Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Rabenstein

Ferie for kultur- og naturinteresserte

Bestseller 2018!
Uhørt lav pris - book nå!
Opplev Schwerin Slott
 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 625 km fra Hirtshals
 • 190 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Hotel Rabenstein ligger i den lille kommunen Raben Steinfeld, på sørsiden av Schweriner See i Mecklenburg-Vorpommern. Herfra har du kort avstand til den sjarmerende og ekstremt populære slottbyen Schwerin, som har en utrolig mengde å tilby, både når det gjelder kultur, historie, shopping og natur. Således er det en herlig miniferie eller et helgopphold i vakre omgivelser i nærheten av Schwerin.


Den 4-stjerners "Vital am See" Sport & velværeklubb ligger i samme hovedbygning som hotellet. Der finner du et stort badstue og treningsområde, og det er mulig å bestille trenings- og velværeprogrammer for kropp og sjel. 

Hotellet tilbyr

Hotel Rabenstein ligger i nærheten av Schwerin og kun to minutters gange fra Schweriner See. Hotellet er vakkert innredet, og her finner dere en avslappet atmosfære hvor dere vil føle dere som hjemme med det samme. 

Din frokost serveres hver morgen i hotellets nydelige restaurant. Hver søndag er det brunsj på hotellet med et variert tema, som kan kjøpes på hotellet. Hotellets restaurant er også kjent for sin ferske mat. Her kan du spise middag til middag. 22.00 hver dag, unntatt søndag hvor restauranten lukker på. 21. Hotellet har en fitness- og wellness-avdeling, som dere kan bruke helt gratis.

Restaurant

Frokosten blir servert i hotellets flotte restaurant. Hver søndag er det brunch med ulike kulinariske teamer som dere kan få kjøpt på hotellet. Hotellets restaurant er kjent for sine ferske råvarer. Her kan dere spise middag fram til 22.00 på hverdager og fram til kl 21:00 på søndager.

Rom

Rommene på hotellet er individuelt innredet og er ca. 25 m² store.  Alle rom har eget bad med toalett.

Merk at

Hvis dere har med hund, må dere betale en avgift på 12 EUR/dag kontant i euro direkte til hotellet.

Hotellet har 2 sykkelkjellere med overvåkningskamera

Vis flere

Verdt å se

 • Schwerin (8.6 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
 • Schwerin brannmuseum (49.5 km)

  Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin er Tysklands største brannmuseum. Her forteller over 15.000 utstillingsgjenstander historien om brannvesenets utvikling opp gjennom tidene. Området strekker seg over 4500 m² og har, blant mye annet, hele 112 kjøretøyer utstilt.

  Schwerin brannmuseum
  Tysklands største museum dedikert til brannvesenets historie heter Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin i delstaten Mecklenburg Vorpommern
 • Schweriner slott (8.6 km)

  Schweriner slott ligger i sentrum av byen på en liten øy mellom innsjøene Schweriner See og Burgersee. Slottet er åpent for besøkende, og dere kan besøke slottsmuseet eller ta en spasertur i slottshagen. I nærheten kan spesielt disse severdighetene anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. 

  Schweriner slott
  På en øy midt mellom to innsjøer ligger det praktfulle slottet Schweriner midt i byen med samme navn
 • Badestranden i Schwerin (3.9 km)

  Schwerins flotte badestrand ligger ikke langt fra sentrum i den hyggelige bydelen Zippendorf, og er et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det alltid er mulig å planlegge en billig sommerferie sørpå for en ekte badeferie.

  Badestranden i Schwerin
  Det er flotte strender i Schwering, så husk badetøyet.
 • Seilturer i Schwerin (8.5 km)

  Seilturer på Schweriner See er en herlig aktivitet på en solskinnsdag. Ved vannet mellom Schwerins stall og slott kan man ta et rundfartsskip og begi seg ut på en av de mange seilturene som tilbys. Den korteste turen konsentrerer seg hovedsakelig om selve byen Schwerin, og de litt lengre kan ta dere hele veien rundt begge delene av Schweriner See.

  Seilturer i Schwerin
  Nyt livet på Schweriner See på ferien deres i den vakre kulturbyen
 • Schwerin Zoo (5.3 km)

  I Schwerin Zoo kan dere oppleve de store dyrene fra Afrikas savanne. Parken er meget flott og barnevennlig. Det arrangeres foringer samt dyreskole for barn.

  Schwerin Zoo
  Se de ville dyrene fra Afrika i Schwerin Zoo. Den barnevennlige parken inviterer til å bli med å fore dyrene
 • Schwerin Klatre Verden (4.7 km)

  For de aktive så det muligheter for å klatre i trær. Børn fra 7 år og eldere kan være med. Det er flere forskellige baner og vanskelighetsgrader. 

  Schwerin Klatre Verden
  Klatreparken i Schwerin ønsker barn ned til 7-årsalderen velkommen til å teste nye høyder.
 • Banzkow (13.3 km)

  Dra på juletur til Nord-Tyskland med Risskov Bilferie. Ta hele familien med på ferie og overrask dem med et besøk i Banzkow, som er en liten hyggelig landsby, som har rundt 3000 innbyggere. Selv om byen er relativt liten, har den hele tre kirker, alle fra 1800-tallet, og den er vel verdt et besøk. Banzkow ble, i 2007, kåret til Mecklenburg-Vorpommerns vakreste by. Legg også turen forbi det sjarmerende hjemstavnsmuseet i Banzkow, og få et innblikk i regionens spennende historie og utvikling gjennom tidene. Byen egner seg til både til en sommerferie og en vinterferie, så nyt turen og det vakre julemarkedet. Dra på en kjør-selv ferie til det vakre Nord-Tyskland med Risskov Bilferie.

  Banzkow
  Banzhow er kåret til den vakreste byen i Mecklenburg-Borpommern.
 • Lewitz (36.2 km)

  Drømmer dere om friluftsliv, er det massevis av muligheter for å komme tett på den skjønne og godt bevarte naturen i det vakre naturreservatet Lewitz. Spør i hotellets resepsjon og få et kart over reservatet, og så er det bare å komme seg avgårde. Det finnes mange forskjellige stier rundt om i reservatet, og hele familien er garanteret en god opplevelse i de vakre omgivelsene, fordi turene kan tilpasses slik at alle familiemedlemmer kan være med, fra de yngste til de eldste, uten å bli for slitne.

  Lewitz
  Mange oppmerkede stier i Lewitz, naturreservatet for hele familien i Mecklenburg- Vorpommern
Vis flere

Kart

Hotel Rabenstein
Residence Park 1 - 7 19065 Raben Steinfeld

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~12.99 år i ekstraseng 50% rabat