Miniferie på Hotel Savoy Jönköping i Småland

Norsk | NOK

Hotel Savoy Jönköping

Vakkert hotell med sentral beliggenhet og god restaurant

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet i Jönköping
 • Nydelig avslapningsområde og treningsrom
 • Romslige og moderne rom
222,-
3~4 dager fra
889,-

Miniferie ved Vättern

Sentralt i Jönköping

3 dager
Kun 889,- / spar opp til 125,-
SPAR
4 dager
Kun 1.299,- / spar opp til 222,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis entré til jacuzzi og badstu
 • Gratis internett
 • 2 x Sentral beliggenhet
Risskov Pakken

Opphold med frokostbuffé

Designhotell ved Vättern

3 dager
Kun 1.119,- / spar opp til 126,-
SPAR
4 dager
Kun 1.539,- / spar opp til 167,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis entré til jacuzzi og badstu
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Kjør på ferie i egen bil til Jönköping og bo sentralt på Hotel Savoy, som bl.a. byr på avslapningsområde og treningssenter. Jönköping ligger ved Vätterns sørlige strand, ikke langt fra den herlige smålandske naturen, og med hotellets sentrale beliggenhet er det også nært til shopping og sightseeing i byens sentrum.

Hotellet tilbyr

Hotel Savoy Jönköping har en sentral beliggenhet i Jönköping med både underholdning, shopping og sightseeing innen kort avstand. Byens hovedbanegård ligger bare en kort gåtur fra hotellet, og slik kommer dere dere lett frem og tilbake mellom opplevelsene.

Hver morgen serverer hotellet en herlig frokostbuffet hvor man har lagt stort fokus på kvalitet og sunne råvarer, noe som er med på å give dere en god start på dagen. Om kvelden har dere mulighet til å spise i hotellets egen restaurant, Sofiehof Kök & Bar. Restauranten legger stor vekt på bruken av lokale råvarer og tilbyr en behagelig innredning som skaper en avslappet atmosfære for måltidet. Sofiehof har blitt et populært spisested for hotellgjester og for de lokale innbyggerne i Jönköping.

Hotellet har et hyggelig avslapningsområde med boblebad og badstue samt et moderne treningsrom med et godt utvalg av forskjellige treningsmaskiner. Utover dette er det håndvekter på alle rom til såkalt ’in room training’, som det også hører til en treningsvideo laget for ProfilHotels-kjeden.

Jönköping ligger ved Vätterns sørlige strand, og her er dere tett på den vakre smålandske naturen, samt gode shoppingmuligheter i byens sentrum, hvor dere også bl.a. finner både et fyrstikk- og et fuglemuseum. Dere har også mulighet til å besøke Skullaryd Älgpark som bare ligger en kort kjøretur unna.

Det kan parkeres mot et gebyr ca. 200 meter fra hotellet og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett. Hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt.

Rommene

Hotel Savoy har 90 rom og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom. Det er mulighet for å tilføye opptil to ekstra oppredninger på noen av dobbeltrommene.

Alle rommene har eget bad med dusj eller badekar samt hårføner og er utstyrt med senger fra Carpe Diem, skrivebord, safe, minibar, TV, håndvekter, vannkoker og mineralvann. På de fleste rom er det også lenestoler.

Her sover dere godt og våkner uthvilt, ikke minst takket være mørkleggingsgardiner som alle rom er utstyrt med. Så kan dere bare våkne, strekke dere, ta en deilig dusj og gå ned og nyte en herlig frokost.

Alle hotellets rom tilbyr mulighet for å trene med håndvekter i et moderne ’in room training’-konsept, hvor det også vil være en treningsvideo som er utarbeidet spesielt for ProfilHotels.

Det er tillatt å ta med kjæledyr mot et gebyr, men det bes om at dette vennligst forhåndsbestilles.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

270 km fra
Strømstad, Sverige
280 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Jönköping (0.7km)

Regionens største by, Jönköping, er en gammel handelsby. Her finner dere et rikt utvalg av butikker, som passer for enhver smak. Byen er en av de raskest voksende byene og det skjer alltid noe. Det er verd å besøke områder som City Park, spennende museer, konserter og teaterforestillinger i det nybygde kulturhuset "Spira", med mange kinoer og et av de største kjøpesentrene i Skandinavia; A6 center. Jönköping har også en hyggelig havn fylt med kafeer, utendørs terrasser, restauranter og barer.

Fyrstikkmuseet i Jönköping (0.7km)

Fyrstikkmuseet i Jönköping er å finne i en av de gamle fabrikkbygningene fra 1848. Historien viser at fyrstikkindustriens blomstringstid var på midten av 1800-tallet, og Jönköping vokste fort som et resultat av den lokale satsingen. Den gangen var Jönköping kjent i hele verden for sin produksjon av fyrstikker. På Fyrstikkmuseet som ligger ved havnen, kan dere se verktøy, maskiner, fyrstikkesker, etiketter m.m. fra gamledager.

Fuglemuseet i Jönköping (1.2km)

I utkanten av Jönköping Stadspark, i en rød teglbygning fra 1914, ligger fuglemuseet i Jönköping med en stor samling ustoppede fugler. Samlingen består av 1450 ustoppede fugler fordelt på 330 arter fra perioden omkring år 1900. Museet rommer også 2580 egg fra svenske fugler.

Sand golfklubb (25.8km)

For alle erfarne golfspillere er det spesielt flott å komme til Sand golfklubb i Bankeryd i Syd-Sverige. Banen er regnet for å være en av de beste i hele Sverige, så dere burde unngå å utsette bestilling av teetid.

Gränna (38.6km)

De første polkagrisene ble produsert i 1859 i Granna, da Amalia Eriksson fikk godkjennelse til at åpne produksjon i byen. Siden har det gått slag i slag for polkagrisene i Granna. Mest kjent er de populære rød-hvite peppermyntestengene. Butikken er åpen det meste av året og i løpet av sommeren er det gratis omvisninger hver dag kl. 10.30, 13.00, 15.00 og 16.30. Hvert år arrangeres også VM i produksjon av polkagriser i Gränna.

Ta fergen over til Visingsö, hvor familien Brahe bodde i lang tid. Det er fortsatt noen fastboende på øyen og det er populært å besøke de gamle festningsruinene.

Skullaryd Elgpark (46.1km)

Ta en tur rundt i denne flotte parken, hvor dere kan opleve elg og reinsdyr. Parken har flere daglige safariturer rundt i parken om sommeren, hvor dere kommer tett på "Skogens Konge" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Dessuten finner dere også en kafé i parken, som selger diverse forfriskninger.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotell Högland

Inkl. halvpensjon

Småland

Hyggelig hotell midt i Nässjö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett og parkering

592,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Ferie i Småland på 4-stjerners hotell

Les mer

First Hotel Jönköping

Ferie ved Sveriges nest største innsjø

Vättern

Miniferie i Jönköping

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x enkel middagsrett fra barmenyen
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

368,-
Kun
849,-

Vis kort

Ferie ved Vättern

Les mer

Vätterleden Hotel & Restaurang

Inkl. dagens rett

Vättern

Miniferie på Vättern

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

207,-
Fra kun
429,-

Vis kort

Vakker beliggenhet ved Vättern

Les mer