Dra på kjør-selv ferie til Hotel Pflug

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Pflug

Opplev Schwarzwald og Alsace på en og samme ferie

Skjønn beliggenhet i Schwarzwald
Hyggelig restaurant hvor selveste Mark Twain har spist
Fantastiske opplevelser i Tyskland og Frankrike
 • 1.500 km fra Svinesundbroen
 • 1.200 km fra Hirtshals
 • 775 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr
 • Hund

Om hotellet

Mellom vinmarkene i Alsace og Schwarzwald finner dere det koselige Hotel Pflug. Med frisk luft og mange utfluktsmuligheter er Hotel Pflug i Ottenhöfen et ønsket feriemål, hvor dere kan oppleve det beste av Tyskland og Frankrike.

Hotellet tilbyr

Det sjarmerende Hotel Pflug ligger sentralt i den lille byen Ottenhöfen, 45 km. øst for Strasbourg. Hotel Pflug er et historisk hotell fra 1823, og i 1878 spiste Mark Twain på hotellet. I Hotel Pflugs restaurant, Mark Twain Stube, serveres Schwarzwald-spesialiteter og andre delikatesser. Hotellet har en badstu, som dere kan bruke etter dagens opplevelser, og det er også mulig å kjøpe massasje på hotellet. Det er gratis parkering ved hotellet og internett i fellesområdene.

Rommene

Hotellets Schwarzwald-rom ligger i hotellets gjestehus Christine i nabobygningen. Dobbeltrommene er 15-20 m2 store og har eget bad/toalett. På rommene er der dessuten satellitt-TV. Rommene i gjestehuset er uten balkong. Dersom det ønskes balkong kan det oppgraderes til værelser i hovedbygningen.

Merk at

Hotellets restaurant er lukket tirsdag etter frokost. Er dere på hotellet en tirsdag, vil dere får servert en lunsjpakke i stedet for middag.

Turistskatt på 1,50 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Wasserfälle Allerheiligen (7.4 km)

  Like ved byen Oppenau i Schwarzwald faller fossen Wasserfälle Allerheiligen nedover fjellsiden. Den lå skjult helt frem til det 19. århundret, men i 1840 ble det opprettet en sti til fossen som består av hele 7 fall, hvor det lengste er på 13 meter. Navnet Allehelgen har ikke å gjøre med det guddommelige synet, men kommer av at området tilhørte Klosteret Allerheilige gjennom århundrer. I dag er det bare noen rester igjen av klosteret som er å finne noen få hundre meter fra fossen.

  Wasserfälle Allerheiligen
  Spaser langs stien forbi Wasserfälle Allerheiligen med hele syv fossefall
 • Schwarzwald (64.0 km)

  Romerne ga Schwarzwald tilnavnet Den sorte skogen og Schwarzwald er i dag en av de mest romantiske stedene i Tyskland. Her er det mange turmuligheter. Prøv f.eks. Die Schwarzwald Panoramastrasse som strekker seg over 70 km og byr på utallige skjønne utsiktspunkter. Når været er klart, er det faktisk mulig å se Alpene fra enkelte steder! Turen kan dere starte i Waldkirch (ved Freiburg) og kjøre videre til St. Peter klosteret. Deretter kjøre videre til St. Märgen med sin berømte klosterkirke.

  Schwarzwald
  Fantastiske turmuligheter i Schwarzwald, ellers kjent som Den sorte skogen
 • Nationalparkzentrum Ruhestein (10.4 km)

  Før turen inn i National Schwarzwald kan det være lurt med litt informasjon og veiledning. På 900 meters høyde, over havet, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein hvor personale står klare til å hjelpe ril med planleggingen av turer, svare på spørsmål og gi tips. Besøkssentret huser også en liten permanent utstilling som formidler Information om det flotte område, geologien, de sjeldne dyreartene og Schwarzwalds historie.

  Nationalparkzentrum Ruhestein
  Få tips av eksperter før dere tar turen inn i National Schwarzwald, og stikk innom besøkssenteret
 • Schwarzwald Hochstraße med Mummelsee (34.2 km)

  En av de mest populære vandrerutene i Schwarzwald nasjonalpark ligger ved veien B500 (Bundesstraße 500). Veien tar dere gjennom et fantastisk landskap. Parker f.eks. bilen ved Wildnispfad og følg B500 rundt 12 km sydover hvor dere ender opp ved et nydelig område rundt Mummelsee.

  Schwarzwald Hochstraße med Mummelsee
  Fine kjøreturer i det vakre landskapet i Schwarzwald nasjonalpark
 • Friedrichsturm (36.0 km)

  Dette 30 meter høye utkikkstårnet, Friedrichsturm, ligger på toppen av fjellet Badener Höhe. Alt i alt får dere en utsikt fra svimlende 1,02 km. over havet – det høyeste punkt i Baden-Baden, som området hører under. Ikke bare selve utsikten, men også turen opp er et høydepunkt for mange. Ruten som tar dere opp til tårnet er et meget populært turistmål.

  Friedrichsturm
  På toppen av fjellet Badener Höhe står Friedrichsturm, et 30 meter høyt utkikkstårn
 • Schloss Rastatt (42.8 km)

  Dette nydelige barokkpalasset ligger midt i Rastatt og ble bygget i årene mellom 1700 og 1707. Her kan dere komme inn og oppleve de spennende og historiske rommene og ikke minst se på den storslåtte slottshagen. Slottet spilte en viktig rolle i forbindelse med revolusjonen i 1848, og huser bl.a. et militærhistorisk museum og et museum til minne om forskjellige frihetsbevegelser gjennom Tysklands historie.

  Schloss Rastatt
  Hør mer om Den tyske revolusjonen i 1848 på Rastatt slott i delstaten Baden-Württemberg
 • Karlsruhe (65.5 km)

  Besøk den unge byen Karlsruhe med et prektig slott i sentrum. Den ble grunnlagt så sent som i 1715, og fremstår i dag som en unik by i tysk sammenheng der den ligger helt uten store bymurer. Besøk markedsplassen, hvor dere både finner byens kirke og rådhus. Rundt om plassen finner dere hyggelige biergarten og restauranter, hvorfra dere kan følge med på bylivet. Byen er også fylt med grønne områder. Gå f.eks. en tur i den botaniske hagen, slottshagen og den zoologiske hagen.

  Karlsruhe
  Den relativt unge byen Karlsruhe kjennetegnes av at den ikke har store bymurer, slik mange andre tyske byer har
 • Europa-Park Rust (67.2 km)

  Ta en tur til Tysklands største fornøyelsespark; populære Europa-Park Rust. Her kan hele familien kose seg med alt fra karuseller og gale berg-og-dal baner til eventyr og virtual reality.

  Europa-Park Rust
  EuropaPark Rust er en av de mest populære temaparkene i Europa, og ligger i triangelen mellom Tyskland, Frankrike og Sveits
 • Vinruten i Alsace (119.8 km)

  En flott utflukt er å kjøre en tur på den såkalte vinruten, hvor dere kan stoppe i de mange tradisjonelle landsbyene på veien; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finner dere vinutsalg, gode restauranter og vakre bindingsverkshus. Riquewihr er kanskje den mest fortryllende byen på vinruten. Voller fra middelalderen avgrenser byen med sine labyrintiske gater, gjemte bakgårder og bindingsverkshus. I Hunawihr finner dere en storkepark, som også er vel verdt et besøk. Storken er et viktig symbol i Alsace, og sies å bringe lykke og babyer. I en periode falt storkebestanden i Alsace og man gjør nå mye for å beholde bestanden, som igjen er betydelig.

  Vinruten i Alsace
  Vinruten I Alsace passerer landsbyene Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg
Vis flere

Kart

Hotel Pflug
Allerheiligenstraße 1 77883 Ottenhöfen im Schwarzwald

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat