Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Rösslwirt

Allsidig ferie i de bayerske skoger

 • 1.400 km fra Svinesundbroen
 • 1.250 km fra Hirtshals
 • 825 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Dampbad

Om hotellet

Hotel Rösslwirt har alt som dere forbinder med et hyggelig bayersk gjestgiveri. Hotellet er familiedrevet og preges av en hjemlig og avslappet stemning. Her er det plass til hele familien, til dem som reiser alene og til alle som lengter etter en avslappende ferie.

Hotellet tilbyr 

I hotellets restaurant kan du nyte en rikholdig frokostbuffé fra kl. 07.30 før du starter dagens eventyr. Mellom 17.00 og 20.00 serverer hotellets kjøkken varm mat. Kjøkkenet er tradisjonelt bayersk og serverer kjøtt fra egen slakter, produkter og egg fra det lokale meieriet og sesongens grønnsaker. Her får du store porsjoner, og en ekstra skje eller to med saus serveres gjerne.

På Hotellet ligger Lamer Osserbads – et bad og wellnesseldorado for store og små. Her har du gratis inngang når du bor på Hotel Rösslwirt. Slapp av i badstuen, dampbadet eller med en dukkert i bassenget. Hotellet har også en trivelig hage med stor gressplen og en terrasse hvor du kan slappe av og nyte den vakre utsikten. For barn er det en sandkasse, sklie og husker tilgjengelig.

Rommene 

Rommene er koselige og komfortabelt innredet. Her sover dere godt i de komfortable sengene. Alle rommene har dusj/toalett, tv, hårføner, radio, kjøleskap, safe, minibar og en sittegruppe. Alle rommene har gratis internett.

Merk at

Opphold inkluderer en frokostpakke som dere kan ta med på turen. Dere kan få turkart og turstav utlevert på hotellet.

Det er gratis å benytte offentlig transport. Busstop finnes i nærheten av hotellet.

Gjester kan bruke velværeområdet Lam Osserbad helt gratis.

Turistskatt på 2 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen. Barn per døgn: 1,50 EUR.

Vis flere

Verdt å se

 • Golfclub Sonnenhof (1.3 km)

  Flott 9-hulls golfbane for golfentusiaster i alle aldre

  Golfclub Sonnenhof
  Golfclub Sonnenhof i Bayern i Tyskland har en flott 9-hullsbane
 • Bayerwald-Tierpark Lohberg (5.1 km)

  Finn en billig ferie hos Risskov Bilreiser og kjør-selv til Tyskland på en familieferie. Besøk den hyggelige dyreparken, Bayerwald-Tierpark Lohberg, med barna. Det er mer enn 30 forskjellige dyr. Heriblandt ulv, bison, gaupe og mye mer! Finn en billig sommerferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og besøk det spennende Bayerwald-Tierpark Lohberg.

  Bayerwald-Tierpark Lohberg
  Dyreparken Bayerwald-Tierpark Lohberg huser mer enn 30 forskjellige dyrearter.
 • Naturbad Neukirchen (11.4 km)

  Om dere å føler for å komme dere litt ut og samtidig nyte et fantastisk område, mens dere slapper av, er Naturbad Neukirchen stedet. Med tre forskjellige vanndybder kan alle være med; 220 cm, 135 cm og 30 cm til barna med tilhørende lekeplass. Det er dessuten kiosk, garderober og bad tilgjengelig.

  Naturbad Neukirchen
  Ta med ungene til naturens egne basseng, nydelig omkranset av fjellryggen Hohenbogen
 • Klatovy (38.1 km)

  En hyggelig by i det vestlige Bøhmen er Klatovy, som også er kjent som Porten til Sumava. Byen har en rik historie og tilbyr besøkende et hav av interessante severdigheter; katakomber som stammer fra 1600-tallet, Det sorte tårn samt det kjente apoteket som kalles Den hvite enhjørning og er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

  Klatovy
  Det hvite tårnet i Klatovy står ved inngangsporten til byens gamle kirkegård
 • Nationalpark Bayerischer Wald (67.8 km)

  Det kan anbefales å ta en tur til nasjonalparken Bayerischer Wald. Her kan dere gå på en sti som er bygget oppe i trærne, hvor dere vil finne forskjellige opplevelsesstasjoner på veien (f.eks. utsiktstårn og infotavler). http://www.nationalpark-bayerischer-wald.de/

  Nationalpark Bayerischer Wald
  Nye opplevelser i naturen i nasjonalparken Bayerischer Wald
 • Plzen (80.1 km)

  Plzen er en by med mye å by på! Byen ligger der hvor fire elver møtes. Her finner dere det verdensberømte Pilsner Urquell bryggeriet. På bryggeriet kan dere prøvesmake ølet på restauranten "Na Spilce". Dette unike bryggerimuseet er blant de eldste av sitt slag og besøkes årlig av store mengder turister. På midten av 1800-tallet ble også ingeniørfirmaet Skoda grunnlagt i Plzen. Denne viktige delen av den industrielle utviklingen kan dere følge på Skoda-museet, som gir dere et overblikk over utviklingen av produksjonen.

  Plzen
  Yrende liv i Plzen, byen der fire elver møtes
Vis flere

Kart

Hotel Rösslwirt
Engelshütter Straße 1 93462 Lam

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~14.99 år i ekstraseng 25% rabat