Dra på billig kjør-selv ferie til Hotel Salinera

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Salinera

Bo på et 4-stjerners hotell med velvære-avdeling nær stranden

Ligger i naturskønne omgivelser med skov og hav
Udendørs pool og opvarmet indendørs pool
Liten velvære-avdeling med badstue
 • 1.975 km fra Svinesundbroen
 • 1.825 km fra Hirtshals
 • 1.400 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Hotel Salinera er et 4-stjerners hotell som ligger i naturskjønne omgivelser nær både skog og hav. Hotellet tilbyr velvære-avdeling og utendørs svømmebasseng, i tillegg til at det ligger i nærheten av stranden. Nyt sommeren på den sørvestlige slovenske kysten, som er en liten oase av skjønnhet.

Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners hotellet Salinera er et familievennlig hotell, som passer for både en aktiv og en avslappende ferie. Hotellets fasiliteter passer til par og til familier med barn. Slapp av og ha det gøy ved et av hotellets bassenger. Hotellet har et utendørsbasseng med sjøvann og et oppvarmet innendørs svømmebasseng, som også er fylt med sjøvann. I tillegg har hotellet et barnebasseng. Hotellet har en liten velvære-avdeling med badstue. Det er også mulig å bestille behandlinger mot en avgift. 

I den koselige restauranten på hotellet kan du nyte lokale spesialiteter eller nyte en drink i baren. Når været tillater det, kan du nyte forfriskninger og snacks i hotellets Beach Bar. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og i nærheten av.

Rommene

Hotellet har 101 lyse og trivelige rom. Alle rommene har eget bad, tv, skrivebord og telefon. Det er badekåper i alle rom.

Merk at

Turistskatt (person) pr. døgn 2.50 EUR samt registreringsgebyr på 1 EUR pr. person pr. opphold betales til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Aquapark Istralandia (23.9 km)

  Finn en billig badeferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser i Kroatia med hele familien. Legg veien innom det kjempestore badelandet er knappe 81.000 m2, og her er det noe for alle som liker vann! Her finner dere et hav av vannsklier, forskjellige rafting-turer, hvor hele familien kan være med, og mye mer! Dessuten er det et massasje-basseng, hvor dere kan bli skjemt bort av boblene under vannet. Her er også restauranter og kaféer, så dere skal bare huske å ta med dere badetøy. Så ta hele familien med på badeferie til Kroatia - dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Dra på badeferie til Kroatia og besøk Aquapark Istralandia.
 • Piran (5.6 km)

  Piran er ikke bare vakre byggverk, byen er nemlig også i kontakt med naturen og Middelhavet. Følelsen av å tre inn i et postkort finnes virkelig her. Byens vakre gallerier, butikker og sjarmerende kaféer, gjør bybildet til noe helt spesielt. Spis frokost helt ned ved vannet i byens havneområde, gå en tur opp mot byens vakre gater eller ta en prat med byens lokale innbyggere.

  Piran
  Pittoreske omgivelser i den italienske byen Piran ved Middelhavet
 • Koper (13.9 km)

  I den lille byen Koper er de fleste vintrene milde mens somrene er varme og tørre. I den pulserende kystbyen innbyr de små gatene til spaserturer, og restaurantene og kaféene ønsker dere hjertelig velkommen. Byen Koper har en lang historie bak seg. Flere monumenter vitner om den tid da byen var en del av den venetianske republikken. Opplev restene av den en gang så mektige bymuren og den største katedralen i Slovenia. I den middelalderlige, gamle bydelen finner dere plassen med brønnen, Da Ponte.

  Koper
  Deilig klima i den lille byen Koper, der de fleste vintrene milde mens somrene gjerne er varme og tørre.
 • Skocjan Caves (45.5 km)

  Hulene i Skocjan er noen av verdens mest kjente underjordiske huler. Her finner dere den største og dypeste underjordiske kløften i verden. Dere vil oppleve de fascinerende stalaktit- og stalamit-strukturene og de mange todelte tunnelene. Det er en imponerende opplevelse å besøke disse hulene.

  Skocjan Caves
  Grotting i den største og dypeste underjordiske kløften i verden i Skocjan i Slovenia
 • Portoroz (4.6 km)

  Hvis man oversetter Portoroz til norsk, betyr det ”Rosenes havn”. Byen ligger i det sørvestlige Slovenia og er spesielt kjent for sine spa- og velvære-hoteller. Byen har ca. 3000 innbyggere, men dette tallet blir mangedoblet hver sommer, grunnet de mange turistene som kommer hit fra hele verden. Hele året rundt kan dere nyte de herlige velvære-sentrene, og om sommeren tilbyr byen et herlig strandområde. Det er flere fine steder å bade og om sommeren kan havet nå helt opp på temperaturer rundt 30 grader grunnet de mange soltimene. Langs stranden finner dere flere barer og restauranter, som bidrar til et livlig miljø, hvor dere alltid kan gå inn og nyte en kopp kaffe, en forfriskning eller en frisk frokost. Portoroz ønsker hjertelig velkommen og tilbyr en herlig ferie til både familier med små barn og par, som er på utkikk etter en romantisk ferie. Kulturelle severdigheter og naturopplevelser står i kø i området og det dreier seg både om aktiviteter på land og i vann.

  Portoroz
  Portoroz er en populær havneby i det sørvestlige Slovenia, og trekker mange turister om sommeren, spesielt
 • Izola (0.0 km)

  Den idylliske lille byen Izola byr på flott arkitektur, små smale gater og hyggelige restauranter. I år 1820 ble det funnet varme kilder i byen, og siden har folk dratt hit for å bli kurert for diverse skavanker. Byen Izola ligger på en øy som bærer samme navn og er koblet til fastlandet via en stenbro. Izola betyr øy på latin. Izola er en middelalderby, hvor de gamle fisketradisjonene holdes vedlike og den lokale vin blandes med mytiske historier og gamle bygningstradisjoner, sammen med den vennlige og imøtekommende lokalbefolkningen. Den lille fiskebyens historie har skapt mange arkitektoniske skatter og spennende legender, som dere finner på den lille øyen. Middelalderstemningen kan man føle hvor enn man går gjennom de smale gatene, som når man ser de små fiskebåtene i havnen og de lokale nyte en god middag. I Izola arrangeres det hele året flere forskjellige sport- og kulturarrangementer, som stammer fra øyens lange historie. Dere finner museer, gallerier og atelier, hvor lokal kunst kan oppleves. Det kan anbefales å dra på båttur og nyte en eftermiddag på vannet. Dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie og selv dra på oppdagelsesferd i den skjønne middelalderstemningen i Izola - dra hit på miniferie eller kanskje en langhelg.

  Izola
  Besøk middelalderbyen Izola i Slovenia.
Vis flere

Kart

Hotel Salinera
Strunjan 14 6320 Portoroz

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~11.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 30% rabat