mammen, og kan by på meget elegante og innbydende omgivelser, med gode muligheter for både avslapning og opplevelser i Horsens og omegnen. Under oppholdet har dere gratis tilgang både til hotellets fitnessrom og den nydelige wellness-avdelingen med badstue, dampbad og varmestol. Dersom dere ønsker, kan det også bestilles massasje.

Hotellets beliggenhet er i kort avstand til det populære museet FÆNGSLET, i Horsens og sentrum av byen hvor det er gode muligheter for både shopping og sightseeing. Naturelskere vil kunne glede seg over naturreservatet Nørrestrand, og de nydelige områdene omkring Gudenåen og Horsens Fjord.

Få en god start på dagen med hotellets store, lekre frokostbuffe som serveres i flotte og lyse rammer. Hotellets restaurant er innredet i den elegante designerlobbyen, og serverer utsøkte kveldsmåltider i stilfulle omgivelser.

Det tilbys gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis internett.

Rommene

Hotell Opus Horsens har 132 flotte og moderne rom, innredet med sammensatte twin-senger og med madrasser av høy kvalitet. Det er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighet og dessuten kan dere oppgradere til dobbeltværelser med balkong eller en av de flotte junior suitene. Det er mulig med en ekstra seng på dobbeltværelsene og junior suitene.

Alle rommene er innredet med et stort bad og er utstyrt med hårtørrer, skrivebord, kaffe- og te-fasiliteter, telefon og TV. Junior suitene tilbyr dessuten spa-badekar på badeværelset, sofagruppe og strykefasiliteter.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Stort og lyst enkeltrom med eget bad med toalett, dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, vannkoker for kaffe og te, strykejern og strykebrett.
» Se flere romspesifikke bilder

Standard dobbeltrom

1 / 4
Stort og lyst standard dobbeltrom med stort bad med dusj, to vasker og hårføner. Rommet har en dobbeltseng (2x90 cm bred springmadrass) og er utstyrt med flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, vannkoker for kaffe og te, strykejern og strykebrett. Mulighet for ekstra person i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Standard dobbeltrom med balkong

1 / 2
Stort og lyst standard dobbeltrom med balkong og stort bad med dusj, to vasker og hårføner. Rommet har en dobbeltseng (2x90 cm bred springmadrass) og er utstyrt med flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, vannkoker for kaffe og te, strykejern og strykebrett. Mulighet for ekstra person i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Junior Suite

1 / 2
Juniorsuitene er dobbelt så store som standardrommene med en stor dobbeltseng med høyde og et fint stort bad med boblebad og separat dusj, to vasker og hårføner. Rommet er utstyrt med sofagruppe og møtebord, svingbar flatskjerm-TV, telefon, vannkoker for kaffe og te, strykejern og strykebrett.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Hirtshals, Danmark
490 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Fængslet (1.1km)

Opplev fengselslivet slik både fanger og ansatte hadde det i over 150 år. Ta en tur rundt i det gamle fengselsmuseet og få et unikt innblikk i livet bak de tykke murene i den historiske bygningen. Turen går til cellene samt syke- og isolasjonsavdelingen. Det er også et undervisningsrom og en fengselskirke på stedet.

Fengslet har også ulike arrangementer og konserter. Finn familievennlige hoteller i Horsens og ta hele familien med på en kjør-selv opplevelse med Risskov Bilferie.

Industrimuseet (2.8km)

Dette spennende museet dekker alt fra produksjon og levevilkår til den finansielle utviklingen etter 1850-tallet. Denne meget interessante samlingen gir et godt inntrykk av den meget raske utviklingen som industrisamfunnet gjennomgikk. En del av den store utstillingen dekker radio og TV-produksjon. Gå forbi de seks arbeiderboligene som er bygget og innredet i forskjellige tidsaldre. Der er et spennende utvalg av gjenstander spredt utover museets 6.500 kvadratmeter. Café Gaslight er tilknyttet museet og her kan det slappes litt av under turen. Prøv deres gode kaffe eller en av de lekre rettene på menyen. Dra på et helgeopphold i Midtjylland og besøk dette spennende museet.

Glud Museum (15.1km)

Dersom dere er interesserte i kulturhistorie, så bør dere ta turen til Frilandsmuseet Glud Museum, hvor dere kan få et innblikk i livet på landet i Øst Jylland igjennom de siste 350 årene. På friluftsmuseet kan dere oppleve en samling historiske bygninger fra Øst Jylland. Besøk Danmarks eldste bondehus fra 1662, samt den flotte gården, "Badensminde" fra 1811.

Ferguson Museum (15.5km)

Besøk Ferguson Museum, hvor dere kan oppleve Nord-Europas største samling av Ferguson traktorer. Museet ligger ca. 12 km fra Juelsminde på gården Ankerslund, hvor Henrik Nielsen har en privat samling av Ferguson traktorer og andre kjøretøyer. Dra på kjør-selv ferie i Danmark med Risskov Bilferie og besøk Ferguson Museum i Juelsminde.

Skanderborg Museum (23.3km)

Skanderborg Museum er en samling av flere museer, herunder Ferskvandsmuseet, Frihedsmuseet, Gl. Rye Mølle, Skanderborg Museum, Øm Kloster Museum og De historiske arkiver i Skanderborg kommune. Alle disse museene ligger i kort kjøreavstand fra Skanderborg, og det er sikkert noen av dem dere vil synes er av interesse.

Skanderborg (24.1km)

Skanderborg ligger i Søhøjlandet, et område med mange innsjøer og et meget kupert område mellom Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kjent for sin natur med innsjøer, skog og Himmelbjerget. Her er det flott å gå turer, sykle og ta båtturer. Besøk også Søbadet, hvor det er fint å bade. Området ved Skanderborg kan dessuten tilby spennende opplevelser innen kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slottskirke er også verdt et besøk.

Juelsminde (26.9km)

I Juelsminde finner dere et stort utvalg av butikker og gode shoppingmuligheter innen både klær, brukskunst og matvarer, som kan kjøpes i butikker og i de hyggelige gårdbutikkene i Juelsminde og området rundt. I byen kan dere dessuten besøke forskjellige gallerier og kunsthåndverkere.

Ønsker dere en aktiv dag i Juelsminde, så finnes det flere gode sykkel- og vandreruter i og omkring byen. Det er også mulig å spille både golf og tennis. Planlegg en sommerferie, vinterferie eller høstferie med Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien og i deres eget tempo med barnevennlige hoteller.

Vejle (31.2km)

Vejle er en av de nærmeste større byene og ligger ca. 29 km med bil fra hotellet. En av de mest interessante severdighetene i Vejle er Bindeballe Købmandsgård, som både huser et museum og en spennende butikk. Besøk også Kulturmuseet i Spinderihallerne, som viser forskjellige utstillinger om Vejles historie. Det er mulig å ta en virtuell tur rundt i Vejle under renessansetiden og man kan også se en spennende film om tekstilindustrien som var med på å gjøre Vejle kjent. Jernalderutstillingen er interessant med hundredevis av gjenstander samt et leketøysmuseum. Er barna med på turen, kan en tur i Spinderiet anbefales. Videre kan dere besøke Økolariet som ligger ved Dæmningen og er et slaraffenland for de minste. Det finnes en flere faste utstillinger om natur og miljø. Gjennom arrangementer kan de besøkende lære om naturen og klimaet som omgir oss. Hvert år besøkes Økolariet av mer enn 55.000 barn. Det finnes også guidede turer som de voksne kan være med på.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Dania

Inkl. hovedrett i Brasserie Underhuset

Østjylland

Sentralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 1 hovedrett i Brasserie Underhuset
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

779,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom

Comwell Middelfart

Inkl. halvpensjon

Fyn

Vintertilbud 2022

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

496,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Ligger med utsikt over Lillebæltsbroen

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra seng 350.64935064935kr per natt

Comwell Kolding

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Vintertilbud 2022

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

367,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Miniferie i handelsbyen Kolding

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra seng 194.80519480519kr per natt