Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Plöner See by Tulip Inn

Nyt en deilig miniferie i naturskjønne omgivelser nær Plön See og like utenfor Plön by

 • 750 km fra Svinesundbroen
 • 480 km fra Hirtshals
 • 32 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Treningsrom
 • Massasje mot gebyr
 • Hund

Om hotellet

Plön See ligger i natursjønne omgivelser. Går dere inn i sentrum av Plön, er det først og fremst byens vakre slott som dere legger merke til. Nordic Hotel Plön ønsker dere velkommen i rolige og grønne omgivelser, hvor dere enkelt kan ta bilen og dra til andre opplevelser i Nord-Tyskland.

Hotellet tilbyr 

Nordic Hotel Plön er et 3-stjerners hotell som er omgitt av skog og innsjøer i et rolig område. Dere kan begi dere ut på en fottur eller sykle i det fantastiske landskapet. På bare noen få minutter, kan dere gå til fots til Plöner See og Höftsee. 

Her har dere mange muligheter innenfor båtliv og vannsport. På kvelden kan dere spise godt i hotellets restaurant eller ta en drink i hotellets bar. Restauranten stenger kl. 21.00. Det er bare 2 km inn til sentralstasjonen i Plön. 

Hotellet tilbyr gratis parkering på motsatt side av hotellet på Danziger Strasse. Rett ved siden av hotellet ligger Plön Bad, som har innendørs basseng og andre velvære-tilbud mot avgift. Dere må oppgi forventet ankomsttid til hotellet ved bestilling.

Rommene

Alle rommene har eget bad/toalett, te-/kaffe fasiliteter, tv, hårføner, minibar, gratis internett og balkong.

Merk at

Turistskatt på 1,5 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Hotellets resepsjon er åpen inntil kl. 21:00 mandag til lørdag og frem til kl. 15:00 på søndager. Ved senere ankomst, må dere ringe til et telefonnummer som henger ved inngangen til hotellet. Dere vil da få en kode som dere kan bruke til å komme inn på hotellet, og til rommet. Nøkkelen er allerede i døren på rommet.

NB! Resturanten er stengt søndager i Desember og Januar.

Vis flere

Verdt å se

 • Plön (2.0 km)

  Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slott
 • Sjørundfart fra Bad Malente (9.9 km)

  Dra på en rundfart på de fem sjøene i naturparken Holsteinisches Schweiz i Nord-Tyskland. Turen er ca. 12 km lang og tar dere over de fem sjøene Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee på rundt to timer. Båtene legger til ved Malente-Gremsmühlen, Niederkleveez, Timmdorf og Plön-Fegetasche. Det er plass både innendørs og utendørs, og om bord kan dere kjøpe snacks og drikkevarer. En naturskjønn opplevelse for både par og familier, som skal på ferie i Nord-Tyskland. Dere kan se seileruten på organisasjonens egen hjemmeside.

  Sjørundfart fra Bad Malente
  Dra på rundfart på de fem sjøene Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee, i Naturpark Holsteinische Schweiz i Nord-Tyskland.
 • Eutin (13.9 km)

  Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

  Eutin
  Eutin er en hyggelig 1000 år gammel by i Slesvig-Holstein, Tyskland
 • Naturparken Holsteinische Schweiz (68.6 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz strekker seg over et areal på intet mindre enn 72.000 hektar og er dermed det største naturområdet i Schleswig-Holstein. Her finner dere over 200 små og store innsjøer omgitt av bakker, skog og marker, som avbrytes av idylliske småbyer og vakre herregårder. På grunn av de mange innsjøene, er området populært til vannsportsaktiviteter som kanoturer eller fiske. Det er selvfølgelig utallige muligheter for vakre gåturer i området. En annen herlig opplevelse er en seiltur på innsjøene, hvor dere kan komme tett på naturen og det lokale fuglelivet.

  Naturparken Holsteinische Schweiz
  Seilturer på innsjøene i naturparken Holsteinische Schweiz.
 • Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V. (25.3 km)

  Golfbanen ligger i vakre grønne omgivelser. Golfklubben arrangerer turneringer og har også en tilhørende restaurant. 

  Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V.
  Fasjonable Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V.
 • Kiek Ut (28.8 km)

  Når dere spaserer langs vannet nær den lille byen Hohwacht går dere forbi flere klipper. Spaser opp til toppen av Kiek Ut og se utover horisonten når dere tar dere en velfortjent hvil. Fra Kiek Ut dere kan nyte en herlig utsikt utover Østersjøen og landområdets mange grønne trær. Hvis været er fint kan dere se helt til Fehmern. 

  Kiek Ut
  Fra toppen av klippen Kiek Ut i Pellworm, Schleswig-Holstein har dere utsikt over Østersjøen
 • Kiel (33.3 km)

  Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

  Kiel
  Kiel
 • Kiel Zoologiske Museum (32.5 km)

  Kiel Zoologiske Museum er et av Tysklands eldste naturhistoriske museer og huser unike samlinger av høy vitenskapelig og kulturell verdi. Faktisk er det fra helt tilbake til 1600-tallet, men det var i løpet av 1800-tallet at museet virkelig utviklet seg til et av de viktigste zoologiske forskningsinstituttene i Tyskland.

  Kiel Zoologiske Museum
  Opplev tre århundreder med naturhistorie.
 • Botanischer Garten Kiel (37.5 km)

  Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en tur i den botaniske haven i Kiel.
Vis flere

Kart

Hotel Plöner See
Ölmühlenallee 3 24306 Plön

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 33% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 15% rabat