Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Pejsegården

Hotell Pejsegården byr på underholdning og mange opplevelser

 • 750 km fra Svinesundbroen
 • 230 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Hotel Pejsegården eller hyggelig for en miniferie hvor man kan spise god mat ved hotellets to restauranter eller ta en utflukt til pene Horsens. På Pejsegården kan dere gratis benytte dere av basseng og badstue.

Hotellet tilbyr

På Hotel Pejsegården kan dere fritt benytte dere av svømmebassenget, sauna og solarium. Parkering og internett er gratis. Restauranten er åpen fra 07:00 - 23:00 og serverer en overdådig frokostbuffet mellom 07:00 - 10:00 med bl.a. ferske rundstykker, egg & bacon, lekkert pålegg og mye annet. Til lunsj og middag er det mulig å spise i hotellets to restauranter. Hotellets panoramarestaurant er plassert i første etasje med utsikt og er en kulinarisk opplevelse både innenfor mat og vin. I kjelleren er Pejsegårdens bistro, ved navn Dillen. Menyen byr på klassisk dansk mat hver dag. Hvis dere vil ut og spille golf, så gir Hotel Pejsegården greenfee rabatt. For mer informasjon om dette, spørr i hotellets resepsjon.

Pejseshow "Sikke et cirkus!" er årets show på Hotel Pejsegården og er et musikalsk comedy show i absolutt særklasse! De fire skuespillerne Farshad Kholghi, Mikkel Schrøder Uldal, Kristian Holm Joensen og Sara Poulsen inviterer deg inn i manesjen, til et musikalsk og morsomt show. “Sikke et Cirkus” er instruert av Lars Knutzon.

Rommene

Hotel Pejsegården har 119 rom. De kan alle benyttes både som enkelt- og dobbeltrom. På alle rommene er det baderom, oppholdsmøbler, skrivebord, TV og hårtørker. Det er gratis internett på hele hotellet.

Andre fasiliteter

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Oppredning er kun mulig for barn opp til 13 år.

Hotellet arrangerer forskjellige konserter/arrangementer, og det er mulig å kjøpe billetter til disse på hotellet, så lenge det er ledige billetter igjen.

Vis flere

Verdt å se

 • Fængslet (18.5 km)

  Opplev fengselslivet slik både fanger og ansatte hadde det i over 150 år. Ta en tur rundt i det gamle fengselsmuseet og få et unikt innblikk i livet bak de tykke murene i den historiske bygningen. Turen går til cellene samt syke- og isolasjonsavdelingen. Det er også et undervisningsrom og en fengselskirke på stedet. Fengslet har også ulike arrangementer og konserter. Finn familievennlige hoteller i Horsens og ta hele familien med på en kjør-selv opplevelse med Risskov Bilferie.

  Fængslet
  Få et spennende innblikk i fengselslivet i Fængslet i Horsens, som i dag er et museum.
 • Industrimuseet (20.3 km)

  Dette spennende museet dekker alt fra produksjon og levevilkår til den finansielle utviklingen etter 1850-tallet. Denne meget interessante samlingen gir et godt inntrykk av den meget raske utviklingen som industrisamfunnet gjennomgikk. En del av den store utstillingen dekker radio og TV-produksjon. Gå forbi de seks arbeiderboligene som er bygget og innredet i forskjellige tidsaldre. Der er et spennende utvalg av gjenstander spredt utover museets 6.500 kvadratmeter. Café Gaslight er tilknyttet museet og her kan det slappes litt av under turen. Prøv deres gode kaffe eller en av de lekre rettene på menyen. Dra på et helgeopphold i Midtjylland og besøk dette spennende museet.

  Industrimuseet
  Industrimuseet i Horsens er en opplevelse for alle aldre.
 • Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (19.1 km)

  Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm er den absolutt beste måten å oppleve de flotte ørnene og ekstremt hurtige falkene på. Det er underholdende og utradisjonelle shows på stedet som viser de utrolige flyve- og jaktinstinktene til disse rovfuglene. Prøv selv at holde en rovfugl eller en ugle. De kan virke større på armen enn når de flyr rundt høyt oppe i luften og ligner mer på gråspurver. Gå på oppdagelse i ´Ugleskogen´ og møte verdens største ugler som holder til i trærne. Besøk også de store bisonoksene. Ta en tur med prærievognen og hør historien om bisonens vandringer og hvordan de var livsnødvendig for indianernes overlevelse.

  Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm
  Opplev de praktfulle rovfuglene ved Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm på ferien deres i nærheten av Silkeborg
 • Skanderborg (26.1 km)

  Skanderborg ligger i Søhøjlandet, et område med mange innsjøer og et meget kupert område mellom Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kjent for sin natur med innsjøer, skog og Himmelbjerget. Her er det flott å gå turer, sykle og ta båtturer. Besøk også Søbadet, hvor det er fint å bade. Området ved Skanderborg kan dessuten tilby spennende opplevelser innen kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slottskirke er også verdt et besøk.

  Skanderborg
  Skanderborg har massevis å by på, og bør oppleves når dere er på ferie i nærheten
 • Givskud Zoo (33.6 km)

  Midt på Jylland ligger Givskud Zoo. Dra på safari med hele familien i egen bil eller med safaribussen og opplev de spennende dyrene på nærmeste hold, akkurat som om dere var på den afrikanske savannen. Husk å holde vinduene lukket, når løvene lusker rundt bilen og når sebraene og giraffene kommer forbi. I parken finner dere også morsomme havdyr, som f.eks. sjøløver og gå heller ikke glipp av Danmarks største dinosaurusutstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen går raskt, når dere er i Givskud Zoo.

  Givskud Zoo
  Ta safaribussen ut på savannen og kom tett på dyrene
 • Himmelbjerget (21.3 km)

  Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

  Himmelbjerget
  Dra på en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter høyt.
 • Labyrinthia (18.1 km)

  Ta med familien på en artig utflukt til Labyrinthia ved Silkeborg. Dette er en temapark med labyrinter og utfordringer, en morsom og annerledes opplevelse. Her kan dere prøve deres stedsans og motoriske evner i hyggelige og uhøytidelige omgivelser. Finn en familieferie hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Silkeborg.

  Labyrinthia
  Prøv en annerledes opplevelse i Labyrinthia.
 • Gudenåen (26.1 km)

  Opplev Gudenåen, som med sine 158 km, betegnes som Danmarks lengste elv. Den idylliske elven renner igjennom Øst- og Midt-Jylland og gir bl.a. gode muligheters for fiske eller en stille padletur i kano eller kajakk. Dessuten er det noen meget flotte turmuligheter i den flora- og faunarike naturen som omgir Gudenåen.

  Gudenåen
  Den 158 kilometer lange elven er Danmarks lengste vannløp og her samles naturen på en ganske spesiell måte
 • Århus (47.4 km)

  Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

  Århus
  Århus er kjent for sin sjarm og for å være 'smilets by'.
 • Legoland (55.8 km)

  Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gjemmer på mange overraskelser og gøyale attraksjoner.
Vis flere

Kart

Hotel Pejsegården
Søndergade 112 8740 Brædstrup

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstraseng 50% rabat