Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ringkøbing

Ringkøbing kan by på sjarm, hygge og skjønne naturomgivelser

Rett ved Ringkøbing Fjord
Sjarmerende hotell
Fantastisk natur
 • 825 km fra Svinesundbroen
 • 240 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

De brosteinsbelagte gatene i den gamle handelsbyen Ringkøbing ønsker velkommen til en hyggelig miniferie i sjarmerende omgivelser. Hotel Ringkøbing ligger i sentrum av byen på torget i en gammel bindingsverksbygning.

Hotellet

Hyggelige Hotel Ringkøbing ligger i en fin bindingsverksbygning fra 1600-tallet midt på torvet i Ringkøbing og bare 500 meter fra opplevelser ved Ringkøbing fjorden. Hotellets restaurant tilbyr mat for selv de kresne ganer. Nyt også en forfriskning eller en kopp kaffe i hotellets bar.

Dersom været tillater det, er det også mulig å sitte utenfor hotellet med utsikt over torget. Hotellets resepsjon er stengt på søndager, men der vil henge en seddel med opplysninger til dere sjekker inn på en søndag.

Det er gratis parkering bak hotellet på en offentlig parkeringsplass. Hotellet har utgang direkte til parkeringsplassen.

Rommene

Dere blir innkvartert på rom i 2. etasje i hotellets anneks, som ligger på den andre siden av gaten. Det finnes ingen heis i denne bygningen. Alle rom har eget bad/toalett, TV, radio, telefon og tilgang til internett. 

Merk at

Restauranten er stengt alle søndager i januar og februar. Dere kan godt komme på hotellet, men det vil ikke bli servert middag søndag kveld. Hotellet tilbyr istedet lunsj på mandag.

Oppholdet er med sluttrengjøring. Dette innebærer at det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Ringkøbing (1.3 km)

  Velkommen til Ringkøbing med de brosteinsbelagte gater, havnen og spennende spesialbutikker. Ringkøbing er en av Danmarks eldste handelssteder, men også den mest velbevarte. Byen ligger nydelig til ved Ringkøbing fjorden. Det gamle sentrumet med torget og kirken er utrolig flott siden det er så godt bevart. Byen har dessuten mange restauranter, hvor dere kan spise en hyggelig lunsj. Der gjøres mye for å bevare gamlebyen. Resultatet kan tydelig sees når dere går rundt i sentrum. Torget i Ringkøbing prydes av det gamle rådhuset, som i dag er en turistinformasjon. I havneområdet setter fiskerne sitt preg på byen. Det tidligere så travle havneområdet er i dag endret til en oase, hvor dere kan sitte å se utover fjorden, eller hvor dere kan gå tur langs kaien.

  Ringkøbing
  Ringkøbing med sine brosteinsbelagte gater, havnen og spennende spesialbutikker
 • Ringkøbing Museum (1.3 km)

  Ved Ringkøbing Museum kan dere lære noe om byens spennende historie. Dere kan f.eks. se en utstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hva med å lære mer om de tyske bunkerne på vestkysten. Ringkøbing Museum hører dessuten sammen med 13 andre museer i området, så der er gode muligheter for å lære noe nytt om områdets historie.

  Ringkøbing Museum
  Ringkøbing Museum, hvor dere kan lære noe om kjøpsstadens spennende historie
 • Adventure Park Ringkøbing (2.8 km)

  I Adventure Park Ringkøbing finnes det et innendørs lekeland, skyte-simulator og racing-simulator. Utenfor er der Bumperballs, Adventure Golf, Fotball Basseng og mye mer. Her er det noe for hele familien!

  Adventure Park Ringkøbing
  Adventure Park Ringkøbing
 • Danmarks Flymuseum (15.5 km)

  I Dansk Veteranflysamling finnes danske og utenlandske fly fra 1911 og frem til 1990. Samlingen består bl.a. av Spitfire, Meteor, Starfighter samt 11 danskbyggede KZ-fly. Åtte av samlingens fly finnes kun i dette ene eksemplaret i verden.

  Danmarks Flymuseum
  Besøk Dansk Veteranflysamling med danske og utenlandske fly fra 1911 til 1990, som inkluderer 11 danskbyggede KZ-fly.
 • Lyngvig Fyr (18.6 km)

  Dra på bilferie i Danmark og finn barnevennlige hoteller eller kroopphold hos Risskov Bilferie så turen kan bli noe spesielt. Dra avgårde i eget tempo og nyt de mange vakre severdighetene som Danmark kan diske opp med. Fra Lyngvig Fyr kan dere oppleve en fantastisk utsikt over den vakre Ringkøbing Fjorden på den ene siden og det barske Vesterhavet på den andre, når dere har besteget de 228 trinnene. Her er det også mulig å gå en tur rundt dynene og nyte naturen. Finn et billig helgeopphold eller en sommerferie med massevis av aktiviteter hos Risskov Bilferie og dra til de mange opplevelsene som ligger og venter.

  Lyngvig Fyr
  Besøk det gamle Lyngvig Fyr.
 • Hvide Sande (22.6 km)

  Med en fin beliggenhet mellom hav og fjord ligger den lille byen Hvide Sande. Fiskeri er den viktigste næringen i byen, og den har Danmarks yngste fiskerihavn. På havnen kan dere følge med på fiskerne og det er alltid liv tidlig om morgenen, når båtene lesser fangsten av ved auksjonshallen. Hvide Sande kan også tilby en flott, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyte en varm sommerdag.

  Hvide Sande
  Miniferie i Hvide Sande: nyt en flott, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyte en sommerdag.
 • Henning Larsens kunstpavillon (24.3 km)

  Vest-Jyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet av Henning Larsens tegnestue. Her viser de frem spennende kunstutstillinger og det er også mulig å besøke deres fine kafé med en vakker sjøutsikt.

  Henning Larsens kunstpavillon
  Vestjyllands Kunstpavillon har en fin kafé med en vakker sjøutsikt.
 • Husby Klitplantage (31.5 km)

  Besøk den fantastiske Husby Klitplantage nord for hotellet, som byr på litt av hvert, året rundt: Herlig natur fra edelgran til bøk, historiske opplevelser med bunkere fra 2. verdenskrig, et rikt dyre- og planteliv og en dukkert i Vesterhavet om sommeren. En sommerferie for hele familien eller kanskje bare en avslappende miniferie for to - begge deler passer godt til et besøk på Husby Klitplantage.

  Husby Klitplantage
  Sommerferie i Vestjylland: besøk Husby Klitplantage med massevis av opplevelser og et rikt plante- og dyreliv.
 • Jyllands Park Zoo (39.7 km)

  Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieutflukt til Jyllands Park Zoo
Vis flere

Kart

Hotel Ringkøbing
Torvet 18 6950 Ringkøbing

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom i 2. etasje i anneks
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat