Dra på kjør-selv ferie til Hotel Reinstorf

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Reinstorf

Nyt en avslappende og eventyrlig ferie ved Lüneburger Heide

Sjarmerende hotell med naturskjønn beliggenhet
Feriekos med velvære og bowling
Praktfull natur og spennende byer
 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 575 km fra Hirtshals
 • 170 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Lüneburg Heide har en unik atmosfære og du forelsker deg umiddelbart i det nydelige landskapet. Hotel Reinstorf ligger i den lille landsbyen Reinstorf i kort avstand til hansabyen Lüneburg og nær urbane opplevelser i Hamburg. Hotellet tilbyr en hyggelig velværeavdeling hvor det bl.a. finnes et innendørs svømmebasseng, finsk badstue og dampbad.

Hotellet tilbyr 

Det innbydende og sjarmerende Hotel Reinstorf ligger like øst for Lüneburg, ikke langt fra Hamburg, i utrolig vakre omgivelser. Komplekset består av flere sammenhengende bygninger, og velværeavdelingen har innendørs svømmebasseng, finsk badstue, dampbad og sanarium (badstue ved lavere temperatur). Det er også mulighet for ulike behandlinger mot avgift. 

I hotellets restaurant "Vitus" kan dere nyte den landlige atmosfæren. På hotellet kommer dere ikke til å kjede dere da det er både bar, bowling, biljard og dart. Det er gode muligheter for utflukter fra hotellet siden miljøet er ideelt for både sykling og turgåing.

Rommene

Rommene i den gamle delen av hotellet er individuelt innredet med fokus på detaljer og stil. Originale, antikke og rustikke møbler i kombinasjon med et moderne landsted, gjør rommene på hotellet helt unike med et personlig preg. Alle rommene er utstyrt med eget bad, telefon, TV og mulighet for internett og minibar mot avgift. Det er badekåper på rommene.

Merk at

Hotellets dampbad er stengt på ubestemt tid.

Renovering av hotellets rom vil pågå frem til september 2019 og det kan derfor forekomme støy mandag til fredag fra kl. 09:00 til 18:00.

Vis flere

Verdt å se

 • Lüneburger Heide (51.6 km)

  Lüneburger Heide er et område som er velegnet til gå- og sykkelturer, hvor de flotte naturopplevelsene er en viktig bestanddel. Nyt den friske luften og blomstene. Lüneburger Heide er også populært for rideturer. Området ligger mellom byene Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I nesten hundre år har man forsøkt å bevare områdets naturlige miljø. Lüneburger Heide består av en rekke naturparker og fredede naturområder.

  Lüneburger Heide
  Enestående naturopplevelser på Lüneburger Heide, enten til fots eller på hesteryggen
 • Lüneburg (14.5 km)

  Lüneburg ligger ved elven Ilmenau, og er en gammel middelalderby, som ble rik på handle salt, eller det hvite gull, som det ble kaldt den gang. Det er nok en av de vakreste byene i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, er det mye å både se og oppleve her. Det er mange plasser rundt om i byen, og her er det alltid god stemning og glimrende muligheter for å ta seg et glass øl og samtidig nyte den skjønne utsikten utover de mange flotte bindingsverkshusene, som preger bybildet. Prøv eventuelt å starte ved Am Sande, ved Sankt Johannis kirken, eller ta en tur med hestevognen, som frakter nysgjerrige rundt om i byens vakreste strøk.

  Lüneburg
  Den gamle middelalderbyen Lüneburg i Nord-Tyskland har mange hyggelige serveringssteder
 • Bleckede (13.1 km)

  Dra en liten tur til Bleckede og se byens Elbschloss. Det nåværende slottet ligger på restene av en tidligere borg fra 1270, hvorav det høye tårnet fremdeles står. Det er en utsiktsplattform i toppen av tårnet, hvor dere kan nyte en flott utsikt. På selve slottet finner dere en fin utstilling, som forteller om det spennende elve-landskapet ved Elben. I Bleckede er det også verdt å kikke nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områdene, hvor dere bl.a. kan finne interessante steinformasjoner i Findlingsgarten Breetze. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og opplev Nord-Tyskland fra sin beste side.

  Bleckede
  Bli betatt av Bleckede -En by med sjel
 • Uelzen (33.7 km)

  Besøk den sjarmerende byen Uelzen, som er mest kjent for banegården Hundertwasser-Bahnhof. Den fascinerende og fargerike banegården er en av de vakreste i verden og det er mulig å få en spennende omvisning mot et lite gebyr. Se også byens gotiske kirke St. Marien, som kan skryte av å ha et kirketårn på hele 86 m. samt et apostel-kapell, som stammer helt tilbake til 1350. Besøk også det vakre Schloss Holdenstedt, som ligger i herlige, grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens lokale museum og dere kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens det også er fine kunstutstillinger her som det er verdt å kikke nærmere på.

  Uelzen
  Banegården Hundertwasser-Bahnhof i Uelzen er viden kjent for sitt vakre interiør
 • Heide Park Soltau (63.7 km)

  Heide Park Soltau er Nord-Tysklands største temapark med gigantiske berg- og dalbaner. Ellers kan dere besøker vampyrenes Transylvania i Heide Park Soltau. 

  Heide Park Soltau
  Få sommerfugler i magen når dere kjører berg-og-dalbane i Tysklands største temapark, Heide Park Soltau
 • Hamburg (65.6 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

  Hamburg
  Hamburg
 • Julemarked i Lüneburg (13.9 km)

  Julemarked i Lüneburg er åpent fra 27. november til 23. desember i 2019. Åpningstider er mandag–lørdag kl. 10.00–20.00 og søndag kl. 11.00–20.00. På lørdager i adventshelgene er det gratis å parkere på parkeringsplassene Sülzwiesen og Behördenparkplatz Auf der Hude.

  Kom i skikkelig julestemningen i Lüneburg. Hele året ligner byen på en scene fra brødrene Grimms eventyr, men i desember måned er byen kanskje på sitt aller vakreste med sine mange lys og eventyrlig stemning.

  Med opplevelser for både store og små er Lüneburgs julemarked en sikker familiefavoritt og en perfekt dagstur fra Hamburg.

  Lüneburg er berømt for sine gamle bygninger og kirker og på inget annet tidspunkt i året tar byen seg flottere ut enn i desember når det berømte julemarkedet går av stabelen. Juleprogrammet rommer massevis av underholdning og aktiviteter tilpasset både voksne og barn.

  Blant duften av varmt bakverk og velsmakende gløgg kan dere gjøre årets siste julegaveinnkjøp. Senere om kvelden tilbys lokale delikatesser og en kald weissbier på ekte tysk vis.

  Lüneburg, og området rundt, kan oppleves som en egen destinasjon, men julemarkedet kan også oppleves i forbindelse med en tur til Hamburg, som kun ligger 50 km unna. Med tog tar det kun en halvtime å komme seg til Lüneburg..

  Julemarked i Lüneburg
  Dra på julemarked i Lüneburg
Vis flere

Kart

Hotel Reinstorf
Alte Schulstrasse 6 21400 Reinstorf/Lüneburg