Bilferie til Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn

Norsk | NOK

Hafen Hotel Schützenhof

Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsøy, Fehmarn

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fin beliggenhet på Femern
 • Mye flott natur
 • Nær både strand og by
1.416,-
3~6 dager fra
1.129,-

Halvpensjon og 1 glass vin

Solskinnsøya Fehmarn

3 dager
Kun 1.129,- / spar opp til 546,-
SPAR
4 dager
Kun 1.659,- / spar opp til 830,-
SPAR
5 dager
Kun 2.179,- / spar opp til 1.123,-
SPAR
6 dager
Kun 2.699,- / spar opp til 1.416,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kveldskaffe
 • 1 glass øl, vin eller brus (før kl.18)
 • 2 x coffee to go 7:00-10:30
Risskov Pakken

Hotel Restaurant Schützenhof ligger på sørkysten av Tysklands herlige ferie- og solskinnsøy, Femern. Her bor dere i kort avstand til stranden og promenaden og bare få hundre meter fra den idylliske havnen, Burgstaaken. Øyen er ensbetydende med et ferieparadis, med utallige badestrender, nydelige klipper, gode muligheter til å spille golf og dra på vandre- og sykkelturer i den friske havluften. Femern er det perfekte stedet dersom man ønsker en strandferie, og har mye annet å by på.

Hotellet tilbyr 

Hotel Restaurant Schützenhof ligger i en rolig lund på Sydfemern, bare 700 meter fra den idylliske fiske- og yachthavnen, Burgstaaken og tre km. fra stranden. Fehmarn er Tysklands mest solrike øy, og har gjennom årtier vært en populær destinasjon for danske ferie- og badegjester.

Hotellet er familiedrevet i tredje generasjon og tilbyr nordtysk komfort i en avslappet atmosfære. Start dagen med en frokost på hotellet før dere drar ut for å oppdage øyens severdigheter. Om kvelden kan dere spise middag i hotellets hyggelige restaurant, hvor det serveres en rekke lokale og sesongbetonte retter. Det er også mulig å sitte utenfor i hotellets hyggelige Biergarten. Parkering er gratis og det er gratis trådløst internet på hotellet.

Rommene 

Hotel Restaurant Schützenhof har 30 rom. Det finnes både enkelt- og dobbeltrom samt rom med ekstra seng. Alle rommene har eget bad og toalett, kabel-TV, telefon og hårføner.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

90 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
625 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Femern (8.5km)

Finn barnevennlige hoteller til kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøk Femern på en badeferie sørpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er selve symbolet på en tysk ferieøy. Med et opphold her får dere 78 km. med kyst, vakre klipper, massevis av fantastiske naturstrender og idylliske marker og innsjøer. Mulighetene er utallige, men inkluderer bl.a. bading, surfing, ridning, dykking, lystfiske, golf og minigolf.

Spesielt i sommermånedene er det fantastisk å se hvordan store deler av øyen forvandler seg til en gul eksplosjon av rapsmarker, som man kan gå rundt mellom, mens man nyter den friske havluften.

Find deres yndlingsstrand på Femerns 78 km. lange kyst. Mange steder blir vannet kun gradvist dypere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlegg sommerferien, høstferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og finn billige hoteller til hele familien på tur.

U-Boot Museum Fehmarn (0.7km)

Opplev den legendariske og ganske unike U-11 ubåten ved U-Boot Museum Fehmarn. Her har dere en enestående mulighet til å se ubåten innenfra og få et innblikk i livet som besetningsmedlem, da ubåten var i funksjon under den kalde krigen. Museet tilbyr utover U-11 også en spennende utstilling om den kalde krigen og etterkrigstiden.

Meereszentrum Fehmarn (4.2km)

Det venter spennende opplevelser i det 3.000 m² store akvariumet som ligger på Femern. Her finner dere mer enn 4 millioner liter sjøvann med tropiske fisker, haier, rokker og mye annet. Gå en tur gjennom undervannstunnellen med både rokker og haier svømmende rett over hodet på dere! 

Flügger Fyrtårn (19.2km)

Spredt utover Femern tårner fem fyrtårn over den vakre, ville naturen nedenfor. Ut av disse fem er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste som er åpent for besøkende. Tårnet ligger omkranset av naturreservatet Krummsteert på øyens sørvestlige spiss og strekker seg 37 meter opp over landskapet. Utsikten herfra er intet mindre enn formidabel og vel verdt de 162 trinnene.

Heiligenhafen (22.2km)

Et annet beskyttet naturområde finner dere et par kilometer inne på det tyske fastlandet, i Heiligenhafen, ca. 22 km. fra hotellet. Her ligger nemlig Graswarder, som en del av odden som utgjør byens nordlige ende. Her er det også gode muligheter for å se fugler og vandre i den kystnære naturen. I den vestlige enden av Heiligenhafens odde på Steinwarder promenaden kan dere nyte synet av de vakre klippene og drikke en kald forfriskning på en kafé.

Wallnau (17.4km)

På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et snaut 300 hektar stort vernet naturområde, Wallnau, også kjent som Wallnau Waterbird Reserve. Reservatet ble etablert i 1977 og er et fristed for mer enn 270 fuglearter, som bruker området som hvile- og rasteplass. Rundt 100 arter yngler i Wallnau, og det er mulig å se sjeldne fugler som f.eks. den gråstrupede lappedykkeren og verdens minste terne, dvergternen. Utover å være et paradis for fugleinteresserte, er området også ideelt for naturelskere og de som aldri sier nei til en herlig vandretur. I månedene mellom mars og oktober er informasjonssenteret i Wallnau åpent, og tilbyr bl.a. guidede turer i området.

Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (36.5km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

Hansapark (60.2km)

Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet.

Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Hohe Wacht

Opphold i standard dobbeltrom

Østersjøkysten

Kun 100 m. til stranden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé (dag 2)
 • 1 flaske vin per rom
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til basseng, badstue, gym

143,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Book en 4-stjerners overnattings -pakke i Tyskland

Les mer

Hotel Lüttje Burg

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Ferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

139,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Ferie i Nord-Tyskland

Les mer

Hotel Burg-Klause

Opphold med halvpensjon

Østersjøkysten

Wellness på Femern

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • Adgang til badestue og gratis lån av morgenkåpe
 • Gratis internett og parkering

429,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Moderne hotell på Femern

Les mer

Hafenhotel Meereszeiten

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Velværehotell ved sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis bruk av velvære og treningsrom
 • Gratis internett og parkering

491,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Beliggende ved sjøen og den gamle bydelen

Les mer

FF&E Hotel Dania

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

Oppdag Femern

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Voucher til 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis internett og parkering

197,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Perfekt for en familieferie ved stranden

Les mer