Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Playa

Ferie ved badebyen Rimini

 • 2.125 km fra Svinesundbroen
 • 1.925 km fra Hirtshals
 • 1.500 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Hotel Playa er et ordentlig italiensk badehotell bare et stenkast fra havet. Hotellet har en god restaurant, som serverer klassiske, italienske retter, og fra hotellet er det også en flott sjøutsikt. I badebyen Rimini kan dere kose dere på en kilometerlang sandstrand.

Hotellet

Det 3-stjernes Hotel Playa ligger rett ved stranden i Rimini-Viserbella. Området rundt hotellet er spesielt ideelt for familier, fordi stranden bare ligger 50 meter unna. De fleste attraksjonene som tema-og vannparker ligger innen 30 min. med bil fra hotellet. Hotellets restaurant serverer typiske regionale retter samt internasjonale spesialiteter. Fra restaurantens terrasse er det en nydelig sjøutsikt. Der er gratis internett i fellesområdene på hotellet. Dere kan parkere gratis ved hotellet, men det er et begrenset antall plasser.

Rommene

Alle standardrommene har eget bad med dusj og toalett, telefon og TV. Det er dessuten mulig å oppgradere til rom med balkong eller sjøutsikt på neste side av bestillingsprosessen.

Merk at

Turistskatt på 1,50 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Ponte di Tiberio (7.8 km)

  Il Ponte di Tiberio er kjent på norsk som Tiberius Broen. Bygningsarbeidet ble påbegynt under Augustus, rett før han døde i år 14 e.Kr. og broen sto ferdig 7 år senere i 21 e.Kr. I mellomtiden var en ny keiser ved navn Tiberius kommet til makten, og broen ble derfor oppkalt etter han. Den vakre og historiske broen strakk seg i mange år over Marecchia-elven i Rimini, men i det 20. århundre ble elven delvis omlagt for at unngå ødeleggende oversvømmelser. I dag går broen over en smal kanal i stedet.

  Ponte di Tiberio
  Den bemerkelsesverdige konstruksjonen er bygget i marmor.
 • Castel Sismondo (7.5 km)

  Når dere begir dere inn i Rimini’s historiske bydel må dere ikke gå glipp av det fantastiske Castel Sismondo. Det gamle slottet kan nemlig lett bli oversett siden det ligger skjult bak Piazza Cavour og Teatro Galli. Slottet er ikke bare fantastisk flott og imponerende å se på, det er også nærmest en portal inn i Italias middelalderhistorie.

  Castel Sismondo
  Bygningen stod ferdig i 1446.
 • Rimini (5.6 km)

  Rimini er kjent som en av Italias populære badebyer, men det betyr ikke at byen ikke har mer å by på. Rimini er en historisk by, hvor dere kan se mange tegn på byens historiske fortid. Fra det gamle romerriket kan dere f.eks. oppleve Tiberiusbroen, som fortsatt er i bruk, samt restene av det store amfiteateret som i sin tid kunne romme 15.000 mennesker. Rimini er selvfølgelig populær for sine flotte sandstrender, men havnen er også verd et besøk med sine små fiskebåter. I den gamle bydelen med sine trange gater, finner dere mange hyggelige caféer og butikker og dessuten er byen et bra sted for shopping.

  Rimini
 • Arco di Augusto (9.8 km)

  Dra på en billig sommerferie i Italia og opplev den historiske triumfbuen i Rimini som er fra i år 27 f.Kr. og er en av de eldste eksisterende romerske triumfbuer. Den flotte buen er dedikert til Gaius Julius Cæsar Augustus på en tid hvor keiseren var i gang med å konsolidere sin makt. Det var begynnelsen på den såkalte Pax Romana; en fredfylt og blomstrende periode, hvor flere større bygningsprosjekter ble foretatt – herunder ikke minst Tiberius Broen som ble påbegynt under Augustus, kort tid før hans død i år 14 e.Kr. Med en av de mange billige feriene eller weekendoppholdene som Risskov Bilferie tilbyr, er det enkelt å fordype seg i historiens vingesus!

  Arco di Augusto
  Den historiske Augustus triumfbuen i Rimini
 • Tempio Malatestiano (Malatesta Templet) (7.3 km)

  Tempio Malatestiano (Malatesta Templet) har siden 1809 vært bispedømmets katedral i Rimini. Det er et berømt og klassisk eksempel på renessansearkitektur og kanskje et av Riminis mest kjente monumenter. Bygningen ble påbegynt i 1446 under ordre fra Riminis overhode, adelsmannen Sigismundo Pandolfo Malatesta. Arbeidet ble avsluttet i 1460, da Malatesta ble ekskommunisert. På dette tidspunkt var kirken ikke ferdigbygget, og den forble uferdig frem til i dag.

  Tempio Malatestiano (Malatesta Templet)
 • Rimini Fiabilandia (12.9 km)

  Besøk Rimini Fiabilandia, som er en fornøyelsespark, hvor hele familien kan ha en morsom dag. Parken er fra 1965, og er en av Italias eldste fornøyelsesparker. I parken kan dere oppleve alle slags kjekke fornøyelser. Blant annet Merlins Slott, Gullgruven, Rum-musen og mye mer!

  Rimini Fiabilandia
  Rimini Fiabilandia
 • Riccione (19.6 km)

  Besøk byen Riccione, som ligger mellom Cattolica og Rimini. I takt med at byene har vokset, så er de tre byene faktisk like ved å vokse sammen. I Riccione finnes det en del eldre villaer, hager og grønne områder. Riccione er en forholdsvis ny by som først ble en kjent badeby i 1950 årene. I motsetning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsakelig besøkt av italienske turister. Byen byr på gode shoppingmuligheter innen klær og sko og her finner dere et bredt utvalg av barer, cafeer og restauranter.

  Riccione
 • Oltremare (19.5 km)

  En opplevelse for hele familien er den imponerende fossen Oltremare som ligger i en stor park som også byr på mange forskjellige naturopplevelser. Attraksjonen er meget populær, og det er ikke uten grunn. Her kan dere se havskilpadder og mange delfiner samt andre sjødyr. Her er også forskjellige fuglearter som pelikaner, ugler og til og med falkeshow.

  Oltremare
 • San Marino (0 km)

  En annen utfluktsmulighet er å ta turen til San Marino. Republikken er verdens femte minste land med en størrelse på bare 61 km2. I San Marino kan dere nyte godt av å handle momsfritt i butikkene og derfor spare opptil 20 % i forhold til butikkene i Italia.

  San Marino
 • Cattolica (35.7 km)

  Cattolica er en livlig badeby, passende for både familier og yngre mennesker. Byen har et hyggelig gammelt sentrum med en del flotte forretninger. Gå en tur rundt i byen og nyt de fine plassene med de springvann og gå videre langs den hyggelige strandpromenaden. I sentrum bør dere se nærmere på "Piazza delle Sirene" som er der hvor ting skjer i løpet av sommeren.

  Cattolica
 • Le Navi Aquarium (30.6 km)

  Har dere med barn på ferien, så er det en stor opplevelse å besøke "Le Navi Aquarium". De flotte hvite bygningene troner opp ved sjøen. Når dere går innenfor dørene, venter det dere en spennende verden, hvor dere kan lære mer om livet under vannet. Akvariet er delt inn i fem spennende avdelinger. Besøk haiene i Geopolis eller utforsk og lær mer om livet under overflaten i verdens hage i Aquapolis. Lær også mer om dyrene og plantene som lever under havets overflate. Dette er bare noen få av mange opplevelser som venter dere i den spennende parken.

  Le Navi Aquarium
Vis flere

Kart

Hotel Playa
Via Ilario Paglierani 2 47922 Viserbella di Rimini

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~8 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 8~12 år i ekstraseng 20% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 10% rabat