Bilferie i Landskrona med overnatting på Hotel Öresund

Norsk | NOK

Hotel Öresund

Kombiner aktiviteter med natur- og kulturopplevelser.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • I nærheten av Ven, Helsingborg og Malmø
 • Takbasseng med fantastisk utsikt
 • Nytt og friskt hotell med moderne preg
1.294,-
3~6 dager fra
1.489,-

Inkl. halvpensjon

Besøk Landskrona

3 dager
Fra 1.489,- / spar opp til 506,-
SPAR
4 dager
Fra 2.229,- / spar opp til 779,-
SPAR
5 dager
Fra 2.969,- / spar opp til 1.032,-
SPAR
6 dager
Fra 3.699,- / spar opp til 1.294,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotel Öresund er et moderne og nybygd konferanse- og spahotell sentralt i Landskrona. Gjestene tilbys en komfortabel innkvartering og fantastisk beliggenhet med historiske omgivelser. Dra med reisefølget på en avslappende spa-helg eller en herlig miniferie. Spaser rundt havnen og blant Citadellets historiske bygninger, få opp pulsen i hotellets treningsstudio ved sjøen og slapp av med spa og velvære. 

Hotellet tilbyr

Høsten 2018 åpnet Hotel Öresund dørene med en komfortabel base med sentral beliggenhet ved havnen i Landskrona. Hotellets nybygde fasiliteter er fordelt på fem etasjer med heis. Her bor du omtrent 100 meter til sentrum og nærmeste bussholdeplass, og ca 250 meter til sjøen og stranden.

Hotellpakken inkluderer kveldsinngang til hotellets deilige og innbydende velværesenter på taket i fjerde etasje. Gjestene kan ta en dukkert i hotellets utendørsbasseng, boblebad eller slappe av i badstuen. For de som ønsker å skjemme seg bort med litt ekstra luksus, kan man bestille massasjer og spabehandlinger. 

Hotellet har et imponerende 650 kvadratmeter treningsstudio, "Seaside Gym", med gratis tilgang til Reebok trenings- og styrkemaskiner, i tillegg til gruppetrening.

Hotellets restaurant, Hotel Sofia by the Sea, er åpen for lunsj og middag fra mandag - fredag, lørdagsmiddag og søndagslunsj. På lunsjtid tilbys dagens lunsj, og om kvelden serveres middagen fra en herlig à-la-carte-meny. To-retters meny er også  inkludert i hotellpakken din. Hver morgen kan gjestene starte dagen med en god frokost i restaurantens store uteområde der uteservering tilbys og gjestene kan nyte god mat og drikke når været tillater det. Etter en herlig middag serveres deilige cocktailer, kjølig øl og alternative drinker i hotellbaren som er åpen mandag - lørdag. 

Kombiner miniferien med aktiviteter og utflukter i og rundt Landskrona, der man kan rusle rundt og oppleve det historiske og kulturelle miljøet i området. Et steinkast fra hotellet ligger de historiske bygningene i Citadell og Landskrona Castle fra 1540-tallet. Du kan også nyte en fantastisk tur i Karlsund Park, besøke Landskrona Museum eller vandre rundt Skåneleden. 

Om sommeren kan du sole deg og bade på strendene i Borstahusen og Ålabodarna nord for Landskrona. Du kan kitesurfe i Lundåkrabukten eller sykle rundt den naturskjønne øya Ven. Den nærmeste golfbanen, Landskrona GK, finner du 4 km unna, og litt lenger sør finner du Øresunds Golf i Håljarp og Barsebåck GK. 

Avgiftsfri parkering er tilgjengelig i området rundt hotellet, men hotellet tilbyr også garasje parkering mot ekstra kostnad på 170 SEK per dag. Gratis trådløst internett er tilgjengelig. 

Rommene 

Hotel Öresund har 124 rom med 243 senger. Med Risskov Bilferie får du rom i moderne og komfortable standard dobbeltrom. 

Rommene er omtrent 15 kvm store og har utsikt over enten vannet, kirken eller gårdsplassen. Noen av dobbeltrommene er såkalte "forbinderrom" hvor du har muligheten til å åpne en dør mellom to rom. Vær oppmerksom på at disse rommene bare kan bookes på forespørsel og kan ikke garanteres.

Alle rommene er utstyrt med eget bad, komfortable senger (2 x 90 cm), TV, safe, kjøleskap, strykebrett og strykejern, vannkoker, badekåpe, tøfler, hårføner, klimaanlegg og WiFi.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

400 km fra
Strømstad, Sverige
410 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Landskrona Museum (0.4km)

Hos Landskrona Museum kan dere blant annet oppleve museets åtte permanente utstillinger, atelieret ’Nell’, som er et verksted for hele familien, og Sveriges reklamearkiv som har sitt eget lokale på museet. Ta med familien på en kulturell og historisk utflukt og opplev kunst, minner og funn i Landskrona.

Museet tilbyr gratis inngang og her er det virkelig noe for hele familien. Se Carl Frederik Reuterswärds verker, besøk faktarommet ’minnebanken’ og plukk gulrøtter i hagelandet. Landskrona Museum er vel verdt et besøk, også på en ferie hvor dere har med barn. Benytt anledningen til å stikke innom museet på en kjør-selv ferie i eller i nærheten av Landskrona.

Karlslundsbadet (2.8km)

I sommermånedene byr den skånske solen og varmen på gode muligheter for noen herlige stunder ved strendene. Men på dager hvor været svikter er Karlsundsbadet i Landskrona en riktig god mulighet for å allikevel nyte en svømmetur.

Karlslundsbadet er et hyggelig badeland og en sikker vinner for hele familien og barn i alle aldre med vannrutsjebaner, klatrevegger og badstue. Med andre ord tilbyr Karlslundsbadet et herlig utfluktsmål på en familieferie eller en miniferie med barn.

Vandring i Landskrona (1.4km)

Utforsk naturen med en herlig gåtur på deres kjør-selv ferie eller miniferie i Landskrona. Her kan dere vandre langs den 23 km lange stien, Skåneleden, som fortsetter videre mot Helsingborg i nordlig retning og Kävlinge i sørlig retning.

Ruten består av markerte stier og veier med flere mindre tilhørende stier med forskjellige lengder og vanskelighetsgrader. Ute på stiene er det flere severdigheter som det er verdt å besøke. Tilbring en aktiv ferie i eller i nærheten av Landskrona og nyt den vakre skånske naturen.

Dere kan lese mer på Landskronas hjemmeside eller laste ned appen ”Vandra i Skåne” for mer informasjon.

Ven (11.4km)

Ven er en naturskjønn øy i Øresund, som ligger mellom Danmark og Skåne, og er mest kjent for sin vakre natur og mange gode gå- og sykkelstier. Øya er knappe 12 km i omkrets og er en perfekt destinasjon for en dagsutflukt når været egner seg for det. Hvis dere ønsker å overnatte på øya er det også mulighet for dette, men det er både raskt og enkelt å komme seg frem og tilbake fra Landskrona og her har dere en mer sentral base for et lengre opphold.

På en sommerferie i eller i nærheten av Landskrona er det helt opplagt å dra på utflukt til den vakre øya. Fra Landskrona kan dere nyte en hyggelig ferjetur på bare 30 minutter til Ven, og denne turen er svært populær i sommerhalvåret.

Ven oppleves best på to hjul og dere kan enten ta med dere sykler på ferjen selv eller velge å leie en sykkel på øya. Vennligst merk at dere må melde fra på forhånd hvis dere vil ta med dere sykler - spesielt i høysesongen. Dere kan lese mer om dette på Landskronas egen hjemmeside.

Wallåkra Stentøyfabrikk (15.3km)

Wallåkra Stentøyfabrikk har laget klassiske gryter og potter på den tradisjonelle måten i 150 år. Her kan dere få et innblikk i og følge produksjonen fra leirehåndteringen til det ferdige produktet. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til å forme leire! Glem ikke å få din egne, selvlagde leirkrukke med hjem. Dere kan også bruke leiligheten til å spise i vertshuset som er innredet i magasinhuset.

Kitesurfingparadis (7km)

Lundåkra-bukten, som finnes sør for Landskrona, er et sant kitesurfingparadis og var et av de første stedene i Sverige hvor man begynte å dyrke denne sporten. I bukten anses værforholdene for å være ganske gode for kitesurfing og nettopp i Lundåkra-bukten er det den lave kysten som gjør vinden og bølgene perfekte til sporten.

En morsom aktivitet for dem som ønsker en aktiv ferie og kanskje har lyst til å prøve noe nytt og spennende.

Malmø (43.9km)

Kjør selv på bilferie og besøk Malmø, den største byen i Skåne og tredje største byen i Sverige. Malmø har alltid vært en handelsby, slik den fortsatt er, og derfor kan byen også by på gode shoppingmuligheter. Byens sentrum har et vidt spekter av forskjellige kulturelle muligheter. Det er nemlig et utpreget kulturliv i Malmø med blant annet Malmøfestivalen, som avholdes i august, og som pleier å trekke mange besøkende.

´Gamla Staden´ ligger tett på Malmøhus Slott og er preget av sjarmerende hus og svingete gater, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre. Her står også rytterstatuen av Kong Karl X, som var med på å sikre at Skåne ble svensk igjen i 1658. Sørvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgitt av tømmerstokkhus fra det 17. og 18 århundre, og er vel verdt et besøk.

Form/Design Center ligger i en gammel lagerbygning og utstiller design og kunsthåndverk ved siden av en butikk med et bredt sortiment av bøker om skandinavisk design.

Ved Stortorget, litt sør for ´Sentralstasjonen´ starter Malmøs gågater og strøk, fylt med butikker. Det er også flere varehus langs gågaten sammen med en del butikker som spesialiserer seg på kunsthåndverk.

I den nyere bydelen, Hyllie, som ligger i det sørlige Malmø, ligger Skandinavias kanskje største shoppingsenter, kjent som Emporia, så prøv lykken, for det pleier å være gode tilbud her. Malmø er en herlig by og en opplagt destinasjon for en billig miniferie, et helgeopphold eller en lengre sommerferie i egen bil.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Marina Vedbæk

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Utsikt over Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Beliggenhet ved havnen

316,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Reis på miniferie ved Øresund

Les mer

Good Morning+ Helsingborg

Opplev Skåne og Danmark

Skåne

Opplev Helsingborg

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

261,-
Fra kun
569,-

Vis kort

Besøk en spennende by i Sverige

Les mer

Skovshoved Hotel

Bo på superior rom med havutsikt

Stor-København

Utsikt over Øresund

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x Kokkens søndagsrett
 • 1 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 1 glass vin el. øl til middagen

224,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Elegant hotell i Strandveien

Les mer

Sundsgården Hotell

Inkl. halvpensjon

Skåne

Nær Helsingborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

616,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Svensk landidyll ved havet

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.